aaa M.Bison omazsa olurmu hiç M.Bison zaten SF'nin Belkemiği BOss.
14 Sep 2009, 14:10
resdiyer
Beyaz KuÅŸak
Re: Street Fighterın En ezik karakteri kim?
Ya oro ya nasıl ezik deniyor anlamıyom adam rakiplerim ölmesim dövüşü hem kazanmıyım diye tek elle dövüşüyo,akuma bile onun ne kadar güçlü olduğunu anladı :)
Dan'i çok severim :)
Ve en ezik(bi o kadarda saçma) karakter Q,ondan sonra mina
17 Sep 2009, 04:58
silver24
Mavi KuÅŸak
hikaye açısından en ezik karakter dan ama kapışmada rakibinle dalga geçmek istiyosan da dan en güzel karakter =)
10 Oct 2009, 10:08
bora-sahin
Acemi
arkadaşlar oro street fighter daki güçlü karakterlerden biridir. hatta akumayla karşı karşıya gelmiştir ve akuma onun gücünü anlamıştır. üstelik tek koluyla dövüştüğü halde. dan da çok gereksiz ve mal gibi görünse de blankanın hayat hikayesinde rol alıyor ve yurt dışında çok tutulan karakterlerden biri ama doğru ezik. sakura çok ezio onu adon a gereksiz diyen arkadaşı kınıyorum şiddetle adon en iyi dövüşçülerdendir ryu dan sonra sagatı en çok zorlayan adamdır. bison a gereksiz dien biri var gülesim geldi. ama q diyen arkadaşlara katılıyorum bi bok anlamadım ya cins yıllarımı verdim street fighter a ama cidden gıcık be ya. ama ama ama en en en eziği herkes hak verecek bana eminim NORİMARO angut postacı varya o işte
01 Feb 2010, 01:50
bbulanhardy
Siyah KuÅŸak
Dan'a laf atmayın Dan'in biraz salak olmasının nedeni babası Go Hibiki'nin ölümü. Bence en salak Adon'dur maymun gbibi sesi var adamın
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum