s.a. istek başlıkları nereye açılıyor bilmiyorum ama benim sizlerden bir isteğim olcaktı bana street fighter alpha 3'ün pc için evil ryu açık olan versiyonunu varsa emülatörüyle birliklte upload edermisiniz aradım aylarca hiç birşey bulamadım lütfen bir yardım edin.
kardeş emülatörü indirdim ancak save dosyasının linki patlamış hiç bi yerdende bulamadım sana zahmet save dosyası sende varsa upload yaparmısın
bu başlıkta mevcut işte oyunun kendisi. Linkini vermişim. Sadece tıklayıp Street fighter alpha 3 yazmak zor gelmiş sanırım. Üstteki linkte mame için olan seri var.
16 Mar 2010, 13:24
fityus
YeÅŸil KuÅŸak
selam thecrow o verdiğin link teki sfa3 normal o versiyonda evil-ryu shin-vega shin-akuma .... gibi charecterler yok .ama yardımın için saol (*_*) betoncan o oyunları oynıyabilmen için en iyiyisi psx emülatörünü kurup indirmen gerekli yada dreamcast veya naomi emülatörünü indirmelisin, gerçi bayadır takip etmiyorum ama en son o adını bahsettigim 3 emülatorden herhangi birisi ile çalışıyordu dedigin sfa3 modeli, o oyunun room u da sfa3upper olması gerekiyor ben dreamcast ve psx i indirmiştim onceden ounuda kurmuştum ama iyi verim alamamıştım pc zayıftı sonrada silmiştim. eger nerden indirdin diye sorarsan benin mesajlarıma bak orada gorursun konuyu bana yardımcı olan kişiye sende bi mesaj at sana guncel link i belkide verebir. ggpo da sfa3 adına super maçlar yapılıyo bi ara gel izle istersen hatta oyna ~~~
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum