Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 15:28

Search this topic:
Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 64  Next
 Street Fighter Hakkında Yardım'lar İçin Buraya BaÅŸvurunuz! 
Author Message
Acemi
Acemi

arkadşlar slm ben ex plus delısıyım ama verdığınız lınkle ındırıyorum ımpacte ahat verıyorr bır turlu açamadım lutfen yukledıkten sonra nasıl kurucağımızıda anlatın yaa ındırıyoruzz ama bır turlu oynayamıyoruzz adım adım anlatırsanız sevınırım acıl tşk sağlunnn....:( :(

21 Sep 2007, 05:45
Profile
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

Image

21 Sep 2007, 10:28
Profile
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

arkadaslar holy kenin combolarını bilen varsa yardddııımmm etsim:)

24 Sep 2007, 19:48
Profile
Acemi
Acemi

Post street yardım
Arkadaşlar bakarmsnız.Ben street fighter ex 2 plus indirdim.Tamam rar şifresi fln doru ama Impact win2x kurulum bir şey var tılıyorum dili
seçiyorum sonra Run'a basıyorum missing ipmortant rom file diye bir şey çıkıyor.Arkadaşım indirdik ama oynayamıyoruz.Lütfen olumlu bir ceva pls.

14 Oct 2007, 01:13
Profile
Banlandı
Banlandı

Post Re: street yardım
fighter00 wrote:
Arkadaşlar bakarmsnız.Ben street fighter ex 2 plus indirdim.Tamam rar şifresi fln doru ama Impact win2x kurulum bir şey var tılıyorum dili
seçiyorum sonra Run'a basıyorum missing ipmortant rom file diye bir şey çıkıyor.Arkadaşım indirdik ama oynayamıyoruz.Lütfen olumlu bir ceva pls.

fighter sen yanlışı tıklıyon oyunun ismini tam oalrak tıkla

14 Oct 2007, 09:57
Profile
Banlandı
Banlandı

arkadşlar slm ben ex plus delısıyım ama verdığınız lınkle ındırıyorum ımpacte ahat verıyorr bır turlu açamadım lutfen yukledıkten sonra nasıl kurucağımızıda anlatın yaa ındırıyoruzz ama bır turlu oynayamıyoruzz adım adım anlatırsanız sevınırım acıl tşk sağlunnn....:( :(

dostum ımpact ıle ugrasma pıyasada romları zor bulunur sitede zınc 1.2 full arsıv var anasayfaya bakarsan goreceksın zıncı ındır bır klasore cıkart ıstedıgın romu ındır bıoslarla beraber zıplı halde roms klasorune at tusları ayarla oyna

roms klasoru zınc klasorunun ıcındedır :-)

ımpacta ıse roms klasorune klasor olarak atacaksın tabı romunu bulursan :-)

---- 2 dakika sonra eklendi ----

husyavgun wrote:
ACİL...!!!! Street Fighter EX2 PLUS (PC) Dosya Şifresi ne arkadaşlar?

Arkadaslar sıfrede ne yazıyorsa odur

www.trfighters.com yada www.trfighters.net dır elle yazmanızı tavsıye ederom altı cızgılı cunku :-)

combolara gelınce sıtede pek cok kere anlatıldı mamede oyunların hareket lıstesı var lutfen bır arastırma yapalım :-)

14 Oct 2007, 13:42
Profile WWW
Acemi
Acemi

(killerhope77) aradıın SF2 versionları mame emulatörde sf2m6 sf2m7 rom ları ile oynanabilior.
Adress:http://www.emuasylum.com/index.php?page=roms&type=list&system=MAME&letter=S
(üyelikten sora indirebiliosun)

AYRICA......

Bnm problemim:Street Fighter III: 3rd Strike (PAL) [PS2] Bi cevap alamıorum.Belki burada bilen vardır.

UltraIso programı ile mdf yi açmaı başardım,hala mds bölümünü açıp dvd ye 2sini aynı anda yazamadığım için oyun playstation 2 logosu ile açılıp siyah ekranda kalıor.Yok mu birisi bunu şöyle adam gibi adım adım anlatsın da aynen uygulayalım!Forumda ya ben oynuorumcular ya da bende çıkmıo 738 mb tartışmaları yapılıo!!biri işin başında biri sonunda,bitane ben bu bu bu şekilde yükledim diyen yok yani! cevap bekliorum .biraz sert oldu kusura bakmaın!insan herşeyi deneyip yapamayınca sinirlenio!!!!

14 Oct 2007, 15:26
Profile
Acemi
Acemi

benim indirdiim alkohol hatalı imiş.... bir özür borçluum ve yeni indirdiim alcohol çatır çatır yazdı ve oynuorum sadece alcahal yeterli oldu son hızda yazmama rağmen!!!!

---- 2 dakika sonra eklendi ----

alcahal= Alcohol %120 (pardon)

19 Oct 2007, 13:47
Profile
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

arkadaşlar sorunlarınızı caps li yani resimli anlatırsanız daha rahat yardımcı oluruz

23 Oct 2007, 10:38
Profile WWW
Acemi
Acemi

27 Oct 2007, 08:36
Profile WWW
Post new topic Reply to topic   [ 635 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 64  Next