selam arklar. zar zor rapid den indirdiğim aşağıdaki oyunu bir türlü açamadım...
içinde
Oyunu çalıştırmak için indirdiğiniz dosyadan bir sanal cd oluşturmanız gerekiyor. Bunu yapmak için önce Daemon329 klasörünün içindeki kurulum dosyasını çalıştın. Kurulum bitincegörev çubuğunda Deamon Tools simgesini göreceksiniz. Sağ tıklyıp "Virtual CD/DVD rom => Device [X] No Media => Mount Image" seçeneğini seçin. Sonra indirdiğiniz dosyanın içinde bulunan oyunun "CDI" uzantılı dosyasını bulun. Sanal cd yi sürücüye takmış bulunuyorsunuz. Daha sonra indirdiğiniz klasörün içindeki "ASPI472" klasöründeki "ASPICHK.EXE, INSTALL.BAT" Dosyalarını birer kez çalıştırın. Sanırım bios dosyaları bunlar. Bir pencere açılması gerekmiyor. Sonrası kolay. ChankastApha 0.2a klasöründeki Emulatorü çalıştırın "Options => Drive" seçeneğinden demin oluşturduğunuz sanal sürücüyü seçin ve "Run => Start" seçeneğini seçin. Oyun biraz bekleyip açılacaktır. Sisteminiz çok iyi değilse mutlaka kasacaktır.
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
26 Dec 2006, 15:07
kralweb
YeÅŸil KuÅŸak
abi deamon 3.29 u buldum googleden açtı cd ama.
not defterinde yazan
ASPI472" klasöründeki "ASPICHK.EXE, INSTALL.BAT"
dosyaları yok.2 kez indirdim hatada vermiyor zipden çıkarken. 241mb. dosya.
ben siteden SFEX2plus-www.trfighters.com oyununu indirdim fakat bi türlü açamadım, şifre istiyor, sanırım bu konulara yabancıyım nasıl açabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz ?ben siteden SFEX2plus-www.trfighters.com oyununu indirdim fakat bi türlü açamadım, şifre istiyor, sanırım bu konulara yabancıyım nasıl açabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz ?
11 Feb 2007, 19:05
zebani9999
Ninja
bu sitedeki oyunların genelde hepsinin şifresi ya www.trfighters.com yada www.trfighters.net dir ama olmazsa oyunu indirdiğin linkin altına bak orda yazar
11 Feb 2007, 20:24
ryu027
Mavi KuÅŸak
Joined: 21 May 2011, 18:13 Posts: 109 Location: Kendi Aleminde
Re: arkadaşlar bunu nasıl açacağım?
ya o oyunu açmak çok basit deamon tools la bi alakası yok ben oyunu indirdim açtım hiç karakter yok karakterler açık saçık geri bnde chars diye klasör açtım hepsini o klasörün içine attım charların sonra oyunu açtım baktım ki bütün karakterler gelmiş aynı resimdeki gibi ama ben begenmedim geri sildim oyunu
not:ama sizin sorununuz başkaysa özür dilerim
25 May 2011, 15:21
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
Re: arkadaşlar bunu nasıl açacağım?
4 sene önceki soruna çare olmaya çalışan, sorunlu aduket atan insan....
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum