arkadaslar ben bu sfex oyununun pc deki gibi modlu olanini ariyorum options arcade versus gibilerinden yardimci olursaniz sevinirim
22 Jan 2007, 15:28
jin_volkan
Acemi
tam izah edemedim ps de oynarken oyunu açmaya yakın bi zamanlarda options arcade versus training mode felan yazıyordu
bende zinc romu var ama bu ozellik yok
bana ps deki gibi olanlardan bi link verirmisiniz rica etsem
22 Jan 2007, 15:34
TheScorpion
Tasarımcı
PSX versiyonunu deneyebilirsin. epsx emulatorüyle istediğin gibi çalıştırabilirsin..
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
22 Jan 2007, 15:41
shin
Siyah KuÅŸak
zinc emulatörü ateri salonunda oynadığın oyunun ne özellikleri varsa aynısının kopyalanmasıdır ateri salonundaki oyunda ne varsa aynısı zinctede vardır fazlasını bekleme o dediğin özellikler oyunların daha zevkli olması için sonradan eklenir örneğin sf alpha 3 te ps versiyonunda guile ın olması gibi arcade versiyonunda yok
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum