Street Fighter Alpha/Zero Profilere!!
Selam herkese. Ilk önce bi tanisalim. Benim adim Mehmet ama Onilink deyin, (Zelda hastasiyim

) Street fighter kücüklügmden beri oynarim yasimda henüz 19. Burda Turnuuva olacagini ögrendim cok ama cok hosuma gitti. Tüm SFA oynayabilen türklere sesleniyorum ne olur katilin sizinle tanismak isterim. Ben simdiye kadar Kailerada 1 türk ile tanisiyorum sfaf 3 oynayabilen devami hepsi Avrupa dan. Fena da oynamiorlar yani. Benide biri gördü iyi oynuon dedi bizm clane katil dedi. Bende evetledim ve duydum ki 4 cü kisimisim

Bu clanide simdi bayaaa bir büyültük adida E.S.S clan taniyan vardir aranizda belki sayfasida :
www.ess.clan.eu.tt vallah ben 22 kisiden(18 erkek; 4 kiz) clande 3cü yada 4cü siradayim iyi olanlardan.
Asil konuma geleyim. Burda kendini güvenenler, iyi olan düsünenlerle match yapmak isterim tanisip beraber training yetenekleri görmek isterim(merakliyimdir:p) turnuvaya hazirlik deyelim. Beni bulmak isteyen varsa mailim:
onilink@online.de msn enimde:
ahugozlu-m@hotmail.de
Vallah Türkler arasinda bir Turnuva olmalidir. Kendinilerini gösterebilmek isteyenlere cok büyük bir sans olur bu. Hepinize Iyi dövüsler arkadaslar!!