Street Fighter EX 2 Plus için küçük bir yardım...
Author
Siyah KuÅŸak
Street Fighter EX 2 Plus için küçük bir yardım...
Arkadaşlar ben SFEX2PLUS'ta Guile'de sonic boom & somersault hareketlerini yapabiliyorum. Bir Gauge dolunca özelinide yapabiliyorum. Ama bütün gaugeler doluyor, gauge bölümü kırmızı oluyor ve SÜPPPER hareketini yapamıyorum daha önce ken ile oynadığımda Guile ile karşılaştığımda Guile bu süper sonic boomu yapmıştı. Nasıl yapacağımı bilen varsa söyleyebilirmi
09 Feb 2010, 21:31
ben efsaneyim
Samuray
Re: Street Fighter EX 2 Plus için küçük bir yardım...
arkaya basılıtut ön arka ön 3 tekme hatırladıgım bu zaten oyunun içinde combat list olması lazım
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum