Re: Street Fighter Favori Karakteriniz Hangisi?
1-Ken 2-Ryu 3-Allen
_________________ hem bir ejderhayım, hem de bir bebek tavşan...
29 Oct 2008, 22:56
GoLLuM_85
Mavi KuÅŸak
only VEGA herÅŸeyiyle karizma adam
30 Oct 2008, 17:33
DRODAKAN
Siyah KuÅŸak
SFII : Ken (bu seriyi pek sevmem Ken le oynamak zevkli o yüzden) SFIII : Ken - Akuma (zamanında hastasıydım bu oyunun ta 90 larda Ken le yine zevkliydi) SFEX : Akuma (diğerleriyle oynamak hiç zevk vermiyordu Allen - Kairi - Garuda resmen gölgesinde kalıyordu) SFEX2 : Ken - Kairi (en sevmediğim seri) SFEX3 : HEPSİ (en sevdiğin EX serisi hepsiyle süper oynarım EX2 nin muhteşem güzelleşmiş hali) SFA3 : Shin Akuma (bütün adamlarla oyunu bitirdim , en sevdiğim SF oyunu ve böyle bir adam yok ! hiç bir oyunda)
En sevdigim adamlar .Top 10 1.Ryu : Kalbimde her zaman bir numaradır .Ryu olmasaydı sf fanı olmazdım. 2.Ken : Söylenecek fazla söze gerek yok . 3.Gouken:Ryu ve Kenin ustası babacan master .Gouken en çok sevdigim usta . 4.Akuma : Bu adam müthiş ,tam bir ikon ., 5.Ojousan:[Goukenin kızı ] 6.Oro : Gerek stili ve farklı dizaynı hep hoşuma gitmiştir. 7.Bison: Hikayesi dizaynı dövüş stili gerçekten olaganüstü . 8.Rose : Dövüş oyunları tarihindeki bence en iyi dizayn edilmiş mistik kadın karakter. 9.Sakura: Çok tatlı çok sevimli ve bir o kadarda çalışkan ve azimli . 10.Sagat: Ona bakınca insanın içi ürperiyor adam tam bir dövüş makinesi .
Last edited by michael bolton on 13 Jan 2009, 12:44, edited 1 time in total.
05 Nov 2008, 08:02
ShinGouken
YeÅŸil KuÅŸak
Joined: 19 Oct 2008, 08:03 Posts: 88 Location: Bilecik/TURKEY
heyyttt bea gouken diyen biri çıktı sonunda... saol michael bolton
evil ryu yada ryu ve pullum purna ex plus 1de ii kapışırım karşımda akumayla ii pynayan biri vardı pullumla darmadağın ettim ii oynarım pullumla
12 Jan 2009, 02:22
Hyper Sonic
Siyah KuÅŸak
ShinGouken wrote:
heyyttt bea gouken diyen biri çıktı sonunda... saol michael bolton
Gouken'i şaşkaloz Akuma'dan daha çok severim. Keşke SF4'ten sonra hikayeden ayrılacak olan karakter Gouken değil de Akuma olsaydı. Neyse, yüreklerimizde yaşatacaz artık onu
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum