Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 20:19

Search this topic:
Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Next
 Street Fighter Favori Karakteriniz Hangisi? 
Author Message
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

Post Re: Street Fighter Favori Karakteriniz Hangisi?
Gen sanki çok şey yapıyorya artist artist geziyor iyiki akuma var gen gibilerin kıçını tekmeliyor .Akuma ve Gouken rulezzzzzzz. :smile: :smile: Ken konusunda sen söylediginin gerçek olabilecegini düşünüyor musun ? Hayır.Capcom paradan vazgeçmez fanlara göre iş yapar.Hikayesi yetersiz ama popülerlikte Geni katlar .Çinliler bu oyunun içine etti Akuma inşallah baya katliam yapar .Akuma Geni öldürrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!! :D :D :D :D Benim 3 numaralı karakterim ol .Come on Akuma !!!!!!

13 Jan 2009, 18:37
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

1-Gen'in hikayedeki yeri Ken'inkini katlar. Ken Akuma'ya kafa tutsun öyle millete hava atacağına (yiyosa) :)

2-Gen'in stili Akuma, Ken gibi tiplerin kopyası değil, tamamen orijinaldir.

3-Ken SF1'den bu yana hep aynı/birbirine benzer hareketlerle kendini geliştirmişken (!) Gen'in birden çok stili var ve gerçekten orijinal bir tasarım.

4-Gen kaç tane Street Fighter oyununda göründü, Ken kaç tane Street Fighter oyununda göründü? 2 (Street Fighter 4'le birlikte 3 olacak) oyunda boy gösteren Gen'le her SF oyununda şaklabanlık yapan Ken'in popülerlik derecelerini karşılaştırmak nasıl bir zihniyettir?

5-Gen'in de SF4'te öleceği aşikar. Bu da senin dediğin sebepten kaynaklanıyor: "Capcom paradan vazgeçmez fanlara göre iş yapar." Çünkü Gen öğrenilmesi gayet güç bir karakter, Ken gibi her eline alan oyunu bitiremez onunla ;)

13 Jan 2009, 19:41
Profile
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

Herkes istedigi gibi düşünebilir .1-Akuma Genide yendi Keni ve ryuyuda yener .Gen Akuma dogru düzgün darkhadou kullanmadıgı zaman Akumayı yendi sonrasında yenildi hatırlatırım.Sf1de Retsu veya Sagat tarafından yenildigi söyleniyor kimi yerlerde. sfpilotguide 4.6 versiyonunda güç sıralamasında Sagatın gerisinde bakabilirsin.Yani abartıldıgı kadar güçlü bir karakter degil. Belkide bir balon..2-Ken Akumadan önce vardı Akuma kopyası degil Gouken tarafından egitildigi için Hareketleri Ryuya çok benzer ama azda olsa farklılık gösterir hareketlerini editlemiştir.3-Gende 2 farklı stil var bence stilleri çok sıradan (sana göre degişibilir) ve abartılı hareketleri var.Sıradan bir kungfucu dededen başka bir şey degil.4-Ken sana göre şaklaban olabilir bana göre ve bir çok ken severe göre öyle degil. Gen sf4de bir zombiye dönmüş ona bakarsan aynı yamyam gibi gözüküyor.5-Genle oyun bitirmekte basit ben her oyunda bitirdim açıkcası o kadar abartılı karakterki onunla oynamayı ögrenmek hiç o kadarda zor degil oynanışı çok zor degil.Yeterki biraz pratik yapılsın.6-Kenle Geninin popülerlik oranını karşılaştırma nedeni en çok hangisinin sevilip sevildigini ve gelecek oyunlarda hangisinin bulunup bulunmayacagı konusunda bir ölçüt olabilir.Bu oyundan Akuma,Chunli,Ryu,Ken'i capcom asla oyundan çıkarmaz yada onları sebeb arz talep meselesi.6-Ken Akumayada kafa tutar gerekirse Gene'de tutar .Dostu Ryu söz konusu olursa hiç kimseden çekinmez ShinBison'a bile kafa tuttu hatırlatırım.

13 Jan 2009, 20:14
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

1-Akuma'nın Dark Hadou kullanmadığı zaman Gen'e yenilmesi diye bi şey yok. Gayet (Akuma) gücünün doruğundayken yamultmuştur Gen Akuma'yı. Üstelik Gen hasta hasta yenmiştir Akuma'yı, hatırlatırım. Gen'in SFA3'ten sonra hala yaşıyor olması da Akuma'nın Gen üzerinde hiçbir galibiyetinin olmadığını kanıtlamaya yeter.

2-Ken Akuma'nın kopyası demedim. Akuma ve Ken bariz birbirinin kopyası. Bu iki cümle arasında fark var. Hepsinin dayanak noktası Ryu. Ken'in tek orijinalliği Ryu'nun aksine züppe bi kişiliğinin olması. Biz de çok severiz şımarıkları zaten, popüler olmasına şaşmamalı :-)

3-Nasıl oluyo da adamın stili hem sıradan hem de hareketleri abartı oluyo? Ayrıca Gen'de ikiden fazla stili var (Capcom'un resmi açıklaması), oyunda gördüğün ikisi sadece.

4-Gen SF4'te hala karizmasını koruyo. Saçları da uzatmış, yavrum beeee ;-) Yıllara meydan okuyan karizmatik dede :smt028

5-Gen'in "link" diye tabir edilen normallerini birbirine (küçük yumruk -> küçük tekme -> orta tekme -> büyük tekme gibi) bağlama olayı SFA3'te en zor olaylardan biri olarak kabul edilir (aynı olay Guy'da da var) ve bi hadouken, shoryuken çekmekle kıyaslanamayacak zorluktadır. Gen'i oynayabilmek için istikrarlı bi şekilde stil değiştirebilmek gerekir ki bu oyunun sisteminden tuşlara hakim olmaya kadar bi çok temel noktada ustalık gerektirir. Gen, öğrenilmesi en zor karakterlerden biridir yani.

6-Ken anca çocuğuna kafa tutar, ondan da münasip bi yerlerine yumruk yer (Street Fighter 3: Second Impact Ken oyun sonu videosu :roll: )

http://static.gamesradar.com/images/mb/GamesRadar/us/Other/Features/2008/Street% ... _image.jpg (Alt resimdeki Ken :roll: )

13 Jan 2009, 20:27
Profile
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

1-Akuma Geni yenmedi diyorsun bu komedi .Geni öldürmedi öldürülmeye deger gömedi belki.
2-Ken şımarık olabilir Geninde g.. kalkmış bence.G..tü kalkmış usta bunaklar her zaman ilgi çeker.
3--Nasıl oluyo da adamın stili hem sıradan hem de hareketleri abartı oluyo? Ayrıca Gen'de ikiden fazla stili var (Capcom'un resmi açıklaması), oyunda gördüğün ikisi sadece.? Oyunda iki stili var ben oyundaki stillerinden bahsettim hikayedekinden degil .Adamın stili bence sıradan klasik kungfucu gibi hareketleri var abartılı çünkü tahmin edildiginden daha çok hasar veriyor ve vuruş açıları çok etkili.Gen gibi karakter dizaynını hemen hemen her dövüş animesinde ve dövüşün oyununda görebilirsin bu yüzden bence sıradan .
4-Oynanış konsunda ben Genin okadarda zor bir oynanışa sahip olmadıgını düşünüyorum.Biraz çalışılmayla hakim olunabilecek bir karakter ondan daha zor oynanışa sahip olan karakterlerde var bence.
5-Gen Sf4te bence zombi gibi sana göre karizma olabilir saçlarınıda uzatması bence bir şeye benzememiş bence hala zombi gibi. Yılların geçmesiyle dahada zombileşmişşekli şemali iyice kaymış .
6-Gende Sakura ganbaru çizgi romanında agzının ortasına tekme yiyor olmayan karizması yerlebir oluyor Sakura bile İhtiyar bunagı dövüyor .Gen sakalından utansın :D

13 Jan 2009, 20:52
Profile
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

Bence AKUMA Street Fighterin Gelmiş Geçmiş en güçlü adamı akuma.Neden derseniz beyler:ryu ve ken e de hareketleri o öğretti...kara aduyu felan

13 Jan 2009, 22:40
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

michael bolton wrote:
1-Akuma Geni yenmedi diyorsun bu komedi .Geni öldürmedi öldürülmeye deger gömedi belki.
2-Ken şımarık olabilir Geninde g.. kalkmış bence.G..tü kalkmış usta bunaklar her zaman ilgi çeker.
3--Nasıl oluyo da adamın stili hem sıradan hem de hareketleri abartı oluyo? Ayrıca Gen'de ikiden fazla stili var (Capcom'un resmi açıklaması), oyunda gördüğün ikisi sadece.? Oyunda iki stili var ben oyundaki stillerinden bahsettim hikayedekinden degil .Adamın stili bence sıradan klasik kungfucu gibi hareketleri var abartılı çünkü tahmin edildiginden daha çok hasar veriyor ve vuruş açıları çok etkili.Gen gibi karakter dizaynını hemen hemen her dövüş animesinde ve dövüşün oyununda görebilirsin bu yüzden bence sıradan .
4-Oynanış konsunda ben Genin okadarda zor bir oynanışa sahip olmadıgını düşünüyorum.Biraz çalışılmayla hakim olunabilecek bir karakter ondan daha zor oynanışa sahip olan karakterlerde var bence.
5-Gen Sf4te bence zombi gibi sana göre karizma olabilir saçlarınıda uzatması bence bir şeye benzememiş bence hala zombi gibi. Yılların geçmesiyle dahada zombileşmişşekli şemali iyice kaymış .
6-Gende Sakura ganbaru çizgi romanında agzının ortasına tekme yiyor olmayan karizması yerlebir oluyor Sakura bile İhtiyar bunagı dövüyor .Gen sakalından utansın :D

1-Akuma hani savaşa girdi mi ölümüne savaşıyodu? Niye yenip öldürmeye değer görmüyo? Bariz tırtsı :roll:
2-Gen'in bi yerlerinin kalktığına dair kişisel düşüncen dışında bi delil var mı? Ben buraya Ken'in konuştuğu cümleleri yazabilirim.
3-Ryu'dan da 500 tane, Ken'den 6791 tane görürsün ona kalırsa her Japon yapımında.
4-Bu işin sencesi bencesi yok ki. Link olayı SFA serisindeki en zor teknik. Zamanlamayı yanlış yaparsan bittin.
5-Olaya at gözlükleriyle bakınca adamın görüntüsü de kötü görünür stili de. O yüzden sana diyecek sözüm yok.
6-O dandik manga da senin gibi düşünenlerin oyunun hikayesine tam hakim olmayanların çizdiği uyduruk bi şey işte. Sen de çizebilirsin Ken'in Gen'i dövdüğü bi manga. Ama geçerliliği ne? SIFIR :roll:

13 Jan 2009, 23:44
Profile
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

1-Akuma Oroyuda öldüremedi .Olayın tırsmayla alakası yok .
2-Genin g..tünün kalktıgına dair çok açık bir cümle var Kenin cümlelerini yazsanda olur yazmasanda.Adamın yapısında agresiflik var .Onu öyle kabul ediyor onu sevenler.
3-Ryu ve Ken'e bakışın senin yorumun senin öznel degerlendirmeni oluşturuyor .Gen konusunda düşüncelerimde benim öznel görüşlerimi yansıtıyor .Nasıl gördügünle alakalı.
4-Kişiye göre degişir oynanışa yatkınlık ben link olayında problem yaşamıyorum.Biraz genle oynamaya çalışanlar bu zamanlamayı yapmayı geliştireceklerdir.Ben iyice alıştım.
5-Olaya at gözlügüyle bakmıyorum. Genin stili gerçekten basit .
6-Sakura ganbaru mangayada atıflarda bulunuluyor sfpilot guidenin belirli kısımlarında çizimide Udon comicse aittir .Fanların uydurup çizdigi bir şey degildir.Genle ilgili hikaye kısmı resmi olmasada dair Gen o manga dayak yemiştir. :D :D :D

14 Jan 2009, 00:07
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

O zaman senin mantığınla Gen'i yenen Sakura, Akuma'yı da darmaduman eder diyip daha fazla konu dışına çıkmayı istemediğimden yazdıklarına cevap vermiyorum. Saygılar.

14 Jan 2009, 00:12
Profile
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

Gen kısmı resmi degil dedim .Dikkatli okursan görürsün manganın bazı kısımlarından alıntılar var dedim.O mantık silsilesini sen çıkartmışsın asıl. Konu kısır döngüye neden olacagından dolayı tartışmayı kendi adıma bitiriyorum.Sonuçta öznel degerlendirmeler bunlar istedigin gibi düşünebilir istedigin gibi fikir açıklayabilirsin o senin seçimin .Saygılarla bu tartışma bitmiştir benim adıma .

14 Jan 2009, 00:20
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 170 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Next