Street Fighter Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz!
Author
Acemi
saol bahobaho
02 Jan 2008, 10:44
The_Real_Funeral
Mavi KuÅŸak
maametbison wrote:
Ben buraya gelmekte biraz geç kalmışım ama yine de yazayım sfex2p oyunu favorilerimdendir kim ne yazmışsa teşekkürler şimdi ben de kendi çapımda birşeyler yapacağım tylnnn kardeş senin soruna cevap vereyim yapman gereken hiç raunt vermeden belli bir puanın üstüne çıkmak bu puanı ben de hatırlamıyorum ama her raunt sonunda bir süperle bitirmeye çalış(bonus aşamaları da dahil)
gelelim zinc,impact ya da her ne halt ise;oyun hilesi kullanamıyorsunuz bison2'yi birkaç defa dövmeniz gerek. hemen kaçmayın yaaa Bir de benim yolumu deneyin cfg klasörünün içinde sfex2p.cfg diye bir dosya var bu dosyayı notpad ile açın (şimdi söyleyeceklerimi yapmadan önce bu dosyayı yedekleyin tekrar tekrar denemeniz gerekebilir)herhangi bir yere 10,15,20 gibi bir sayı girin bu işlem sonunda açacağınız karakterler garuda,shadow geist ve benim favorilerimden kairi
hadi size kolay gelsin bu arada kefen kardeş şu sonic adventure 2 konusunda mesajıma umarım bakmışsındır bakmadıysan bir el atıver şu sonic itine
peki Hayate için bir yöntemin varmı ??
_________________ I will never forget the day, I held your hand, The moment you crossed them
17 Jan 2008, 11:51
_CHARLOTTE_
Beyaz KuÅŸak
Beyler bu ex 3 ü pcde oynamak istiyorum şu an indiriyorum ps2 emulatörüde war çalışır mı dersiniz?Yoksa nasıl olsa indiriosun İnsin öğrenirsin çalışıo mu çalışmıo mu çalışırsa bizede anlatırsın mı dersiniz
24 Jan 2008, 14:00
bulkan
Kara KuÅŸak
pcsx2 ps2 emulatoruun durumu hiç de iyi değil maalesef.
Günümüz ortalama sistemlerinin bir 4 katı felan olması lazım makinanın..
Emulatorde oyun çalışıyor ama sadece çalışmakla kalıyor.
Ayıca sistemini çok zorluyor.Güçlü donanımın yoksa hç uğraşma derim.
PS2 makina almak daha mantıklı şu aşamada.
PSX emulatoru gibi akıcı ne zaman oynarız kim bilir.Daha uzun zaman bekleyeceğiz.
_________________ Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim.
24 Jan 2008, 18:31
kuzgun
Mavi KuÅŸak
core 2duo lardadamı durum kötu iyi ekran kartıyla falan?
Arkadaşlar sfex2p vr bende ben ilk önce burdan indirdiğim emulatorle jeton atamadım sonra mameden çalıştırdım fakat oyun çok yavaş nasıl çözebilirim??
---
Arkadaşlar ben zinci indirdim düzeldi.
Bu arada haberiniz olsun bazı yerlerde sorulmuş bilgisayarım kasarmı diye benim alet 256 mb ram kötü ekran kartı berbat işlemcisiyle(evet evet acer marka dandik ucuz kütük) hiç kasmadan kaldırdı.
18 Feb 2008, 14:01
OKAN TAŞÇI
Beyaz KuÅŸak
20 Feb 2008, 20:04
stiff_meister44
Acemi
saol abi teşekkür ederim
26 Feb 2008, 18:57
sudasim
Acemi
[marq=left][font=Comic Sans MS][font=Comic Sans MS][/font][/b][b][/align][align=right]arkadaÅŸlar
herkeze selam
ben ÅŸunu merak ediyorum
ya indirdigiz siteden 1 dosya iniyor daha fazla inmiyor ne yapmalıyız
saygılar
sudema@gmail.com adresime bilgi atarsanız sevinirim[align=justify]arkadaşlar
herkeze selam
ben ÅŸunu merak ediyorum
ya indirdigiz siteden 1 dosya iniyor daha fazla inmiyor ne yapmalıyız
saygılar
sudema@gmail.com adresime bilgi atarsanız sevinirim[/font][/marq]
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum