Street Fighter Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz!
Author
Acemi
Street Fighter Ex2 Plus bi soru.
merhaba arkadaşlar. Street Fighter Ex2 Plus Bison tekme ile kapıpta adamı zıplatınca o kendi ekseni etrafında dönerek gidiyor o adama çarpıyor o harekereti nsl yapabilirim. aynı şekilde kaptıktan sonra tekme ile de çarpıyor.
27 Mar 2008, 20:04
venom
Ninja
onu yapmak çok refleks istiyen bi iş, aynı şekilde adamı kaptıktan sonra özel hareketi yapman gerekiyor,
benim en fazla yapabildiğim adamı tekme ile kaptıktan sonra yerden kaymak
_________________ And the waters ofBodom turn abloodshade of red As theChildren Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
28 Mar 2008, 14:28
yakamoz_1912
Beyaz KuÅŸak
sf ex 2
SF EX 2 OYUNUNU İNDİRDİM BENDEN ŞİFRE İSTİYOR RAR ŞİFRESİ BULMAMDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ..
29 Mar 2008, 00:03
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Oyunu öncelikle hangi konu başlığından indirdin.Bana linki yollarmısın??
Düzenleme:Linki vermene gerek kalmadı...
Street Fighter EX Plus ı indir,zip i mame nin roms kalasörüne at,.exe yi tıkla mame açılınca F5 tuşuna bas oyunu okusun,sonra Street Fighter EX Plus'ı çift tıkla,oyun açılıcak iyi eğlenceler
31 Mar 2008, 16:30
venom
Ninja
yardım konularınız için başka başlık açmayın burda belirtmeniz yeterli
_________________ And the waters ofBodom turn abloodshade of red As theChildren Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
31 Mar 2008, 22:25
Sphynxinator
Ninja
Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon
devildash wrote:
Arklar Yardım İstiyorum Skullo Dream Ölümünü Bana kim AÇık Bir şekilde söylicEcek Yardım EderSeniz çOk SeviNirim BilEn Yazzın
Herkes bunu soruyo yav genellikle...
LP, LP, İleri, LK, HP.
Ben şöyle yapıyorum; 2 kere LP'ye basıyorum biraz hızlı olarak, sonra İleri+LK yapıp HP'ye basıyorum. Olmazsa başka biçimde de deneyebilirsin. O da olmazsa deneriz artık bişiler...
Users browsing this forum: Google [Bot] and 6 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum