Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 19:31

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 64  Next
 Street Fighter Hakkında Yardım'lar İçin Buraya BaÅŸvurunuz! 
Author Message
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

valla yaptım select diyince oyundan cıkıyo dimi yanlış deil olmadı olmadı :=(

kardeş sen select yerine starta basıyor olmayasın .Çünkü starta basınca oyun yeniden başlıyor

08 Feb 2006, 16:28
Profile
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

09 Feb 2006, 17:09
Profile ICQ YIM WWW
Uzman
Uzman

Image
Image
Image

02 Mar 2006, 13:21
Profile ICQ YIM WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

en son bison ı yendikten sonra bison 2 nası çıkarılıyodu. Hiç round vermeden bitirincemi oyunu ? bilen varmı . Ayrıca codelar çalışıyo sağolsun veren arkadaş

12 Mar 2006, 01:01
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

Ben buraya gelmekte biraz geç kalmışım ama yine de yazayım sfex2p oyunu favorilerimdendir kim ne yazmışsa teşekkürler şimdi ben de kendi çapımda birşeyler yapacağım tylnnn kardeş senin soruna cevap vereyim yapman gereken hiç raunt vermeden belli bir puanın üstüne çıkmak bu puanı ben de hatırlamıyorum ama her raunt sonunda bir süperle bitirmeye çalış(bonus aşamaları da dahil)

gelelim zinc,impact ya da her ne halt ise;oyun hilesi kullanamıyorsunuz bison2'yi birkaç defa dövmeniz gerek.
hemen kaçmayın yaaa
Bir de benim yolumu deneyin
cfg klasörünün içinde sfex2p.cfg diye bir dosya var
bu dosyayı notpad ile açın (şimdi söyleyeceklerimi yapmadan önce bu dosyayı yedekleyin tekrar tekrar denemeniz gerekebilir)herhangi bir yere 10,15,20 gibi bir sayı girin bu işlem sonunda açacağınız karakterler garuda,shadow geist ve benim favorilerimden kairi

hadi size kolay gelsin
bu arada kefen kardeş şu sonic adventure 2 konusunda mesajıma umarım bakmışsındır bakmadıysan bir el atıver şu sonic itine

14 Mar 2006, 23:22
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

kardeş bu nasıl bi icat böle :P ama sonuçta çalışması önemli saol

16 Mar 2006, 02:22
Profile
Uzman
Uzman

Ben buraya gelmekte biraz geç kalmışım ama yine de yazayım sfex2p oyunu favorilerimdendir kim ne yazmışsa teşekkürler şimdi ben de kendi çapımda birşeyler yapacağım tylnnn kardeş senin soruna cevap vereyim yapman gereken hiç raunt vermeden belli bir puanın üstüne çıkmak bu puanı ben de hatırlamıyorum ama her raunt sonunda bir süperle bitirmeye çalış(bonus aşamaları da dahil)

gelelim zinc,impact ya da her ne halt ise;oyun hilesi kullanamıyorsunuz bison2'yi birkaç defa dövmeniz gerek.
hemen kaçmayın yaaa
Bir de benim yolumu deneyin
cfg klasörünün içinde sfex2p.cfg diye bir dosya var
bu dosyayı notpad ile açın (şimdi söyleyeceklerimi yapmadan önce bu dosyayı yedekleyin tekrar tekrar denemeniz gerekebilir)herhangi bir yere 10,15,20 gibi bir sayı girin bu işlem sonunda açacağınız karakterler garuda,shadow geist ve benim favorilerimden kairi

hadi size kolay gelsin
bu arada kefen kardeş şu sonic adventure 2 konusunda mesajıma umarım bakmışsındır bakmadıysan bir el atıver şu sonic itine

hocam tam olarak hangi sayıyı yazıcaz... bi sürü sayı denedim... olmadı...

16 Mar 2006, 03:10
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

blacknight arkadaş cevaplamamış ben onun verdiği 10,15,20 satılarını girdim oldu

16 Mar 2006, 03:53
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

tamam blacknight sakin ol en azından şöyle dene(ama hi-score lar gidecek maalesef) önce sfex2p.cfg dosyasını sil sonra oyunu aç bir tur dövüş ve kaybetmeye çalış:-) sakın iyi bir puan alıym deme. sonra oyundan çıkıp tekrar cfg klasörüne git yeni bir sfex2p.cfg çıkmış olacak işte o dosyayı not defteriyle aç bir yerinde "kenp4" gibi birşey yazacak oradaki 4 yerine 15 yaz(işte sana belli bir sayı da söylemiş oluym:-) )sonra kaydet emulatoru ve oyunu yeniden başlat olsun bitsin.

16 Mar 2006, 22:07
Profile
Acemi
Acemi

lem hala EX 2 hileleriylemi uursayonuz. :-D ..dudrun bide ben el tayım(sadece gizli karakyerlerle maniac mod u acmak çin soyluyom :D )::

gizli karakterler:

tuslara asaıda verdiim sırada iconların ustunde yanındaki rakam defa bas...
( not:eer oyunun "Pal" ise yani menuler ingilizce ise start, "ntsc" ise select tuslarına basmalısın..yada tam tersi dene işte hangisine basınca ana ekrana donmuyorsa o yus sana lazım olandır :-D (uzun zaman gecince bi oyunun ustunden işte boole unutuyom haliylen))...

1-bonus Game (x2)(select veya start
2- Director (x4)
3-pratice (1 defa)
4-son olarak Arcade (5 defa)

21 Mar 2006, 20:08
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 635 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 64  Next