Street Fighter Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz!
Author
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Re: .Street Fighter Hakında Yardımlar Boşa Konu açmayın ...
Dövüş anında rakibinin yanına giderek tekme ya da yumruk tuşuna bas.Böylelikle rakibini kapıp,fırlatabilirsin.Tabi kapma olayı oyuna göre değişiyor.Mesala Street Fighter Alpha 3'te rakibi tutmak için L1 ya da L2 tuşlarından birine basılması gerekiyordu.Yani bazı dövüş oyunlarında rakibi tutmak için ya başka bir özel tuşa basmak gerekiyor ya da rakibin yanına giderek tutmak gerekiyor.Oyundan oyuna değişiyor bu durum...
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Re: .Street Fighter Hakında Yardımlar Boşa Konu açmayın ...
Hiçbir fikrim yok.Daha öncede söylediğim gibi tutmanın ya özel bir tuşu var ya da rakibinin yanına giderek tutman gerekiyor.Onun haricinde tutmanın başka bir yolu yok diye biliyorum.
Street Fighter EX 2 PLUS PS1 De Oynuyorum EXPER MODE'de ZANGIEF'in Stomach BLock Hareketini Yapamadım Command LİSt de From Behind Kick Throw Yazıyo Şimdiden Teşekkurler
Re: Çok Acil Street Fighter EX 2 Plus Yardım!!!!
Valla "Zangief Stomach Block" diye Google'da aratınca şöyle bi şey çıktı: "Zangief's Flying Stomach block attack (U, D + FP) is the only standard move capable of dizzying a character in one hit in the Street Fighter II series."
Flying olan senin aradığınla aynıysa eğer: Direk yukarı zıpla (ileri ya da geri değil) ve aşağı basılı tutup büyük yumruğa bas. Farklıysa bilemeyeceğim.
12 Jun 2009, 18:40
mortalaho
Acemi
Re: Çok Acil Street Fighter EX 2 Plus Yardım!!!!
emeklerınız ıcın cok tesekkur ederım ama dedıklerınız olmuyor ps1 de oynuyorum garudayı actım bunu yapınca kaırı acılacak ama bı turlu yapamadım tesekkurler
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum