Bence şuana kadarki SF oyunundaki en ezik karakter Dhalsim adamla SF4 de bi wsye düşüyorum admın hadu 3 4 sn ye bile sürmeden sönüyo bitiyo ws lerde ben onu gennellikler deneme tahtası olarak adlandırıyorum..!
17 Jul 2009, 18:51
ken95
Kara KuÅŸak
Joined: 29 Dec 2008, 18:30 Posts: 561 Location: İstanbul CITY
Re: Street Fighterın En ezik karakteri kim?
jin96 wrote:
Bence şuana kadarki SF oyunundaki en ezik karakter Dhalsim adamla SF4 de bi wsye düşüyorum admın hadu 3 4 sn ye bile sürmeden sönüyo bitiyo ws lerde ben onu gennellikler deneme tahtası olarak adlandırıyorum..!
utku kendine gel yazım yanlışı yapma benim sözlerimi kullanma (deneme tahtası çok tanıdık geldi bir pcci dükkanı 3 tane çoçuk ve sf IV ve Dhalsım hadouken atmıyor
20 Jul 2009, 00:17
jin96
Mavi KuÅŸak
Senin sözlerinmi (Deneme Tahtası) bide DAN Var o karakter kdr ezo karakteryok Dalshimden bile beter o
Azından atıyo ya hadu ben yanlış adamı anlatmışım orda DAN dı o 3 4 sn belki sürüyo hadu su
22 Jul 2009, 17:54
IMMORTALIFB
Moderator
Joined: 10 Nov 2007, 16:54 Posts: 4225 Location: The Mirror Room...
Zangief veya Darun gibi karakterleri ezik bulanları anlamıyorum.ağır olduklarından kullanılmaları zor olabilir.ama işi bilen birisi bu karakterle harika maçlar çıkartabilir.zaten bunları seçen oyuncular genellikle saldırı modunda oynarlar.rakibi köşeye sıkıştırdığınız takdirde maçı kazanma ihtimaliniz yüksektir(tabi bu saldırıları yaparken sabırlı ve kontrollü oynamak lazım) final atomic buster gibi hareketlerin bayağı can puanı alması ve koruma işlememesininde büyük rolü var..
benimde aklıma yeni geldi.4 sayfadır geçen muhabbette T.Hawk karakteri yazılmamış valla bu karakterin ne işe yaradığını görmedim.elbet onunda ustaları vardır ama..gamefaqsda bile bir çok kişinin T.Hawkı ezik grubuna aldığını gördüm..burda T.Hawkı beklerken Charlie,Zangief gibi isimleri görmek beni şaşırttı doğrusu
Zangief veya Darun gibi karakterleri ezik bulanları anlamıyorum.ağır olduklarından kullanılmaları zor olabilir.ama işi bilen birisi bu karakterle harika maçlar çıkartabilir.zaten bunları seçen oyuncular genellikle saldırı modunda oynarlar.rakibi köşeye sıkıştırdığınız takdirde maçı kazanma ihtimaliniz yüksektir(tabi bu saldırıları yaparken sabırlı ve kontrollü oynamak lazım) final atomic buster gibi hareketlerin bayağı can puanı alması ve koruma işlememesininde büyük rolü var..
benimde aklıma yeni geldi.4 sayfadır geçen muhabbette T.Hawk karakteri yazılmamış valla bu karakterin ne işe yaradığını görmedim.elbet onunda ustaları vardır ama..gamefaqsda bile bir çok kişinin T.Hawkı ezik grubuna aldığını gördüm..burda T.Hawkı beklerken Charlie,Zangief gibi isimleri görmek beni şaşırttı doğrusu
evet dogru dedin benim için ryu dan sonra darun gelir oguzden en sevdiyim oyunu ex serisidir ve en ezik karekter v.rosso dur bençe
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
08 Aug 2009, 14:27
retkit0000
Acemi
valla zangiefle sf4 te hardestte bi vs yapsın yenebliyormu adam sthde nbeter nerdeyse
12 Aug 2009, 12:33
a fighter's destiny
Acemi
Abi Oro'ya ezik demeyin Akuma ile berabere kaldı o.Ama Dan Hibiki konusunda haklısınız XD
dan ve q bide dudley olabilir. Zaten Dan ın ne amacla yapıldıgını hiç anlamıyorum. Ama Oro gerek tek kollu olsun gerek savaşmasıyla olsun bence iyi bir karakter. Bunu da neden diyorum Çümki Akuma nın hikayesinde okuduklarım Akuma ile Oro nun Savaşıp birbirlerinin güçlü olduklarını anlamalarıyla bitmiştir. Yani Oro nun da bir Serüveni var
_________________ Hayat bir çeşit Altta Kalanın Canı Çıksın Oyunudur!!!
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum