o süper çalımalar saol kanka
15 AÄŸu 2007, 09:48
kod.08
Beyaz KuÅŸak
1abi be insan biraz ryu ya torpil geçer keşke biraz daha iri yapsaydın :) abi şakası bir tarafa eline emeğine salık gerçekten süper bir çalışma hani ben yeni üye oldum beni tanımayabilirsin ama bundan daha önce guil il m.bisonu çizdi isen onuda kormusun?
abicim doğrusu hani şahsına alınma benim çin böle bir cevap beklemiyordum çok saol zahmet olacak ama benim en çok sevdiğim adam guil'dir ve mbison ile dövüşen resmini hiç bulamadım baktım çok güzel çizmişsin bunu senden istedim kusra bakma zahmet olacak çok ama çok teşekkür ederima abi ben siteyi daha 3gün önce keşfettim ne kaybettiğimi anladım hep stf serisini indirmek istemişimdir süper bir site tek sorun şu mame işini çözemedim indirdim kuramadım bir arkdan yardım istedim bana mamenin oto kurulumunu verdi eminim benim gibi mame ile sorunu olan arkadaşlarım vardır onlar için upload edecem inş.
16 AÄŸu 2007, 12:34
ESGA-
Siyah KuÅŸak
İlk resim gerçekten mükemmel olmuş. Yalnız ikinci resimde Ryu'nun surat ifadesi çok ökkeşleme olmuş ya
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz