|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 17 Mar 2010, 03:40
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
| Yazar |
Mesaj |
|
Hyper Sonic
Ninja
|
 Re: Street Fighter IV Caps
Slay yazdı:  Alıntı: O zaman Bruce Lee de gaydi Enter The Dragon adlı filminde? Abel'a zaten uyuz oluyodum, iyice uyuz oldum. Esas o gay ikonu olmuş resmen. Herkes gibi ben de Chun-Li'ninkine bayıldım  Cammy ve Rose ardından gelir. Erkeklerden de Fei Long, Balrog ve Vega harika olmuş. Gen'deki tüm karizmayı silip atmışlar, palyaço olmuş adamım. O filmde sadece üst kısmı açık altında uzun bir bol pantolon tarzı bir şey giyiyordu burda adama slip don giydirmişler verdiğin örnekle alakası yok yani.Abel le zaten yorum yapmaya gerek yok açıklamışsın  Gen AoF 2 de ki King in oyuna başlamadan önceki palyaço kostümüne benziyor.Ryu nun normal hali pazarda slatalık satan krolara benzemiş biraz gerçek dışı buldum Ryu yu (normal hali) Bu arada oyunun müzikleri süper olmuş isteyen olursa paylaşabilirim. Bahsettiğim resim o değil zaten. Gördüğün resim Fei Long'un esas kostümü. Benim bahsettiğim bu:       Hala alakayı kuramadıysan videosu: http://www.youtube.com/watch?v=cA9Xl_N1_ZQ&feature=relatedFei Long ya... Adam kesinlikle dövüş oyunlarındaki en iyi Bruce Lee uyarlaması. Seviyoruz Ayrıca dinlediğin oyun müzikleri tam değil ve kalitesi de çok iyi değil. CD-Rip yapıldığında ne demek istediğim anlaşılacak; ama yine de şu an nette olan da idare eder.
|
| 20 Åžub 2009, 07:16 |
|
 |
|
Slay
Samuray
|
Ben yakıştıramadım valla erkek adam donla dövüşmez  Bu arada Akuma'nın kostümünün arkasındaki olay nedir? hediye paketi gibi halatla yapmışlar ?
| 20 Åžub 2009, 07:54 |
|
 |
|
druger
Samuray
Kayıt: 17 Mar 2008, 18:21 Mesajlar: 1053 Konum: Kinto-Un'un üstü Oyunu:Prince of Persia 2
|
En son druger tarafından 28 Şub 2009, 01:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
| 20 Åžub 2009, 14:25 |
|
 |
|
Hyper Sonic
Ninja
|
Slay yazdı: Ben yakıştıramadım valla erkek adam donla dövüşmez  Bu arada Akuma'nın kostümünün arkasındaki olay nedir? hediye paketi gibi halatla yapmışlar ? Akuma ve Gouken'in alternatif kostümleri Japon kültüründeki iki, birbirine düşman, tanrıyı temsil ediyor. Adları aklıma gelmedi; ama benim gözüme iğrenç göründükleri kesin. Yine de çok iyi alternatif kostümü olan karakterler de var.
|
| 20 Åžub 2009, 19:32 |
|
 |
|
heroskd
Siyah KuÅŸak
|
Süperler Çok Sevdim
|
| 21 Mar 2009, 11:58 |
|
 |
|
dark_ryu
Samuray
|
zangief indiana jones gibi olmuÅŸ 
| 30 Mar 2009, 11:12 |
|
 |
|
Cemx
Samuray
Kayıt: 14 Ağu 2007, 18:03 Mesajlar: 661 Konum: Uzaydaki Dünya denilen gezegen...
|
dark_ryu yazdı: zangief indiana jones gibi olmuş  haggara benzemiş bence 
_________________ Senin gibisini Google'da bile bulamam çünkü senin gibi zekasızları Google'a bile sokmuyorlar! Cemx
Durdurun dünyayı diyenler, dünya ile beraber dönerler... Azazel
2DF Kurulum Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 Osu! Tıklamalı ritim oyunu. Bir kari kocanin aynı gün günlüğe yazdıkları. (Kopucaksınız)
|
| 21 Haz 2009, 13:08 |
|
 |
|
KEn MasTerS
Ninja
|
Cemx yazdı: dark_ryu yazdı: zangief indiana jones gibi olmuş  haggara benzemiş bence  puhahahaha 2 side çok yakın 

|
| 30 Haz 2009, 13:53 |
|
 |
|
Hyper Sonic
Ninja
|
Haggar'ın kostümü o Zangief'in giydiği.
|
| 06 Tem 2009, 09:47 |
|
 |
|
Bagwell
Beyaz KuÅŸak
|
Ben bu yama tamamen berbat Gen-Abel-Fei Long çok kötü gay demiyorum ama xD kötü gerçekten özellikle Abel ve Fei Long Smackdown cular gibi olmuş El Fuerte çok animasyonlaştırılmış.Zangief kendi ülkesine göre fena değil Dan kötü.Akuma ve Gouken'nin aynı aksesuarları takması saçma olmuş.Yamanın geneli kötü.
|
| 06 Eyl 2009, 11:45 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|