Ryu'yu Daha Önce Hiç Böyle Görmediniz..! (•_•)
Author
Samuray
Re: Ryu'yu Daha Önce Hiç Böyle Görmediniz..! (•_•)
bu yapan adam bence ryudan az dayak yememiş bende sen yaptın diye seni dövmek istedim ggpo da kuruluysa atalım iki el daha sonra
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
Last edited by ben efsaneyim on 01 Jan 2010, 03:58, edited 1 time in total.
31 Dec 2009, 22:48
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Ryuye bekle bu cuma seni kaçırmaya geliyorum sakın bir yere kayybolma
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
03 Jan 2010, 20:46
bbulanhardy
Siyah KuÅŸak
OMG!!! sana ne yaptılar aneeeyyyyyy
27 Feb 2010, 08:54
[Im]BiG.Shaped
Mavi KuÅŸak
ken'den beklerdim ryu'dan beklemezdim nalet olsun bi daha sf oynarken ryu alırsam !!!
Bu gözler bunu da mı görecekti :) Vega, hatta Ken bile olabilirdi ama Ryu'dan beklemezdim
27 Feb 2010, 15:17
bbulanhardy
Siyah KuÅŸak
Vega olmazdı
27 Feb 2010, 15:24
ben efsaneyim
Samuray
vega zaten öyle nasıl olmazdı o maskeyi kendisine aşık oldugu için takıyor
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
xD Yüzünü göstermeye kıyamıyor.
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum