Home • Forum • Market •
Register •
FAQ
• Search • Login • Colour swatch: • Language:
It is currently 15 Feb 2012, 17:38
View unanswered posts | View active topics
Ryu'yu Daha Önce Hiç Böyle Görmediniz..! (•_•)
Author Message _BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31Posts: 9815Location: Green Hill Zone
Ryu'yu Daha Önce Hiç Böyle Görmediniz..! (•_•)
İşte karşınızdaaa... Ta Ta Ta Taaaaam! ••••••••••» Ryu «•••••••••• _________________ «•• •• •вℓα¢к єαgℓє•• •• •»
23 Oct 2009, 21:26
IMMORTALIFB
Moderator
Joined: 10 Nov 2007, 16:54Posts: 4225Location: The Mirror Room...
Re: Ryu'yu Daha Önce Hiç Böyle Görmediniz..! (•_•)
Ryuya bak hele kene abayı yakmış
_________________ WWF Oyunları Koleksiyonu [SEGA] Ecco the Dolphin Oyunları Koleksiyonu [SEGA] Mortal Kombat Oyunları Koleksiyonu [SEGA] SSF 010 Prototype [Sega Saturn Emulator] Kullanımı Null DC Emulatoründe Save Dosyası Kullanımı [Dreamcast] 23 Oct 2009, 21:37
35ımha
Moderator
Joined: 20 May 2009, 11:58Posts: 1913Location: D:\oyun\Shollym Patch Pes 6
IMMORTALIFB wrote:
Ryuya bak hele kene abayı yakmış
hemde aba yı yakmak ryu olmuş ryuye
_________________ بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
İçinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını, hakkettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum
23 Oct 2009, 21:40
aronow
Kara Kuşak
Joined: 02 Jul 2009, 20:24Posts: 556Location: İstanbul City
_BJK_ sen bu işi biliyosun ryu ya bişey söylemeye gerek yok o yapıcağını yapmış :)
_________________ M-magnificent (Muhteşem) I-icon (İcon) C-caring (Bakım) H-hero (Kahraman) A-angel (Melek) E-eternal (Sonsuz) L-loving (Sevgi dolu) J-joyful (Neşeli) A-amazing (Heyecan verici) C-creative (Yaratıcı) K-king(!) (KRAL) S-smooth (Kusursuz) O-original (Orjinal) N-natural (Doğal) 23 Oct 2009, 21:53
tyux89
Kara Kuşak
Haduken değil aşkumken ne oldun falan diomuş da haberimiz yokmuş gülmek serbestmi ?
_________________ Beyblade severler forumu link için pM yada türkçesi ile ö.m. at A O G T ne? diceksiniz Army Of God Team... 07 Nov 2009, 12:35
punisher305
Kara Kuşak
her haliyle karizma bu herif ya
_________________ 07 Nov 2009, 13:53
Yigitilhan
Mavi Kuşak
:D:D ryuya bak
:D:D
_________________ 07 Nov 2009, 14:34
Cemx
Kara Kuşak
Joined: 14 Aug 2007, 19:03Posts: 801Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim.
Ben böyle olucağımı emo olurum daha iyi!!
_________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur... "Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın... Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...Osu! Tıklamalı ritim oyunu. Darwin (Kaynak: Bobiler) 30 Dec 2009, 16:14
ben efsaneyim
Samuray
ulen ryuya nettiniz
ryuyu ryuyiye yapmışlar
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ----------------------------------------------------------------------------------Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar. ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın. işte ölüm budur değil mi? 30 Dec 2009, 16:53
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31Posts: 9815Location: Green Hill Zone
punisher305 wrote:
her haliyle karizma bu herif ya
O kadar da değil
ben efsaneyim wrote:
ulen ryuya nettiniz
ryuyu ryuyiye yapmışlar
Ben birşey yapmadım valla
_________________ «•• •• •вℓα¢к єαgℓє•• •• •»
31 Dec 2009, 22:45