Re: SCD - Cadillacs and Dinosaurs The Second Cataclysm [U]
Tamam Sağol Bende resim görünce biraz farklı sandım
18 May 2009, 18:35
Kataki
Kahverengi KuÅŸak
Tmm bende fotoya bakıp yenisimi çıkmış dedim
18 May 2009, 18:46
gokhan461
Ninja
IMMORTALIFB wrote:
bu oyunun yenisi çıkmadı ve çıkmaz eğer yılını merak ettiysen 1994 yılında çıkarıldığını belirteyim
yanlız bu oyunun yeni nesil konsollar için hazırlanacağını okumuştıum en azından fikir olarak düşünülmüş bir yabancı sitede ama şimdi bulamıyorum o siteyi bulursam burda kaynak olarak bildiricem
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
18 May 2009, 19:22
ALTAIR
Kara KuÅŸak
mustafa nın sega cd de çıktığını hiç bilmiyordum sağol hocam...
18 May 2009, 21:37
IMMORTALIFB
Moderator
Joined: 10 Nov 2007, 16:54 Posts: 4225 Location: The Mirror Room...
Yukarıdaki linkten fusion emulatorunu çek. fusion emulatorunu aç fusion/options/set config/sega cd sekmelererinden bios dosyalarını göster. ondan sonra rardan çıkardığın BIN formatındaki rom dosyasını göster..iyi oyunlar
not:linkteki bios dosyası diyelimki uyumluluk göstermedi(ki böyle olacağını zannetmiyorum) aşağıda verdiğim linkten toplu halde bir sürü sega cd biosu indirebilirsin
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum