Linkleri Turkceoyunblogspottan aldım. Mesaj hort gibi oldu ama önceki sürümün linkini başkası vermiş, bu mesaj bana ait olduğundan eskide olsa düzenleyip tekrar verebildim.
Edit: 0.4 sürümünü o zamanlar açmışım, mesajı başlıkları gezerken farkettim, o sürümün de linkleri kırıldığı için mesajı güncelledim ama anlaşılan 3 ayrı başlık olmuş, bunların kullanılmayanlarının silinmesi lazım, Hit Dövüş Oyunları bölümümüz çok bakımsız bir hava veriyor.
Last edited by hajimesaitou on 28 Jul 2011, 22:32, edited 5 times in total.
Teşekkürler çoğu kişi bu oyuna dandik diyo ama oyunun güzel veya kötü olması hiç önemli değil önemli olan yapılmış olması
13 Oct 2008, 17:25
Sphynxinator
Ninja
Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon
Re: istanbul beyleri oyunu demo v0.4
İlginçmiş, deneyelim. Sağ ol.
13 Oct 2008, 18:04
Locked
Siyah KuÅŸak
aigin wrote:
Teşekkürler çoğu kişi bu oyuna dandik diyo ama oyunun güzel veya kötü olması hiç önemli değil önemli olan yapılmış olması
yaa güzel veya kötü olması önemli değil diyorsunda. Onca mb boşuna iniyo.Direk sil gitsin .. Elle tutulur bir yanı yok oyunun.. Hadi ağır çalışmasını geçtim. Giysiler çok berbat. Kare kare foto çekip sprite yapmışlar. Çizmekten daha kolay bu...
Ben söylüyorum valla, indirmeye değmez. Ama isteyen indirsin görsün.. 2 senedir demo olarak duruyor oyun.
Dalgamı Geçiyosunuz yaaa hahahahaha Süpermiş Denemek Lazım Eline Sağlık
22 Feb 2009, 23:41
PreviouS
Kahverengi KuÅŸak
Joined: 20 Dec 2007, 11:26 Posts: 243 Location: SSh Root Administrator ( ASP , PHP , HTML )
eline saglik
09 Apr 2009, 21:14
hajimesaitou
Kahverengi KuÅŸak
Re: İstanbul Beyleri demo v0.4 (0.7 güncel)
Bu fazla başlıkları nostalji olsun diye mi tutuyoruz arkadaşlar, hepsi aynı işi yapıyor sonuçta, kendi açtığım başlıkları görünce daha fazla dikkatimi çekiyor, bir çok başlık fuzuli değil mi? En bariz örneği de heralde bu başlık.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum