|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 22 Mar 2010, 07:56
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
| Yazar |
Mesaj |
|
leventk
Kurucu Üye
|
 TMNT Smash-Up (WII)
Nintendo WII için yeni bir dövüş oyunu. Smash Bros sevenler bu oyunuda zevkle oynayabilir. Çünkü haberlere göre oyun Smash Bros'un bir kopyası, adeta oyunun ninja kaplumbağalar versiyonu. Ubisoft tarafından yapılan oyunda 8 karakter mevcut. Doğal olarak dördü ninja kaplumbağalarımız. Diğerleri usta siplinter ( fare olan, adı nasıl yazılıyor unuttum, ben emo değilim ) şireydır (bununda yazılışını unuttum), sarışın bir karakter ve resmi görünmeyen özel bir karakter. Benim tahminimce bu karakter çizfi filminden beyin diye tanıdığımız karakter. Görünüşe göre 4 kişi aynı anda kapışabiliyor. Zaten TMNT oyunları 4 kişi oynanabilme özelliğiyle meşhurdur. PS3'e çıkmasada olur diye düşündüğüm oyunlardan biri
_________________ PSN: leventk
|
| 11 Haz 2009, 10:06 |
|
 |
|
RatedRSuperstaR
Mavi KuÅŸak
|
 Re: TMNT Smash-Up (WII)
Moruk sağlam oyuna benziyor yalnız : ) NİNTENDO WII istiyorummm xP
| 11 Haz 2009, 10:15 |
|
 |
|
35ımha
Samuray
Kayıt: 20 May 2009, 10:58 Mesajlar: 1472 Konum: pc nin başında
|
adam 4 sene önce açmış konuyu mesaj yazarken tarihlere dikkat et
_________________ §§§§§§§§§_§§§___§§§_§§§§§§§§§_§§§__§§§_§§§_§§§___§§§_§§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§___§§§_§§§_§§§_______§§§_§§§__§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§§§§§§§_§§§§§§___§§§____§§§____§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§__§§§__§§§_§§§__§§§____§§§____§§§ ___§§§____§§§§§§§§§_§§§___§§§_§§§__§§§_§§§____§§§____§§§§§§§

|
| 11 Haz 2009, 10:51 |
|
 |
|
heroskd
Siyah KuÅŸak
|
4 sene önce yazmamış o kayıt tarihi  bu arada bende wii olsa ne sevinirdim 
|
| 11 Haz 2009, 11:16 |
|
 |
|
35ımha
Samuray
|
pardon ya ben bugun biraz fazla oturdum heralde bilgisayarın başında oyuzden oldu
_________________ §§§§§§§§§_§§§___§§§_§§§§§§§§§_§§§__§§§_§§§_§§§___§§§_§§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§___§§§_§§§_§§§_______§§§_§§§__§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§§§§§§§_§§§§§§___§§§____§§§____§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§__§§§__§§§_§§§__§§§____§§§____§§§ ___§§§____§§§§§§§§§_§§§___§§§_§§§__§§§_§§§____§§§____§§§§§§§

|
| 11 Haz 2009, 11:18 |
|
 |
|
aigin
Uzman
Kayıt: 12 Tem 2007, 09:40 Mesajlar: 7063 Konum: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu...
|
@35ımha şaka mısın olum sen @leventk emoyum desen de inanmayız zaten  Bu oyunu eskiden olduğu gibi Konami yapsaydı daha güzel olurdu bence

Dragon Ball: Advanced Adventure - Goku (ben) vs Krillin (com) http://www.youtube.com/watch?v=izbsT_7KjGc Çok pis Sonic oynarım, başınızı döndürürüm http://www.youtube.com/watch?v=IrlsU323_A4 http://retro-sanctuary.com/Top%20Games%20Main.html
|
| 11 Haz 2009, 12:33 |
|
 |
|
35ımha
Samuray
|
ÅŸakaym

|
| 11 Haz 2009, 12:35 |
|
 |
|
donetouch
Moderator
Kayıt: 03 Eyl 2008, 02:43 Mesajlar: 2567 Konum: D:\Anime\Dragon Ball
|
İyi bir şaka yapta gülelim mubarek postcu 
| 11 Haz 2009, 15:15 |
|
 |
|
MaskShade
Kara KuÅŸak
|
Post Kasma Dostum Bır Gun Tost Olursun :)
_________________ PSN:maskshade
|
| 11 Haz 2009, 15:26 |
|
 |
|
saibot
Samuray
Kayıt: 08 Şub 2009, 02:40 Mesajlar: 1164 Konum: Lin Kuei Klanı
|
RatedRSuperstaR yazdı: Moruk sağlam oyuna benziyor yalnız : ) NİNTENDO WII istiyorummm xP Sana şimdi moruğu gösteririm, iyice sağlam olursun yalnız : )
_________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
|
| 11 Haz 2009, 16:01 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|