Oyunu indirdiğinizde exesine tıkladığınızda sitesine yönlendirecektir.Sitede üye ol (sign in yazan yere tıklayarak olabilirsin) sonra login yani giriş yaptıktan sonra play live diye bir yazı görüceksin ona tıkla ve oyun açılacaktır.Bu işlem için illa exeye tıklamak zorunda değilsiniz.Direk siteye girip oyunu açabilirsiniz.
Dikkat:Yukarıdaki işlem için İnternet explorer kullanın mozilla firefox,opere vb. browserlarda açılmıyor.
Last edited by bekirxxx on 13 May 2007, 18:55, edited 1 time in total.
23 Jan 2007, 17:11
leventk
Kurucu Üye
arkadaşım o werdiğin sitede 5-6 tane oyun war hepside güzel saol
_________________ F arkedemedim bunca zamandır seni... A nsızın çıktın,aldın benden sevgimi... T anımadım en başta kimin nesi... M alesef aşık etti kendine beni... A nlamadan yenik düştü bu gönül eserindir senin.
Ģûяђαη Ðσģαη
03 Feb 2007, 12:26
feanorlord
Kahverengi Kuşak
bn bu oyunu indirdim kurdum açılmıo oyunun icon a tıkladıım da hemen beni sitenin ana sayfasına bağlıo
04 Feb 2007, 01:50
bekirxxx
Acemi
feanorlord wrote:
bn bu oyunu indirdim kurdum açılmıo oyunun icon a tıkladıım da hemen beni sitenin ana sayfasına bağlıo
sanırım bu oyun online oyun olduğu için account (yani üyelik) almak lazım
yönlendirdiği sitede üye ol (sign in yazan yere tıklayarak olabilirsin) sonra login yani giriş yaptıktan sonra play live diye bir yazı görüceksin ona tıkla ve oyun açılacaktır ii oyunlar
not:oyun indirmedimde oynamadım sitesinde ingilizce anlatıyor du ben türkçeye çevirdim sadece yapassanız yardım etmeye çalışırım
04 Feb 2007, 17:28
feanorlord
Kahverengi Kuşak
saol ama bn oyunun nasıl açılacaını okumadan onları düşündüm ve yaptım yinede açılmıo sitede yeni sayfalar açılıo sürekli
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum