Joined: 16 Mar 2008, 23:22 Posts: 319 Location: Karşıyaka-35½-1912 KsK
Re: Mortal Kombat : KLANLAR
Sakin beyler sakin..
22 Mar 2009, 18:28
druger
Kara Kuşak
Joined: 17 Mar 2008, 19:21 Posts: 950 Location: Kinto-Un'un üstü Oyunu:Prince of Persia 2
vışşşş süpersin aga
25 Apr 2009, 19:06
¿¿¿SuB-Z3R0¿¿¿
Acemi
ÇoK SaoL LiN Kuei KLaNı BeNCe eN iYi KLaN SaoL
18 Jun 2009, 13:14
MaskShade
Kahverengi Kuşak
Scorpionun Olduğu Bir klan vardı Unuttum bende tüm bilgiler vardı ama formatta sillindi daha bir çok Klan var
_________________ PSN:maskshade
06 Jul 2009, 13:51
-SnooKer_06-
Uzman
Konuyu üzülerek up'lıyorum ki bu bilgiler eksiktir. Mortal Kombat serisinin felsefesinde bu klanlardan çok daha fazlası mevcuttur. Bundan yaklaşık 1 yıl kadar önce ben bu konuyu araştırıp en doğru kaynakları harmanlayarak bir çeviri oluşturmuştum. Onu buradan tek tek paylaşıyorum...
Shirai Ryu
Shirai Ryu
Takeda adlı, Japon kökenli eski bir Lin Kuei Klan'ı üyesi, Çin'den kaçarak doğduğu topraklara, Japonya'ya geri döndü. Kendisini Japon Lord ve Generallarin hizmetine sundu. Yavaş yavaş efsaneleşmeye başlayan bu eski Lin Kuei Klan'ı rahibinin özel haraketleri ve yetenekleri taklit edilmeye başlandı. Sonuç olarak Ninjutsu dövüş stili evrim geçirdi. Ancak kendilerinin özel dövüş stili olan Ninjutsu'nun kendi klan'larının kontrolünde olmadan başka insanlara öğretilmesine çok sinirlenen Lin Kuei klan'ı, Takeda isimli bu eski üyelerini öldürtmek için bütün çabalarını sarf etmeye başlar. Takeda da kendisine savaş açan Lin Kuei Klan'ına karşı daha sonradan Shirai Ryu olarak adlandırılacak olan klanı kurar ve özel yeteneklerini Peron adlı dövüşçüye aktarır. Peron isimli bu dövüşçü ölmeden önce klanı Scorpion'a teslim eder...
The Order of Light (Işığın Düzeni)
The Order of Light (Işığın Düzeni)
Shaolin Rahiplerinin seçtiği bazı özel insanlar çocukluktan itibaren ailelerinden alınarak, Çin'in Honan şehrinde bulunan Shaolin Tapınaklarında özel bir eğitime tabi tutulurlar. Yıllar süren bu eğitimin sonucunda son derece güçlü ve dinine bağlı dövüşçüler yetiştirilir.
Last edited by -SnooKer_06- on 02 Dec 2010, 23:07, edited 1 time in total.
02 Dec 2010, 23:05
-SnooKer_06-
Uzman
White Lotus Society (Beyaz Zambak Cemiyeti)
White Lotus Society (Beyaz Zambak Cemiyeti)
White Lotus Society, Order of Light'ın(Işık Tarikatı) çok gizli bir alt organizasyonudur. Cemiyetin üyeleri, Shaolin tapınağının rahipleri tarafından yetiştirilmiş olup, tüm evrenin en iyi savaşçılarıdır. Geleneklerine ve Shaolin inanışlarına köküne kadar bağlıdırlar.
Cemiyetin Üyeleri:Kung Lao, Kai (Akıbeti Bilinmiyor), Liu Kang (Ölü)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum