Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 18:02

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 KOF XII E3 Görüntüleri 
Author Message
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Post Re: KOF XII E3 Görüntüleri
Misugi wrote:
Mesajların birinde Capcomun bu görüntü kalitesine SFA3 zamanında geldiğini yazan arkadaş KOF12 ile aynı görüntü kalitesinde olduğunu Capcom'un yapımcılarının ağzından vurgulanan SSF2HDR'in neden Capcom'un en yüksek görüntü kalitesindeki oyunumuz dediklerini açıklayabilir mi?

Şunu diyorum, görüntü kalitesi yorumluk bir şey değil, rakamlarla sabit, 1200x800 e bu, 1300x700 ise o, 1920x1080 ise FullHD, bunun yorumu yok, SFA3 dediğin oyunun çarpanı 640x480 i geçemeyeceği gibi adamları 256 renk, her şeyi geçtim bunu gözün nasıl seçemiyor? 256 renkli kare kare görünen adamla High Definition oyunun nesini aynı görüntü kalitesine denkledin??????

O yorum kesinlikle tarafsız değil................

İronik olmuş mesajın. Çünkü benim yazdığımı senin gözün seçememiş. SFA3 mü demişim, SF3 mü; iyi bi bak bakalım. Ayrıca bence de konu kapansın. KoF battıkça batıyo, hayranı kalmayacak yakında :roll:

Alıntı yaptığım mesaj kesinlikle akıl ürünü değil................

26 Jun 2009, 23:46
Profile
Saiyan
Saiyan

Hala neden uzatıyorsunuz arkadaşlar ısrarla yazdığımı okumadınız mı?

27 Jun 2009, 00:35
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Buyur Sen Ekle Stf Fanı Sensin ama Ben Yinede Oynarım Stf Farketmez :) Nasılsa Yakında Kof Xİİ Çıkacak Bakalım Sen Kof Xİİ'de Benim Kapışma Teklifime Ne Diyeceksin :)

Oyun Oynamaktan Zevk Alan Bütün Ps3 Kullanıcılarıda Ekleyebilir

Psn:bleedinmyarms ( iş Olayları Nedeni ile 20.00 dan Sonra Açık )

27 Jun 2009, 02:20
Profile
Kurucu Üye
Kurucu Üye

Sadece KOF için değil her oyun için kızdığım bir konu. Genç dövüşçü kızlar, hentai tarzı çizimler. Ama Athena'yı daha küçük gösterip bu işi abartmaları biraz ayıp olmuş.
Image

KOF XII'den umut veren bir görüntü. Işık efektleri fena değil. Ryo'nun üzerinde ateş güzel yansımış.

Image

29 Jun 2009, 13:39
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

leventk wrote:
Sadece KOF için değil her oyun için kızdığım bir konu. Genç dövüşçü kızlar, hentai tarzı çizimler. Ama Athena'yı daha küçük gösterip bu işi abartmaları biraz ayıp olmuş.
Image

KOF XII'den umut veren bir görüntü. Işık efektleri fena değil. Ryo'nun üzerinde ateş güzel yansımış.

Image

Valla Ben Manga Tipi Çizimlerden Hoşlanıyorum ve Bence KOF Fanlarıda Bu Tip Çizimleri Seviyorlar Oyun Bir Çıksın Ondan Sonra Eleştirilecek Yönü Varsa Onuda Eleştiririz Kaldıki Zevkle Oynadığım Tekken Oyununun Karakterlerinin içinde Bile Dünya Kadar Absürd Tip Varken Kof Xİİ Oyununun Arka Planlarında Obezler Var Falan Şeklinde Eleştirmekte Bana Komik Geliyor :)

Bu Arada Leventk Dostum Sendede Ps3 Vardı Sanırım Bazı Arkadaşlar Eklemiyorlar Nedense :-D Bari Sen Ekle Beni Tekken 6 Çıksın Oynarız Beraber Çok Süper Sayılmam ama Kendi Çapımda Tekken Oynarım

Psn: bleedinmyarms

29 Jun 2009, 16:07
Profile
Kurucu Üye
Kurucu Üye

Evet var ama 2 Ağustostaki düğünüm nedeniyle ev değiştirdim. 4 Temmuz da ADSL'im 2 yılı doluyor. Yeni kampanyadan almak için 4 Temmuz sonrasına kadar telefonu nakil ile uğraşmayacam. O zamana kadar beklemedeyim. Düğün sonrakı ne kadar oyun oynarım ya da ne kadar oyun oynatırlar orasıda meçhul tabi :P , ama illaki ekleyecem.

29 Jun 2009, 17:20
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Misugi wrote:
Hyper Sonic wrote:
Misugi wrote:
Mesajların birinde Capcomun bu görüntü kalitesine SFA3 zamanında geldiğini yazan arkadaş KOF12 ile aynı görüntü kalitesinde olduğunu Capcom'un yapımcılarının ağzından vurgulanan SSF2HDR'in neden Capcom'un en yüksek görüntü kalitesindeki oyunumuz dediklerini açıklayabilir mi?

Şunu diyorum, görüntü kalitesi yorumluk bir şey değil, rakamlarla sabit, 1200x800 e bu, 1300x700 ise o, 1920x1080 ise FullHD, bunun yorumu yok, SFA3 dediğin oyunun çarpanı 640x480 i geçemeyeceği gibi adamları 256 renk, her şeyi geçtim bunu gözün nasıl seçemiyor? 256 renkli kare kare görünen adamla High Definition oyunun nesini aynı görüntü kalitesine denkledin??????

O yorum kesinlikle tarafsız değil................

İronik olmuş mesajın. Çünkü benim yazdığımı senin gözün seçememiş. SFA3 mü demişim, SF3 mü; iyi bi bak bakalım. Ayrıca bence de konu kapansın. KoF battıkça batıyo, hayranı kalmayacak yakında :roll:

Alıntı yaptığım mesaj kesinlikle akıl ürünü değil................

Yazarken yanlışlıkla SFA3 yazmışım arkadaşım, SF3 'ün kalitesi verdiğim bilgiler, High Definition KOF12 ye 256 renk kalitesinde karakterlerden oluşmuş olan SF3 le aynı kaitede yazmışsın.

Onu bunu bilmem ben, benim yazdığımı yanlış okuyup sonra bana göz zevki ve görüntü kalitesinden bahseden insanı -en azından bu konuda- pek ciddiye alamam. Sonuç itibariyle de bu oyun SF3'ten bi gıdım ötede görünmüyo. Hatta animasyon bakımından SF3 daha önde diyen bu işin eri binlerce insan var. Kaynak istersen belirtirim. Yabancı bi forum sitesi olduğu için hemen adresi vermeme gereği duydum. Kof isterse Ultra Definition olsun, sök-mez!

Bu arada bazı arkadaşlar bunu gurur meselesi yapmış ya da PSN'de eklemeyi beceremiyolar :D. PSN'imi yazmıştım, "Ben SF'ci değilim istersen sen ekle" demişler. SF'ci değilsen ben eklersem SF'cilikten uzaklaşmış mı oluyorum kardeşim? Zaten kötü oynuyosan boşuna zamanımı alma. G1'dekiler anca kesiyo beni =)

29 Jun 2009, 18:55
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Hyper Sonic wrote:
Bu arada bazı arkadaşlar bunu gurur meselesi yapmış ya da PSN'de eklemeyi beceremiyolar :D. PSN'imi yazmıştım, "Ben SF'ci değilim istersen sen ekle" demişler. SF'ci değilsen ben eklersem SF'cilikten uzaklaşmış mı oluyorum kardeşim? Zaten kötü oynuyosan boşuna zamanımı alma. G1'dekiler anca kesiyo beni =)

Hala Bir Korkaklık Seziyorum :P Ben İstediğin Kof Oyununda Hatta Tekkende Sana Kafa Tutuyorum Ben KOF Fanıyım Çünki KOF Xİİ Çıktığında Alırsan Söyle Hemen Ekleyeceğim :-D ve İddaa Ediyorum Seni Tek Adam Geçeceğim Her Oynadığımızda Bu Arada Stf 4 Listelerinde Göremedim Seni İddaa Ettiğin Gibi İlk 100 İçerisinde Hızlıca Baktım Görememişte Olabilirim Son Olarak Ben Stf Fanı Olsam Hemen Eklerdim Madem Korkmuyorsun Ekle Beni Oynayalım Ben Zaten Stf'de İddaalı Değilim Dedim Kof Fanıyım Yenilmek yada Yenmek Benim için Stf Oyununda Önemli Değil :)

Not: Tekrar Stf4 Grade Point, Battle Point ve Championship Listelerinde HyperMagnet ismi Arandı Bulunamadı Tek Tek Listelerede Bakıldı :-D ama Arkadaş Hala Listede İlk 100 Deyim Diyor Israrla Bir Foto Çekip Yollasın Ben Hala Yalan Söyleyebileceğini Konduramıyorum Ben Görememiş Olabilirim Diyorum

30 Jun 2009, 01:16
Profile
Kurucu Üye
Kurucu Üye

Ya bu alıntılı mesajları takip etmek tam bir işkencel. Hiç bir şey anlamadım tartıştığınız şeyden. Arada bir SF3 ile SF3a meselesi gördüm. SF3 ile SF3 a arasındaki fark ne acaba. Burda bir yanlış var. SF3rd Strike var, SF3 alfa var, SF3 EX var. Bu durumda sadece SF3 demek SF3a yı kapsar, hatta diyerlerini kapsar, bu meseleyi büyütmeniz biraz yersiz olmuş. Grafikleri ekran çözünürlüğü ile kıyaslanamanızda yanlış. Bir oyuncu için PS3 teki 1080p bir oyunun grafiği 780p bir oyundan daha iyi gelmeyebilir, çünkü çoğumuzun bu iki görüntüyü ayırt edeceğimiz full hd bir monitör veya tvmiz yok. Hem bir oyuncunun grafikten anladığı yalnızca parlak görüntü değildir, oyuncu olarak sayısal değerlere çok az dikkat ederiz. Şahsen benim grafikteki kıstasım karakterlerdeki detay, ışık efektlerin güzelliği, hareketlerdeki akıcılık ve objelerdeki netliktir. KOFXII'nin iyi bir oyun olup olmadığı tartışmasıyla zaten KOF'u iyi oynamanın SF'yi iyi oynamanın zerre kadar alakası olmadığı kesin.

Bence KOF'ta karakterler yeterince detaylandırılmamış. KOF 95'te karakterlerin üzerinde ne varsa, KOFXII'de de ortalama aynı tip elbiseler var. Sadece bir şeyler parlatılmış, arka mekanlar karakterlerden kopuk olmuş. Mekanlar açısından KOF 97 kadar bile başarılı değil. Dövüşçüler birilerinin eğlencesi olmuş gibi bir hal var ortamda. Tabi bir dövüş oyununda önemli olan her zaman için oynanabilirlik. Önceleri severek oynadığım KOF'u bozan neden karakter hareketlerinin sürekli alakasız şekilde değiştirilmesi, birbiriyle bağlantısız özellikler eklenmesiydi. Gördüğüm kadarıyla KOFXII'de de aynı gelenek devam ediyor. Alakasız bir Athena, Kenseu. Daha videosunu görmedim ama Benimaru ve Robert'in de hareketlerinin değiştiğinden adım gibi eminim.

30 Jun 2009, 08:59
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Son yazdıklarının hepsine katılıyorum leventk. Neyse, ben diyeceklerimi dedim. Daha fazlası sadece kalp kırmaya yarayacak gibi gözükmekte. Poisonblack, eve varınca listeye eklerim seni. Çok boş kalır ve sıkılırsam KoF XII'yi de alırım, onu da oynarız. Sevmiyorum, sevemiyorum seriyi; ama 2D dövüş oyunlarını bi şekilde yaşatmak için her türlüsünü desteklemek lazım.

30 Jun 2009, 10:05
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 68 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next