Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 14:54

Search this topic:
Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next
 KOF XII E3 Görüntüleri 
Author Message
Kurucu Üye
Kurucu Üye

Post KOF XII E3 Görüntüleri
Bence yeni nesile ayak uyduramamış. Kensou ve Kyo çok fazla zarif olmuş. Biri KOF'u satın alıp adam gibi bir oyun yapsın lütfen :doubt:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

21 Jun 2009, 20:41
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Post Re: KOF XII E3 Görüntüleri
Yeni nesile ayak uydurmuÅŸ bence sen ayakta uyuyorsun =)

IGN awarded The King of Fighters XII as The Best Fighting Game of 2009 on PlayStation 3.

Best Fighting Game
King of Fighters XII
Release date: July 7, 2009

King of Fighters XII is not only one of the best-looking fighting games around, it's also one of the most rewarding. Putting hand-drawn sprites into a current-gen game is a difficult task, but King of Fighters XII is entirely hand-drawn and it looks fantastic. The gameplay is equally enticing, as it represents a slick update of the classic King of Fighters combat. Even if you're not a fan of the franchise, this is one to look out for.

Runners-Up

* MvC 2
* Tekken 6

Yukarıda da E3 te 1. seçilen en iyi dövüş oyunu seçildiğini anlayabiliyoruz.

21 Jun 2009, 21:26
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

KOF XII daha iyisini yapabilirlerdi olmamış. sf4 bariz bir şekilde üstün bu oyundan

22 Jun 2009, 08:08
Profile ICQ WWW
Kurucu Üye
Kurucu Üye

Guilty Gear'ın biraz gelişmişi sadece. Hem bu IGN nin bir seçimi ve bu seçimde daha önce çıkan Street Fighter ve Mortal Kombat gibi oyunların olmadığını düşünüyorum. Zaten bizzat demosunu oynadığım MvC2 (Marvel vs. Capcom 2) gibi hiç bir ilerleme ve gelişme kaydetmeyen bir oyunun Runners-Up (ön çıkan) olarak değerlendirilmesi şahsi fikrimce IGN'nin 2D oyunlar üzerine yanlı bir değerlendirme yaptığını gösterir. KOF her zaman için eğlenceli bir oyundur ama yeni nesile ayak uydurmak için sadece zevkli bir oyun olmak yetmez. Sf ve Tekken 6 oynayanlar bu oyunu yetersiz bulacaktır diye düşünüyorum.

22 Jun 2009, 11:04
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

hyuga kojiro wrote:
KOF XII daha iyisini yapabilirlerdi olmamış. sf4 bariz bir şekilde üstün bu oyundan

sf 4 nasıl bu oyundan üstün olabilir anlamıyorum!ben kof 11 den sonra nasıl daha bi kompleks olabilir diye düşünüyodum ama kof 12 hakkında arkadaşla konuşunca fikrim değişti!
kof 12 de bomba(aduketler yapılan büyü)ya çelme ya da tekme vurulabiliyormuş!eş güçlü hareketler yapıldığında rakiplerin canı gitmeden geri tepiyormuş!bi şeyden sonra arka arkaya özel hareketler yapılabiliyormuş!basit hareketler az can götürürken karmaşık şeyler daha çok can götürüyor!ve şu an hatırlamadığım bir sürü şey!
sf nasıl koftan üstün olabilir ki :)
tekkenin adını bile anmıyorum :)

22 Jun 2009, 11:30
Profile ICQ YIM
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

kofçu wrote:
hyuga kojiro wrote:

sf 4 nasıl bu oyundan üstün olabilir anlamıyorum!ben kof 11 den sonra nasıl daha bi kompleks olabilir diye düşünüyodum ama kof 12 hakkında arkadaşla konuşunca fikrim değişti!
kof 12 de bomba(aduketler yapılan büyü)ya çelme ya da tekme vurulabiliyormuş!eş güçlü hareketler yapıldığında rakiplerin canı gitmeden geri tepiyormuş!bi şeyden sonra arka arkaya özel hareketler yapılabiliyormuş!basit hareketler az can götürürken karmaşık şeyler daha çok can götürüyor!ve şu an hatırlamadığım bir sürü şey!
sf nasıl koftan üstün olabilir ki :)
tekkenin adını bile anmıyorum :)

doğru street fighter 4 bu oyundan üstün deil çokk üstün desek daha doğru yani 2009 yılında çıkan bir oyunun bu kadar kötü grafiklerinin olduğunu ilk kez kof xıı dan gördüm sf4 ve tekken 6 yinede sonuna kadar gösterdi oyun nasıl olur diye saydığın şeylerin birçoğu sf4 tede var şu bombaya tekme yumruk olayı kof ta olabilir çokta gerekli birşey değil sf4 tede kof ta olmayan bir çok özellik var. bi kere 2 oyunu karşı karşıya getir videolarını izle ne demek istediğimi anlayacaksın. iki oyunuda oynamış olsam daha geniş bir yorum yapabilirdim ama videolarını izlemem farkı anlamama yetiyor.

22 Jun 2009, 11:43
Profile ICQ WWW
Kurucu Üye
Kurucu Üye

Bombaya çelme tekme vurmak ne demek acaba. Özel hareketler vücuda zarar veren hareketler ise bu özel hareketlere tekme çelme vurmak nerden çıktı. Galiba yeni KOF karakterleri startrekin kalkan teknolojisini kullanıyor :) . Ben küçükken KOF taki hareketleri yapabilsem diye hayal kurardım. Meğersem çokta önemli hareket değillermiş. Düşünsenize elimden ateş çıkaracam abimde ateşime tekme atacak : ) , tam bir kabus. Ben bunu arkadaşın yanlış anlaması olarak düşünüyorum. Bu olayları biraz aydınlatmak lazım. Tahminimce özel hareketlere özel hareketle vuruluyodur. Eğer öyle değilse, dediğim gibi tam bir kabus.

22 Jun 2009, 17:28
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Misugi wrote:
2 boyutlu bir oyunla 3 boyutlu bir oyunu karşılaştırmanızı anlamlı görmüyorum, ben dövüş oyunlarını sıkça oynayan birisi olarak 2 boyutu başka, 3 boyutu başka kategoride değerlendiriyorum. Bu açıdan bakınca da ign nin seçimini yerinde buluyorum, 2 boyutlu bu kalitede kaç karşılıklı dövüş oyunu sayabilirsinizki, Blaz Blue, SSF2HDR, istanbul beyleri, Marvel vs Capcom2HD..... var mı başka, kaldıki bunlarda daha yeni çıkıyorlar.

street fighter 4 ün 3 boyutlu olduğuda nerden çıktı. oyun 2 boyutlu arka planları efekleri 3d çok mükemmel bir sonuç çıkmış bu ikisinin birleşiminden 2.5d diyebiliriz.

22 Jun 2009, 21:02
Profile ICQ WWW
Uzman
Uzman

Sanırım 2D oyun yapmanın 3D oyun yapmaktan çok daha zor ve masraflı bir iş olduğunu bilmiyorsunuz.

3D oyunlarda bilgisayar teknolojisi kullanıldığı için oyunu yapmak çok daha kolay. 2D de ise tamamen el çizimleri kullanılıyor.Üstelik KOF XII de karakterlerin hepsi + arkaplanlar +hareketler ve ışıklandırma tamamen elle çizilerek yapıldı. Üstelik bir karakterin tasarımı KOF XII de 16 ay sürdüğünü de sanırım bilmiyorsunuz.

2D olan KOF XII nin grafiklerine laf eden çarpılır vallahi.Playmore firmasının en büyük hatası belki de SF IV den geri kalmamak için oyunu 0 dan yapıp ve grafiklere kasıp , hikaye olayını sadece bu oyun için iptal etmesidir.

Üstelik SF IV ün yapımcılarından birinin de KOF XII yi çok beğendiğini ve SF IV ile başabaş kıyaslanacağını söylemesi sanırım yeterlidir.

Bu yüzden 2D dövüş oynarken 3D dövüş oyunlardan daha fazla zevk alıyorum

Gerçekçilik ve grafik istiyorsanız gidin Virtua Fighter 5 oynayın o zaman

22 Jun 2009, 22:54
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

OrKo wrote:
Sanırım 2D oyun yapmanın 3D oyun yapmaktan çok daha zor ve masraflı bir iş olduğunu bilmiyorsunuz.

3D oyunlarda bilgisayar teknolojisi kullanıldığı için oyunu yapmak çok daha kolay. 2D de ise tamamen el çizimleri kullanılıyor.Üstelik KOF XII de karakterlerin hepsi + arkaplanlar +hareketler ve ışıklandırma tamamen elle çizilerek yapıldı. Üstelik bir karakterin tasarımı KOF XII de 16 ay sürdüğünü de sanırım bilmiyorsunuz.

2D olan KOF XII nin grafiklerine laf eden çarpılır vallahi.Playmore firmasının en büyük hatası belki de SF IV den geri kalmamak için oyunu 0 dan yapıp ve grafiklere kasıp , hikaye olayını sadece bu oyun için iptal etmesidir.

Üstelik SF IV ün yapımcılarından birinin de KOF XII yi çok beğendiğini ve SF IV ile başabaş kıyaslanacağını söylemesi sanırım yeterlidir.

Bu yüzden 2D dövüş oynarken 3D dövüş oyunlardan daha fazla zevk alıyorum

Gerçekçilik ve grafik istiyorsanız gidin Virtua Fighter 5 oynayın o zaman

ne olursa olsun kof XII grafikleri çok kötü ps3,xbox360 için çok daha iyisi yapılabilirdi. ayrıca 2d oyunları yapmak 3d oyunları yapmaktan daha zordur yorumuna tek diyeceğim cevap komik

23 Jun 2009, 08:18
Profile ICQ WWW
Post new topic Reply to topic   [ 68 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next