|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 20 Mar 2010, 00:38
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
TEKKEN 6 New Trailer Caps`a Bak Kafayı Ye
| Yazar |
Mesaj |
|
gokhan461
Samuray
|
 Re: TEKKEN 6 New Trailer Caps`a Bak Kafayı Ye
bende levent abiye katılıyorum tekken resident evil silent hill mgs serileri bitti ps2 için sadece ea ve pes serileri devam eder bi müddet daha maalesef
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl Bir Babanın Asker Oğluna Yazdığı Mektup.....
Bu Vatan Senin Vatanın, Gözün Gibi Koru Evlat, Unutma Yerde Kefensiz Yatanları, Bir Fatiha Oku Evlat.
Yedi Ceddinden Emanet, Edilmez Ona İhanet, Mert Doğdun Sen Mert Oğlu Mert, Bu Vatan Sana Emanet.
Dalgalandıkça Al Bayrak, Senin Şanındandır ANCAK, Kaçacaklar Hep Bucak Bucak, Zafer Hep Senin Olacak..
Şafak Söker Gün AĞIRIR, Ateş Söner Külü Kalır, Dalgalan Ey Şanlı BAYRAK, Gökler Senden İLHAM Alır..
|
| 09 Nis 2009, 18:50 |
|
 |
|
druger
Samuray
Kayıt: 17 Mar 2008, 18:21 Mesajlar: 1053 Konum: Kinto-Un'un üstü Oyunu:Prince of Persia 2
|
 Re: Re:
yad yazdı: mawoix yazdı: kazuya byk ihtimal Bkz:TK6'da Jin'in ellikleri değiştirilmiş TK3'tekine benzetilmiştir.Verilen resimdeki kişi Jin Kazama'dır. Kanıtı:  Elliklere dikkat ediniz  bu elliklere de dikkat ediniz  bak senin resimde elliğin bilek tarafı sivri burda sivri diil ama 
|
| 28 Nis 2009, 15:45 |
|
 |
|
leventk
Kurucu Üye
|
Ya şu resim üzerinde konuşup durmayın. Jin Kazama işte. Bırakın ellikleri üzerinde hiç bişey olmasa bile Jin olduğu apaçık. Kim çıkardı arada Kazuya olduğunu anlamadım ki. İhtiyar Kazuya'ya benziyormu hiç.
_________________ PSN: leventk
|
| 28 Nis 2009, 16:27 |
|
 |
|
JIN007
Samuray
|
 Re:
dante yazdı: keşke şu saçma karakterleri koymasalar panda mokojin (tahta adam) kanguru jacks gibi... Diğerleri için hak veririm ama Mokujin kesinlikle kalmalı.Çok şirin ve her maçta karakte değiştirmesi büyük bir avantaj.
|
| 28 Eyl 2009, 21:23 |
|
 |
|
Samuray
Kayıt: 25 Tem 2009, 17:26 Mesajlar: 2477 Konum: Japonya/Tokyo
|
 Re:
Walla bu resimde Jin i ilk görüğümde kazuya sanmıştım diğer resmleride görünce Jin olduğunu anladım. (oraya mj yi koysalar dı keşke şapkkasını fırlatır fln ölümüde adamı dans ettirip parmağını şıklattığında ise canının yarı gitse  )
| 18 Eki 2009, 22:53 |
|
 |
|
mman1
YeÅŸil KuÅŸak
|
wonderfulll xD
_________________ Piçliğime Karısırsan Peder K.Baqma Sanada Gider !
|
| 26 Kas 2009, 14:27 |
|
 |
|
Yigitilhan
Mavi KuÅŸak
|
vay canına süper ötesi 
|
| 26 Kas 2009, 14:41 |
|
 |
|
ben efsaneyim
Samuray
|
evet oyun süper olmuş biz ne zaman oynarız kim bilir
_________________ Barışa Kanla Değil Mürekkeple İmza Atmak İstiyorduk... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir
Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler
bir avuç cennet istedim ama vermedi mutluluk çok uzaklarda şimdi kaderime küfrederim hayat senin adında kalbin olsun yerim dedim ya beni terk edip giden öyle olsun seni bekledim seni şarap kokan arka sokaklarda
|
| 26 Kas 2009, 14:53 |
|
 |
|
Samuray
Kayıt: 25 Tem 2009, 17:26 Mesajlar: 2477 Konum: Japonya/Tokyo
|
Belki birgün oynarız 
| 26 Kas 2009, 22:52 |
|
 |
|
kasapx
Kahverengi KuÅŸak
Kayıt: 28 Ara 2008, 19:46 Mesajlar: 149 Konum: in the Delos Siege War!!
|
5 teki grafikler ile 6 arasinda ss lerden gördüğüm kadarıyla bence hatırı sayılır derecede fark war aradan o kadar zaman geçti inş. yakın zamanda oynayabiliriz. TeşekkürLer. 
_________________ Eskiden İmza Mı warmış.. Bas Parnağı Gitsin.
Ne Geçmi$te YaptıkLarımdan Huzursuzum Nede $imdikiLerden MutLu...
|
| 28 Kas 2009, 09:17 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|