en iyi adamlar
Arkadslar manyak seyler var siz sadece evil ryu bide evil kenle yetinmeyin.Holy ken master Ryu Shin Orocchi akuma Shin bison Demon ryu yani evil ryunun gucsuz hali ve enb iyi 3,Super ken(evilryuyla rekabet var aslında) 2.Shin Orochi Akuma 3. KUSKUSUZ SUPER RYU BILMIYENLER SUPER RYU YU youtubeden super ryu vs super ken yazsın adamda 4 tane hareket var hepside full can goturuyo hepinize eylence ler ve bu dediklerim sadece mugen fight barda var herkese tavsiye Mortal kombatcılarada armageddon tavsiye ediyorum ben genellikle oyunlarda elektrik gucunu severim mesela raiden, evil ryu ,ve kazuya mishima gibi snk dende asura cok guclu neyse herkese by lutfen yorum yazın
05 Aug 2008, 12:19
ShinGouken
YeÅŸil KuÅŸak
Joined: 19 Oct 2008, 08:03 Posts: 88 Location: Bilecik/TURKEY
Re: en iyi adamlar
hiç kimse bişey demesin bence en iyisi SHİN MASTER GOUKEN yada MASTER GOUKEN yada SHUN-Goku GOUKİ
19 Oct 2008, 08:51
tariktigli123
Ninja
hepsi mugen yapımı zatenben mugenden adam yapsam mesela bir yumrukla adamı indirse ve canı hiç gitmese en güçlü karaktero olur gerçek oyunlarda en iyi shin akuma veya evil ryu olması lazım veya sadece gouken olabilir
14 Nov 2008, 22:36
Hyper Sonic
Siyah KuÅŸak
Hikaye açısından en güçlü Ingrid (maalesef). Oynanış olaraksa Alpha 2 Shin Akuma'sı ve Third Strike Gill'i derim.
15 Nov 2008, 02:24
tariktigli123
Ninja
Abi rare akuma diye bir karakter var öldürmek imkamsız f1 tuşu bile durduramıyor combolarıdan kaçış yok ve kareketleri süper.
07 Dec 2008, 20:34
haxuc
Acemi
doctorain dock bence müthiş bi karakter bomba bırakıyor ip atıp çekiyor spiderman + bombacı mülayim + assasins creed karışımı bişey o bileğinden çıkan bıcakla ne hareket yapıyor ve beni çok etkiledi o hareketi
14 Apr 2009, 23:41
leventk
Kurucu Üye
Ne alaka SF4 ile. Bu kadar alakasız bir mesaja bu kadar kişi nasıl cevap vermiş acaba.
_________________ PSN: leventk
16 Apr 2009, 13:52
king52
YeÅŸil KuÅŸak
el-fuerte yi merak ediyorum çok iyiye benziyor.......
30 Jun 2009, 17:06
Hyper Sonic
Siyah KuÅŸak
king52 wrote:
el-fuerte yi merak ediyorum çok iyiye benziyor.......
Maalesef oyundaki en kötü adamlardan biri Doğru düzgün hasar verememesinin yanı sıra başarılı şekilde kullanmak için bayağı çalışmak lazım. Merak edenler için en iyiden en kötüye karakter sıralamasını aşağıda verdim. Listenin neye göre oluşturulduğunu soracak olursanız, her şey diyebilirim. Karakterin ultraya diğer hareketlerden sonra geçip geçememesi durumu, saldırılardan sonra düzelmesi için gereken zaman, hız, hasar verebilme gücü, hasar aldığında giden can vs. vs. akla gelebilecek her şey hesaplanarak oluşturulmuş ama oyun hala yeni sayıldığından (SF3 kaç yıl önce çıktı hala güç dengesinde ufak değişiklikler olabiliyo) bu liste tam oturmuş durumda değil. Ayrıca böyle bi liste söz konusu ama bu Dan Sagat'ı asla yenemez anlamına gelmiyo. Şöyle düşünülebilir orta beceride bi Sagat oyuncusu çok iyi bi Dan oyuncusunu yenmek istediğinde fazla zorlanmaz. Neyse işte liste:
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum