O ne yahu? Kolunu kaybetmek, geri çıkması vs. Capcom'un yazacağı hikaye değil. Uydurma olduğu kesin. Capcom esas olayı açıklayana kadar yazılan her şey uydurma olacaktır. Ben de olayı öğrendiğim anda buraya yazacağımdan endişlenmeye gerek yok.
19 Oct 2008, 16:41
ShinGouken
YeÅŸil KuÅŸak
Joined: 19 Oct 2008, 08:03 Posts: 88 Location: Bilecik/TURKEY
Re: Gouken geri döndü!
evet ya bende kendimi kaptırdım zaten duyduğum ilk şeye inandım nede olsa Gouken hastasıyım. Sende beni uyandırdığın için sağol Hyper Sonic
19 Oct 2008, 18:06
Hyper Sonic
Siyah KuÅŸak
Rica ederim. Gouken'le ilgili resmi olan her şeyi bi önceki ya da ilk sayfada yazdım. Ama onlar SF4'ün çıkmasıyla değişecek büyük ihtimal. Ben de Gouken'i çok severim ayrıca.
19 Oct 2008, 18:16
Muratxwq
Kahverengi KuÅŸak
ya şu gouken ölmemişmiydi . aynı şu zombi liu kang olayına döndü. ama oyun 2009 un aralığında gelecekmiş
14 Nov 2008, 22:31
keepout1
Kara KuÅŸak
Benim Bildiğim Kadarıyla Akuma En Güçlü Olabilmek İçin Goukeni Öldürmüştü
11 Dec 2008, 19:20
ShinGouken
YeÅŸil KuÅŸak
Joined: 19 Oct 2008, 08:03 Posts: 88 Location: Bilecik/TURKEY
ama herif ölmedi.. büyük olasılıkla bizi büyük bir kapışma bekliyor..., SF4 Gouken vs Gouki ufff ufff ne manya* olur ama değilmi?
18 Dec 2008, 19:49
Hyper Sonic
Siyah KuÅŸak
Artık biraz değişiklik olsun ya. Mesela Akuma'yı yamultan birileri olsun artık (En iyi adaylar Gouken ve Gen), öyle artist artist dolaşmasın ortalıkta. Sonra Rufus Ken'i öldürsün ya da çok kötü dövsün, o da hiç doğru düzgün antrenman yok bi şey yok milleti pataklıyo; ne iştir? Ryu artık adına yakışır işler yapsın; doğru düzgün bi başarısı yok ortada. Ne bileyim, değişiklikler olsun yani!
19 Dec 2008, 16:33
OrKo
Uzman
Hyper Sonic wrote:
Artık biraz değişiklik olsun ya. Mesela Akuma'yı yamultan birileri olsun artık (En iyi adaylar Gouken ve Gen), öyle artist artist dolaşmasın ortalıkta. Sonra Rufus Ken'i öldürsün ya da çok kötü dövsün, o da hiç doğru düzgün antrenman yok bi şey yok milleti pataklıyo; ne iştir? Ryu artık adına yakışır işler yapsın; doğru düzgün bi başarısı yok ortada. Ne bileyim, değişiklikler olsun yani!
Açıkçası bu dediklerini ben SF 4 için değil de ,Capcom SF 5 yapacak ve hikaye SF III den sonrasında geçecekse olmasını bekliyorum artık.Serideki sonuçta en mistik ve güzel hikaye SF III serisinde ki , maalesef o hikaye de tam bir sonuca bağlanmadı
Akuma bu oyunda çok büyük olasılık katliam yapacaktır .Ken konusuna gelirsek adam zaten bir bok yedigi yok bundan sonra yiyecegide yok .Ben bundan sonra Ryu ve Chunli fighter oynamaktansa street fighter oynamayı tercih ederim .Diger karakterler gerçekten çöpe atıldı .Capcom artık bir denge gözetmeli ve ona göre senaryo düzenlemelerini yapmak zorundadır .Yoksa oyun çok fan kaybedecektir.
Last edited by michael bolton on 19 Dec 2008, 18:58, edited 1 time in total.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum