|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 20 Mar 2010, 01:51
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
Street Fighter IV Gizli Karakterleri Açmak
| Yazar |
Mesaj |
|
vandetta00
Moderator
Kayıt: 14 Ara 2006, 17:06 Mesajlar: 545 Konum: Ankara-Kırıkkale
|
 Re: Street Fighter IV Gizli Karakterleri Açmak
huso_75 yazdı: vandetta00 saol çözdüm bende sorunu  ne armudu vandetta00 konu daha yeni açılmış görmedim. >>>Armut olayını şahsi algılama, gnel olarak söylemiştim onu. >>>Yanlış anlaşılma için özür dilerim.
| 05 Tem 2009, 23:04 |
|
 |
|
huso_75
Ninja
|
vandetta00 yazdı: huso_75 yazdı: vandetta00 saol çözdüm bende sorunu  ne armudu vandetta00 konu daha yeni açılmış görmedim. >>>Armut olayını şahsi algılama, gnel olarak söylemiştim onu. >>>Yanlış anlaşılma için özür dilerim. yanlış anladığım için sen kusura bakma vandetta00 saol yardımın için 

|
| 06 Tem 2009, 08:43 |
|
 |
|
emmare
Beyaz KuÅŸak
|
Arkadaşlar gouken i çıkarmaya çalışıyorum ama sanırım FİRST ATTACK olayını atlıyorum...Fakat fırst attack hangi hareket oluyor???
|
| 07 Tem 2009, 21:41 |
|
 |
|
vandetta00
Moderator
|
emmare yazdı: Arkadaşlar gouken i çıkarmaya çalışıyorum ama sanırım FİRST ATTACK olayını atlıyorum...Fakat fırst attack hangi hareket oluyor??? >>>First attack özel bir hareket değil, adı sütünde "ilk atak". >>>Round başladığında ilk vuruşu senin yapman lazım.
| 07 Tem 2009, 23:35 |
|
 |
|
emmare
Beyaz KuÅŸak
|
vandetta00 yazdı: emmare yazdı: Arkadaşlar gouken i çıkarmaya çalışıyorum ama sanırım FİRST ATTACK olayını atlıyorum...Fakat fırst attack hangi hareket oluyor??? >>>First attack özel bir hareket değil, adı sütünde "ilk atak". >>>Round başladığında ilk vuruşu senin yapman lazım. Teşekkürler... "First (ilk)" yav arkadaş hiç akıl etmedim.Demekki insanın mantığı bazen hakikaten duruyor 
|
| 08 Tem 2009, 10:39 |
|
 |
|
mahmut999
Samuray
Kayıt: 29 Şub 2008, 21:40 Mesajlar: 1061 Konum: Özel olarak seçtiğim bir konu yok!
|
Bence de senin mantığın bir süreliğine durmuş... Benim daha feci,, bilgisayarım kaldırırmı diye düşünüyorum.. Sistem gereksinimlerine bakmıyorum.. 
| 08 Tem 2009, 10:54 |
|
 |
|
MaskShade
Kara KuÅŸak
|
haha .D koptum 
_________________ PSN:maskshade
|
| 09 Tem 2009, 18:31 |
|
 |
|
soner78
Kara KuÅŸak
|
vandetta00 yazdı: >>>Ayrıca, forumda tüm karakterler açık olan save dosyası bulunsun diyen arkadaşlar: >>>Lütfen üşengeçlik yapmadan sabırla ve ısrarla oynayarak kendi save dosyalarını kendiniz oluşturun. >>>Oyunun tadını çıkarın biraz. >>>Bakın bana, sırf fantazi olsun diye tüm karakterleri açtıktan sonra profili sıfırlayıp baştan başlıyorum :) Yaz okulundayım oyunu arkadaşın bilgisayarına kurdum öyle canım istediğinde oynayamam o yüzden istedim save dosyasını.Sonuçta başkasının bilgisayarını saatlerce kullanamazsın.Zaten evde olsam kendim hepsini çıkarırım.Saygılar
|
| 10 Tem 2009, 20:26 |
|
 |
|
vandetta00
Moderator
|
soner78 yazdı: Yaz okulundayım oyunu arkadaşın bilgisayarına kurdum öyle canım istediğinde oynayamam o yüzden istedim save dosyasını.Sonuçta başkasının bilgisayarını saatlerce kullanamazsın.Zaten evde olsam kendim hepsini çıkarırım.Saygılar >>>Bir laf söyledim, kurunun yanında yaş da yandı desene; >>>Sen üstüne alınma o zaman ortak. 
| 10 Tem 2009, 22:48 |
|
 |
|
MaskShade
Kara KuÅŸak
|
Yahu Akumayı Açmak İçin terler doktum ps3te cammy fei long rufus ve el fuerte siz hemen acıonuz hileyle biraz :=) komık geldı yahu
_________________ PSN:maskshade
|
| 11 Tem 2009, 08:11 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|