Re: Street Fighter IV Karakter Seçme Ekranı
_BJK_ wrote:
İnşallah dediğin gibi olur. Benim tahminimde şu şekilde.SF IV'ün başka bir devam oyununun çıkacağı.Bu saydığın ve bir diğer başka karakterlerinde bu oyuna ekleneceği yönünde...
PS3 ve XBOX360'ta içerik indirme imkanı olduğundan yeni bir versiyona ihtiyaç duyacaklarını zannetmiyorum. PS3 versiyonunda hemen hemen her karakterin satın alınarak indirilebilir kostümleri var. Mesela Soul Calibiur 4'ün PS3 versiyonunda Yoda'yı satın alarak oyuna ekleyebiliyordun. Kısaca ben bu karakterleri ayrıca satacaklarını düşünüyorum.
_________________ PSN: leventk
15 Jun 2009, 17:10
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Bu hiç aklıma gelmemişti.Senin söylediğinde mümkün olabilir.
Hayır,bu Seth Street Fighter'a yeni eklenmiş bir boss karakteri Koftaki Sethle sadece isim benzerliği var
10 yazısının altında 2 tane karakter var.Birisi tek gözü kapalı olan o sagat değilmi? Eğer sagat değilse bu oyunda sagat yokmu?Diğeri de vega değilmi yüzü maskeli olan? Çok soru sordum sakın kızmayın,cahilliğime verin
24 Jun 2009, 17:03
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Evet o Sagat Vegayla Sagat yan yana,o bahsettiğim 10 yazısının solundaki karakterde Seth
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum