Acele etmeyin derim. Temmuzda çıkacak olan oyunun için şu an nete düşmesi pek olası değil. Boyutuna bakarsak içinden SF IV ün animesinin çıkma ihtimali var
İçine baktım.Hep bonus diye klasörler var.Boşuna indirmeyin.Kotalılar için söylüyorum
Bonus diye klasörler varsa bu verilen linkler büyük ihtimal XBOX 360 ın koleksiyonluk versiyonundaki oyun yapım aşamaları ve röportajlar olan ekstra DVD
Torrent sitelerine baktım ve böyle bir şey yok. İlk oralara düşer bunlar. Büyük ihtimal "SAHTE". Rahat rahat "fake" demek nasıl iliklerinize işlemiş anlamadım.
Valla tebrik ediyorum seni. Forumda hem Türkçe'ye dikkat deniliyor hem de bol bol yabancı kelime kullanılıyor.Güzel parmak basmışsın ama kimse anlamamış nedense.
10 Jun 2009, 10:10
Hasan
Acemi
Re: Street Fighter IV [for PC]
Arkadaşlar oyun şu an ABD ve Japon sitesinde 40 dolara satışta ama bende torent sitelerini araştırdım ama orada yoktu bu linkleri tamamiyle indiren varmı acaba bir deneyen olsa fake veya gerçekmi anlasak.Oyun temmuzda değil haziranda çıktı ve resmi capcom sitesinde yayınlandı.
Arkadaşlar oyun şu an ABD ve Japon sitesinde 40 dolara satışta ama bende torent sitelerini araştırdım ama orada yoktu bu linkleri tamamiyle indiren varmı acaba bir deneyen olsa fake veya gerçekmi anlasak.Oyun temmuzda değil haziranda çıktı ve resmi capcom sitesinde yayınlandı.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum