bide salak gibi bilmeden yok indireyimde aman kasmasın triplerine girdim sağolun arkadaşlar kota yok ama boşa zaman harcamamış oldum :)
_________________ LÜTFEN SİLAH SESİNDEN SONRA MESAJ BIRAKIN...
10 Jun 2009, 16:20
Hyper Sonic
Siyah KuÅŸak
Re: Street Fighter IV [for PC]
OrKo wrote:
Hyper Sonic wrote:
Torrent sitelerine baktım ve böyle bir şey yok. İlk oralara düşer bunlar. Büyük ihtimal "SAHTE". Rahat rahat "fake" demek nasıl iliklerinize işlemiş anlamadım.
Valla tebrik ediyorum seni. Forumda hem Türkçe'ye dikkat deniliyor hem de bol bol yabancı kelime kullanılıyor.Güzel parmak basmışsın ama kimse anlamamış nedense.
Teşekkürler Daha forum yöneticilerinin dikkat ettiğini göremedim ki üyeler etsin... Neyse, en azından "SaNa ne uLAn. nAsıL konUşcaĞImı Sanamı sOrcm" tarzı tepkiler almıyorum. Belki içten içe etkili bile olmuştur yazdıklarım...
gereksiz tebrik...burda hemen hemen herkes düzgün türkçe kullanır bazı terimler hariç mesela fake,crash,format bunlar bi nevi terimdir kullansada farketmez kullanmasanda.Tabi türkçe kullanmak daha iyi ama sonuçta bi şey değiştirmez
10 Jun 2009, 17:01
Hyper Sonic
Siyah KuÅŸak
rayo sakazakı wrote:
gereksiz tebrik...burda hemen hemen herkes düzgün türkçe kullanır bazı terimler hariç mesela fake,crash,format bunlar bi nevi terimdir kullansada farketmez kullanmasanda.Tabi türkçe kullanmak daha iyi ama sonuçta bi şey değiştirmez
Sen öyle san. Değerli olan şeyler sen fark etmeden çıkıverir hayatından. Bazı şeyler dank ettiğinde de çok geç kalınmıştır. "Fake" yerine "sahte" demek neden adeta batıyo insanlara iğne gibi? Bir iki kelimeyle İngilizce bildiğini göstermeye çalışan insanlara münasip organlarımla gülüyorum. Esas senin şu yazdıkların gereksiz!
1- terbiyeli ol arkadaşım 2-konuyu saptırmışın 3-bana batmaz ben istedğim şeyleri istediğim zaman söylerim 4-ingilizce biliyom diye hava atmam 5-sen benim dediklerimi anlamadın galiba iyi okumanı tavsiye ediyor polemik yaratmıyorum
10 Jun 2009, 17:12
Hyper Sonic
Siyah KuÅŸak
rayo sakazakı wrote:
1- terbiyeli ol arkadaşım 2-konuyu saptırmışın 3-bana batmaz ben istedğim şeyleri istediğim zaman söylerim 4-ingilizce biliyom diye hava atmam 5-sen benim dediklerimi anlamadın galiba iyi okumanı tavsiye ediyor polemik yaratmıyorum
1-Terbiyesiz olduğum yeri göster. 2-Bunu da göster. 3-Benim ortaya konuştuğumu anlayamamışsın. Kalkıp bana konuşulan dili anlamayla ilgili yorum yapma. 4-Bkz. 3. madde. 5-Aynen, yazdıklarımı iyi oku. Anlayınca yorum yaz.
dilimi sevmesem emolarla uğraşmam emo forumu kurmam ben tamammı bi fake dememe kıl oluyosan milliyetçi bi insansın sen bize lazımsın gel o zaman anti emoya kardeşim tartışma yaratma burda street fighter linki koymuş adam türk dili edebiyatı çalışıyoz at özel mesaj al msnimi yada emolarla beraber savaşalım o kadar< istekliysen
10 Jun 2009, 17:17
Hyper Sonic
Siyah KuÅŸak
Gereksiz yere dile sokulmak üzere olan "terimlerin" (dilde eş anlamlısı bulunan) sık sık kullanıldığını gördüğüm başlıkta değil de nerde yazayım düşüncemi? "Emo" tabir ettiğin kişilerle de kavgam yok benim. Dili yozlaştıran ve çarpıtanlarla uğraşıyorum çünkü gelecekte "çilek" yerine "chilek" yazan ya da "sahte" yerine "fake" yazan gençler görmek istemiyorum! Bunların basit, etkisiz şeyler olduğunu, gelecekte hiçbir şekilde sorun oluşturmayacağını iddia eden insanlar varsa -ki var- işte esas savaştığım onlardır benim. Teklif için teşekkürler.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum