lütfen google a emo nedir diye yaz sorun kendi kendine çıkacaktır bil öğrenkim çileğe çilek demeyi icat etmiş acaba bilmek lazım bunları eğer diline dikkat ediyosan kim sefiyom,chook dattlu yhaaa diyomuş
_________________ LÜTFEN SİLAH SESİNDEN SONRA MESAJ BIRAKIN...
10 Jun 2009, 17:33
Hyper Sonic
Siyah KuÅŸak
Re: Street Fighter IV [for PC]
rayo sakazakı wrote:
lütfen google a emo nedir diye yaz sorun kendi kendine çıkacaktır bil öğrenkim çileğe çilek demeyi icat etmiş acaba bilmek lazım bunları eğer diline dikkat ediyosan kim sefiyom,chook dattlu yhaaa diyomuş
"Emo" dediğin yaşam biçimi. Görüntüleriyle de "değişikler". Sadece o şekilde yazdı diye o kişi "emo" mu oldu? Ayrıca benim gözümde söylediğin tarzda yazan da, Türkçe'si varken Batı'dan gelen kelimeyi kullanan da benliğinden bir şeyler kaybetmiştir. Başkalaşıyoruz muntazaman.
konuma bakmanı tercih ediyorum ve seninle konuşmak istemiyorum konuşacağın varsa bile söyleme artık birebir diyologa girmem seninle...
_________________ LÜTFEN SİLAH SESİNDEN SONRA MESAJ BIRAKIN...
10 Jun 2009, 17:43
Hyper Sonic
Siyah KuÅŸak
Hayırdır? Hıyar eğri mi bitti? Konuşmayalım. Saygılar
10 Jun 2009, 17:45
leventk
Kurucu Üye
Gozlerim yasardi, Turkce icin bitbirini parcalayan insanlar goruyorum. Ama bir dili guzel kullanmaktanda onemli seyler var. Mesala kalp kirmamak.
"Cok akilliysaniz ogretmeyi bilirsiniz." leventk
Hep i kullandigim icin banada emo demeyin, PS3 ten yaziyorum
_________________ PSN: leventk
10 Jun 2009, 22:37
MaskShade
Kahverengi KuÅŸak
Çok Teşekürler Cdsini Almayı Tercih Ederim Boyle Super Bir Oyunun
_________________ PSN:maskshade
11 Jun 2009, 11:30
Hyper Sonic
Siyah KuÅŸak
MaskShade wrote:
Çok Teşekürler Cdsini Almayı Tercih Ederim Boyle Super Bir Oyunun
Helal olsun
11 Jun 2009, 12:02
ultralisk
Acemi
Tüm partları indirip deneyen varmı ? Torrent'lere falan düşmemiş henüz başka bi forumda aynı linkleri içeren bi başlık buldum ama oda çöp kutusuna gitmiş. Sanırım sahte linkler verilmiş. Birisi aydınlatırsa sevinirim...
11 Jun 2009, 12:10
hyuga kojiro
Kara KuÅŸak
ben indirmedim ama yabancı forumlardaki yorumlara göre fake(sahte,aldatmaca) oyunun resmi çıkışına japonya için 20 gün var avrupa için 1 aya yakın bir süre ben bu kadar süre öncesinde nete düşeceğine inanmıyorum
_________________ Hayat denen bu oyunda düştüğün zaman karşına " try again " butonu çıkmıyor. Düşersen yanarsın !
11 Jun 2009, 12:41
Hyper Sonic
Siyah KuÅŸak
leventk wrote:
Gozlerim yasardi, Turkce icin bitbirini parcalayan insanlar goruyorum. Ama bir dili guzel kullanmaktanda onemli seyler var. Mesala kalp kirmamak.
"Cok akilliysaniz ogretmeyi bilirsiniz." leventk
Hep i kullandigim icin banada emo demeyin, PS3 ten yaziyorum
Lafının alakası yok konuyla. Ne de güzel alıntı yapmışın öyle filozofmuşsun da yazmışın gibi Gel gör ki konuyla ilgilisi adına "fail" etmiş bir alıntı olmuş Ayrıca öğretme, karşıdaki öğrenmeye istekliyse gerçekleşir
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum