|
It is currently 15 Feb 2012, 16:46
|
View unanswered posts | View active topics
Street Fighter 4'te Kilitli Olan Herşeyi Açma Çözüm.. | Author | Message | | JOHNNY CAGE Siyah Kuşak Joined: 30 Apr 2007, 09:30 Posts: 327 Location: C:\WINDOWS\system32 |  Street Fighter 4'te Kilitli Olan Herşeyi Açma Çözüm.. Bu işlemde bize verecek olanlar aşağıdadır. - All characters - All colors - All ıcons - All titles - All artwork - All movies & credits - Selectable voice acting per character - Gizli karakterler , karakter renkleri , ikonlar vs vs kısacası tüm gizli olan herşeyi çıkartıcaz hemde kendimizi hiç yormadan. Örnek ss  Code: http://rapidshare.com/files/252579180/SFI4.PC.Unlock.Cheat.rar Burdan dosyamızı çekiyoruz indirdikten sonra programı kuruyoruz ve açık kalacak şekilde oyuna giriyoruz arcade ile tüm karakterlerin üzerine gelip dolaştırıyoruz özelliklede gizli karakterlerin üzerinde 2 saniye fazla bekletin en sonra seth'in karesinde bekleyin bilmiyenler için karakterler menüsündeki orta en soldakinde bekletiyoruz ss'de var sonra oyundan çıkmadan önce yazılımın en üst solunda bilgisayar ikonuna tıklıyoruz orda çalışan exeleri gösteriyor bize gereken street fighter ıv çift tıklayıp ok diyoruz sonra bilgisayar ikonunun yanında open aç sekmesine tıklayıp indirdiğiniz dosya içerisinde mevcut olan .ct uzantılı dosyamızı gösteriyoruz ve değer ve veriler sıralanmış şekilde listelendi ctrl+a yapıp tümünü seçiyoruz sonra mouse'yi sağ klikleyip tüm kareleri tıklatıyoruz yoksa tek tek çok uğraştırıyor hepsini seçtikten sonra Mouse ile sağ tıklayıp change record value sekmesine tıklıyoruz value değerler önceden 0 olmalıdır 0 olan değeri 1 yapıp ok diyoruz sonra oyuna girip b tuşuna basıyoruz ana menüye gelmek için sonra tekrar oyuna giriyoruz ve girdiğimiz zaman gizli karakterlerin aktif olduğunu göreceksiniz.gizli karakterler çıktıktan sonra oyundan çıkmadan cheat engine yazılımını kapatıyoruz sonra oyundan çıkarken yazılımı kaldırabilirsiniz iyi oyunlar.[/b] not: Anlatım sadece tamamen bana aittir kendi sitesinde paylaşmak istiyen arkadaşlar burayı kaynak olarak göstermelidir.
Last edited by JOHNNY CAGE on 13 Sep 2009, 15:00, edited 4 times in total.
| | 06 Jul 2009, 17:36 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: Street Fighter 4'te Kilitli Olan Herşeyi Açma Çözüm.. Sonunda, yerküre gibi çatlamak üzereydim.  Çok teşekkürler! Edit: Kostümler nasıl çıkıyor? _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
Osu! Tıklamalı ritim oyunu.
Darwin (Kaynak: Bobiler)
| | 06 Jul 2009, 17:39 | |  | | Bison2 Beyaz Kuşak Joined: 09 Apr 2009, 16:13 Posts: 30 |  Re: Street Fighter 4'te Kilitli Olan Herşeyi Açma Çözüm.. Cemx wrote: Sonunda, yerküre gibi çatlamak üzereydim.  Çok teşekkürler! Edit: Kostümler nasıl çıkıyor? Resimdeki Color ve Personal Action 'a bakarsan olayı anlarsın. 
Last edited by Bison2 on 06 Jul 2009, 18:56, edited 2 times in total.
| | 06 Jul 2009, 18:36 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: Street Fighter 4'te Kilitli Olan Herşeyi Açma Çözüm.. Color'u 7 ve PA'yı 1 yapınca kostümler aktif olmadı. _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
| | 06 Jul 2009, 18:44 | |  | | hyuga kojiro Kara Kuşak Joined: 27 Sep 2007, 20:44 Posts: 538 Location: ist |  Re: Street Fighter 4'te Kilitli Olan Herşeyi Açma Çözüm.. Cemx wrote: Color'u 7 ve PA'yı 1 yapınca kostümler aktif olmadı. alternatif kostumler büyük ihtimalle orjinal oyunun keyiyle internetten indirilecektir. _________________ Hayat denen bu oyunda düştüğün zaman karşına " try again " butonu çıkmıyor. Düşersen yanarsın !
| | 06 Jul 2009, 18:47 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: Street Fighter 4'te Kilitli Olan Herşeyi Açma Çözüm.. hyuga kojiro wrote: Cemx wrote: Color'u 7 ve PA'yı 1 yapınca kostümler aktif olmadı. alternatif kostumler büyük ihtimalle orjinal oyunun keyiyle internetten indirilecektir. Evet haklısın.  _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
| | 06 Jul 2009, 19:10 | |  | | Hyper Sonic Siyah Kuşak Joined: 21 Jul 2008, 20:05 Posts: 461 |  Re: Street Fighter 4'te Kilitli Olan Herşeyi Açma Çözüm.. PS3 ve XBOX360 için paket paket çıkmıştı alternatif kostümler. Yani "Hatunlar Pakedi", "Shotokan Pakedi", "Dobişler Pakedi" şeklinde. En güzeli de hatunlarınki  Özellikle Cammy... Aşkım 
| | 06 Jul 2009, 19:19 | |  | | Evil Enes Siyah Kuşak Joined: 01 Jan 2009, 06:23 Posts: 461 Location: »»» єνιℓ єηєѕ ««« |  Re: Street Fighter 4'te Kilitli Olan Herşeyi Açma Çözüm.. Bende oldu Hatta 1 ss Gonderem  :D  _________________
Believe in me, who believes in you!
| | 06 Jul 2009, 19:45 | |  | | JOHNNY CAGE Siyah Kuşak Joined: 30 Apr 2007, 09:30 Posts: 327 Location: C:\WINDOWS\system32 |  Re: Street Fighter 4'te Kilitli Olan Herşeyi Açma Çözüm.. oyunda Kostümler sözde aktif görünüyor bi bakalım.
| | 06 Jul 2009, 20:37 | |  | | TheChosenOne Mavi Kuşak Joined: 29 Jul 2008, 07:12 Posts: 148 |  Re: Street Fighter 4'te Kilitli Olan Herşeyi Açma Çözüm.. Çok teşekkür ederim. Akuma ya kadar gelmiştim 2 karakteri açamamıştım  CheatEngine programı galiba. Bu programı biliyordum ve aklıma gelmemişti  Neyse çok sağol eline sağlık.
| | 06 Jul 2009, 20:40 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|