|
It is currently 15 Feb 2012, 18:06
|
View unanswered posts | View active topics
SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) | SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) | Author | Message | | Vergil25 Kahverengi Kuşak Joined: 17 May 2009, 12:44 Posts: 154 |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) joker_wss wrote: Merhaba eskiden beri arada takip ettiğim bir site burası. Bir kaç haftadır arkadaşlarla online oynuyoruz ama en sonunda hiç bir zevk kalmadı. Multi oynayacak arkadaşları uyarayım, her türlü hile ve bug yapılıyor. Dünyada dövüşmeden kazanılabilen tek dövüş oyunu budur herhalde. İşin komiği bu bugları PS3 sahibi arkadaşlara anlattığımda onların karşılaşaması. Bunun iki nedeni olabilir, ya Capcom satışları artırmak için bir sürü açık koydu, millet hile yapsın ya da bugları kullansın uçuk puanlar alsın diye. Ya da şu insanların ayağı alışsın diye böyle sistem yaptı. Şu anda oyun korsan olarak da multi oynanabiliyor. İkinci seçenek bana daha gerçekçi geldi. Bir süre bu şekilde insanları oyun alıştırıp, sonra patch çıkartarak buglardan temizleyecekler. Ancak orijnal olmayanlar giremiyecekler. Dövüşmeyip, oturanlardan, sürekli aynı haraketi yapanlardan bıktık. En komiği ise ultrasını çekmek için ilk başta başka haraketler yapması gereken karakterlerin, öyle yüyürken filan ultra çekebilmesi. Ne yazık ki bu tarz oyuncular, oyunda çok fazla ve puanları da çok yüksek. Kıran kırana dövüşler çok az oluyor. Oluncada özelden güzel dövüştü diye zaten mesaj atıyorlar. Eski Aterici SF günlerini özledim. En yakın zamanda patch bekliyorum... Bu arada oynamak isteyenler için nickim jamesyounger dır Evet çok haklısın adamlar puanını trainerla 9999999999 yapıyo konsolda böyle bişey yoktu  _________________
| | 31 Jul 2009, 12:41 | |  | | ToRQuE Mavi Kuşak Joined: 05 Sep 2006, 20:19 Posts: 108 |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) o puan birşeye yarıyor mu? boşuna mı aldım sf4 ü?
son eklenen: online modda nasıl karakter açıyorsunuz? diğer oyuncuların sürekli oyunuma girmesinden oyun bitiremiyorum da :)
| | 31 Jul 2009, 18:04 | |  | | seyri Beyaz Kuşak Joined: 03 Jul 2006, 19:00 Posts: 28 |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) TheScorpion wrote: Arkadaş olma isteği göndereceğin yere isim yazabiliyorsun. Yani evet bulabiliyoruz. niye yapamadık biz bu işi  benden kaynaklanıyo olabilirmi arcade modunda oynarken online durumdaysam durmadan beni alıp player maça sokuyodu ben onu iptal ettim ondn olabilirmiki ama onu nasıl vereye sokucaz onuda bilmiyorum. altta iki tane adam sıfatı çıkıyodu mavi renkli şimdi çıkmıyor bende.
| | 03 Aug 2009, 09:19 | |  | | GRBZ Beyaz Kuşak Joined: 07 Nov 2008, 20:26 Posts: 22 |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) Online olayı güzel.Bende bugün başladım oynamaya.Ama dişime göre rakip bulamadım.Sadece 1 tane vardı.Oda M.Bison(Diktatör) hariç hiçbir karakterle beni yenemedi.Bende onu kendi oynadığım kararkterlerle (Gouken,Guile,Vega,Chun-li,Zangief) M.Bison dışındaki bütün karakterlerde yendim.M.Bison ile sakat oynuyor eleman,guile ile yener gibi oldum ama nafile :)
"Katsumoto78" online nikim bu
| | 12 Aug 2009, 17:05 | |  | | port Kara Kuşak Joined: 29 Jul 2007, 22:58 Posts: 872 Location: Hiç düşünemeyeceğin yerlerde... |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) Benim ismimde WaterishPort _________________

Sonic Blitz Unleashed 3D
Beslemek İstermisin?
Tıkla!
| | 15 Aug 2009, 09:08 | |  | | dotan Beyaz Kuşak Joined: 21 Jul 2006, 12:15 Posts: 10 |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet)
| | 28 Aug 2009, 17:27 | |  | | ToRQuE Mavi Kuşak Joined: 05 Sep 2006, 20:19 Posts: 108 |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) benim de gamsforlive hesabımdaki nickim "HighSpeedSteel"
| | 31 Aug 2009, 08:49 | |  | | ToRQuE Mavi Kuşak Joined: 05 Sep 2006, 20:19 Posts: 108 |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) buarada arkadaşlar games for windows live için microsoft hangi portları kullanıyor biliyor musunuz? port forward ın bağlantılarda işe yarayacağını düşünüyorum
| | 07 Sep 2009, 19:31 | |  | | JOHNNY CAGE Siyah Kuşak Joined: 30 Apr 2007, 09:30 Posts: 327 Location: C:\WINDOWS\system32 |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) Evet Lan üzeri oynuyabilirsiniz böyle oluncada Hamachi ilede oynanabilir ama biraz lag olayı yaşanabilir.
| | 14 Sep 2009, 11:49 | |  | | vandetta00 Moderator Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) >>>Arkadaşlar online için illa oyunun orijinaline gerek yok. >>>Game for windows live destekli herhangi bir orijinal oyunun şifresi yeterli oluyor. >>>15 TL'ye The Club isimli oyunu aldım ve şifresini kullanarak giriş yaptım. >>>Live isimim SahReyn >>>Oyundaki bug ve lag sorunları giderilmiş. >>>Eskisi gibi hile yapılamıyor. _________________
Karanlık Efsane Üç Temele Dayanır: Acı, Korku ve Ceza! Bu üçünü Tadamazsan, Hayatta Kalamazsın...
| | 19 Sep 2009, 00:27 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|