Street Fighter 4 Save Paylaşımı Çözüldü...
| Author | Message |
| JOHNNY CAGE Siyah Kuşak Joined: 30 Apr 2007, 09:30 Posts: 327 Location: C:\WINDOWS\system32 |  Street Fighter 4 Save Paylaşımı Çözüldü... Save dDosyasını alacağınız arkadaşınızın belgelerimdeki CAPCOM klasörünü ve
XP İçin: C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı)\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive <<< Dosyasını alın ve ilgili yere kopyalayın bu kadar.
Vista İçin:
C:\Users\KullanıcıAdı\AppData\Local\Microsoft\XLive
NOT: Araçlardan klasör seçenekleri<<görünüm<<gizli dosya ve klasörleri gösteri tıklayın ve Hemen aşağıdada korunan işletim sistemi dosyaları gizle önerilen tıkini kaldırın uygulayın tamam diyin yoksa klasörler görünmez tüm işlemleri yaptıktan sonra varsayılanı yükleye tıklayarak eski haline döndürebilirsiniz.
İyi Oyunlar.
Last edited by JOHNNY CAGE on 13 Sep 2009, 14:57, edited 3 times in total.
|
| 15 Jul 2009, 20:42 | |
 |
| ßatuhans Yeşil Kuşak Joined: 12 Jun 2009, 21:42 Posts: 66 |  Re: Street Fighter 4 Save Paylaşımı Çözüldü... Çok Güzel Bir Paylaşım Eline Sağlık :)
|
| 15 Jul 2009, 21:49 | |
 |
| Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: Street Fighter 4 Save Paylaşımı Çözüldü... Evet, süper bir paylaşım olmuş, yakın zamanda "Uzman" kademesine yükselme olasılığın var gibi... _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
Osu! Tıklamalı ritim oyunu.
Darwin (Kaynak: Bobiler)
|
| 15 Jul 2009, 23:27 | |
 |
| Evil Enes Siyah Kuşak Joined: 01 Jan 2009, 06:23 Posts: 461 Location: »»» єνιℓ єηєѕ ««« |  Re: Street Fighter 4 Save Paylaşımı Çözüldü... Aferim Len  :D _________________
Believe in me, who believes in you!
|
| 16 Jul 2009, 01:54 | |
 |
| hyuga kojiro Kara Kuşak Joined: 27 Sep 2007, 20:44 Posts: 538 Location: ist |  Re: Street Fighter 4 Save Paylaşımı Çözüldü... teşekkürler güzel paylaşım ama karakterleri tek tek kendim açmayı tercih ederim şahsen  _________________ Hayat denen bu oyunda düştüğün zaman karşına " try again " butonu çıkmıyor. Düşersen yanarsın !
|
| 16 Jul 2009, 08:45 | |
 |
| tariktigli123 Ninja Joined: 04 Aug 2008, 17:00 Posts: 1049 Location: Ev |  Re: Street Fighter 4 Save Paylaşımı Çözüldü... Arkadaşlar bir sorum daha olacak ben bu oyunu yeni aldım ve yükledim ama çok ama çok yavaş çalışıyor... Bilgisayarımda başka oyun yok hepsini sildim(küçük oyunlar dışında) ve bilgisayarımın rami 1gb ekran kartı 512 mb çift çekirdek sizce bu normal mi? _________________

|
| 16 Jul 2009, 17:19 | |
 |
| hyuga kojiro Kara Kuşak Joined: 27 Sep 2007, 20:44 Posts: 538 Location: ist |  Re: Street Fighter 4 Save Paylaşımı Çözüldü... tariktigli123 wrote: Arkadaşlar bir sorum daha olacak ben bu oyunu yeni aldım ve yükledim ama çok ama çok yavaş çalışıyor... Bilgisayarımda başka oyun yok hepsini sildim(küçük oyunlar dışında) ve bilgisayarımın rami 1gb ekran kartı 512 mb çift çekirdek sizce bu normal mi? bilgisayarının özelliklerini tam olarak söylersen sana yardımcı olabilirim mesela ekran kartının modeli nedir işlemcin kaç ghz? 1 gb ram oyun için minimum değerdir bu arada _________________ Hayat denen bu oyunda düştüğün zaman karşına " try again " butonu çıkmıyor. Düşersen yanarsın !
|
| 16 Jul 2009, 17:35 | |
 |
| good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: Street Fighter 4 Save Paylaşımı Çözüldü... Benim bi save sorunum var SFIV de ayarlarım kayıt olmuyo mesela:ben keyboard dan vuruşlarıd eğiştiriyorum oyunu kapatıp açınca o ayarlar değişiyo nasıl kayıt edebilirim??????
bisorunum daha var bide karakterlerin ultra combolarıunı yapamıyorum normalde sadece attack yapıncqa direk ultrayı kullanıyor ama bunda kullanamıyorum ultra comboyu nasıl çözebilirim bu sorunumu?? _________________
 Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W  "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
|
| 27 Jul 2009, 23:20 | |
 |
| JOHNNY CAGE Siyah Kuşak Joined: 30 Apr 2007, 09:30 Posts: 327 Location: C:\WINDOWS\system32 |  Re: Street Fighter 4 Save Paylaşımı Çözüldü... good wrote: Benim bi save sorunum var SFIV de ayarlarım kayıt olmuyo mesela:ben keyboard dan vuruşlarıd eğiştiriyorum oyunu kapatıp açınca o ayarlar değişiyo nasıl kayıt edebilirim??????
street-fighter-iv-f165/street-fighter-iv-save-sorunu-cozuldu-t33242.htmlgood wrote: bisorunum daha var bide karakterlerin ultra combolarıunı yapamıyorum normalde sadece attack yapıncqa direk ultrayı kullanıyor ama bunda kullanamıyorum ultra comboyu nasıl çözebilirim bu sorunumu??
Normal Ultra süperin dolduğu zaman yaparsın Starta tıkla orda Command List var ordan Ultra Combo Süper Yazar bakarsın yaparsın çok zor olmasa gerek.
|
| 29 Jul 2009, 12:21 | |
 |
| port Kara Kuşak Joined: 29 Jul 2007, 22:58 Posts: 872 Location: Hiç düşünemeyeceğin yerlerde... |  Re: Street Fighter 4 Save Paylaşımı Çözüldü... JOHNNY CAGE wrote: good wrote: Benim bi save sorunum var SFIV de ayarlarım kayıt olmuyo mesela:ben keyboard dan vuruşlarıd eğiştiriyorum oyunu kapatıp açınca o ayarlar değişiyo nasıl kayıt edebilirim??????
street-fighter-iv-f165/street-fighter-iv-save-sorunu-cozuldu-t33242.htmlgood wrote: bisorunum daha var bide karakterlerin ultra combolarıunı yapamıyorum normalde sadece attack yapıncqa direk ultrayı kullanıyor ama bunda kullanamıyorum ultra comboyu nasıl çözebilirim bu sorunumu??
Normal Ultra süperin dolduğu zaman yaparsın Starta tıkla orda Command List var ordan Ultra Combo Süper Yazar bakarsın yaparsın çok zor olmasa gerek. Ultralarda süperler kadar kolay. Diyelim Ryu'nun ultrası aşağı+ileri+aşağı+ileri 3 yumruk üç yumruğu tek tek yapmaman gerek. Çünkü shoryuken çeker o yüzden hepsine birden basıcaz. Ultralar daha kolay çünkü ultralar çabuk doluyor. _________________

Sonic Blitz Unleashed 3D
Beslemek İstermisin?
Tıkla!
|
| 08 Aug 2009, 10:19 | |
 |
|