konsol satışları iyi olursa ki eminim, muhtemelen pc ye gelecektir..capcom düşünür bizim gibi garibanları...
16 Mar 2010, 17:48
TheCrow
Ninja
Re: Super Street Fighter IV geliyor
PC'ye çıkmasını bekliyorum. Çok iyi olur eğer çıkarsa. Capcom duy sesimizi !
16 Mar 2010, 18:04
murat_kyo
Uzman
Joined: 01 Mar 2006, 20:17 Posts: 2322 Location: Raccoon City / AnKaRA
keske pc ye cıksada oynasak bak cok uzuluyorum ben bu durumlara neden capcom neden pc ye oyun u cıkarmıyorsun aglatacan mı benı :d 27 nısan ı sabırsızlıkla beklıyorum duy sesımı buralardan capcom
allah belanı verecek capcom o kadar dedım cıkar cıkar ama neden cıkmadı :) cunku street fıghter IV pc versıon u hacklen mıs o yuzden bok u cıkmıs adamlarda pc versıon u yapmayacaklarını duyurdular artık pc ye cıkacak mı cıksın mı kelımeler konusmayın bıttı
16 Mar 2010, 20:00
king52
YeÅŸil KuÅŸak
murat_kyo wrote:
keske pc ye cıksada oynasak bak cok uzuluyorum ben bu durumlara neden capcom neden pc ye oyun u cıkarmıyorsun aglatacan mı benı :d 27 nısan ı sabırsızlıkla beklıyorum duy sesımı buralardan capcom
allah belanı verecek capcom o kadar dedım cıkar cıkar ama neden cıkmadı :) cunku street fıghter IV pc versıon u hacklen mıs o yuzden bok u cıkmıs adamlarda pc versıon u yapmayacaklarını duyurdular artık pc ye cıkacak mı cıksın mı kelımeler konusmayın bıttı
pc ye çıkmayacağı resmi ağızdan açıklanmadı + reportajın birinde pc ye çıkacak mı sorusuna kararsız yanıtını vermişler..sfIVde de böyle olmuştu ben çıkacağını düşünüyorum....
16 Mar 2010, 20:12
TwisTeD
Kara KuÅŸak
hayır çıkmayacak capcom hackleme kopya oyun vs... bunun gibi olaylar yüzünden sadece konsollara çıkacakmış
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum