Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri
Ama bize sadece izlemek düşüyor ve/yada ps3 cafelere para verip oynamakdüşüyor.
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
29 Jan 2010, 22:08
murat_kyo
Uzman
Joined: 01 Mar 2006, 20:17 Posts: 2322 Location: Raccoon City / AnKaRA
OrKo wrote:
Millet yeni gelecek super sf 4 e Hokuto,garuda,nanase,cracker jack,darun,vulcano rosso,shadowgeist gibi karakterleri beklemeyin.Çünkü bu karakterler Capcom'a ait değil. Arika firmasına ait.Dolayısıyla bu karakterleri kullanmayacaklar. Zaten EX serisini de Capcom yapmamıştı.
Ha zaten açıklanmayan 2 karakter kaldı bunlardan biri bir ihtimal Hakan isminde Arap kökenli kapmalı bir karakter olacak. Diğerini de bekleyip göreceğiz
beklıyıp gorecez :d bu arada turk olsa hıc fena olmaz ne bılıyım ata sporumuz olan gures abel gıbı bı adam yapsınlar tutmalı falan her ulkeden var bı de capcom turkıye yı eklesın zannetmıyorum ama ılerleyen serılerde mutlaka bı yenılık olsun dıye ekleyecekler bence d dark arıka fırmasına aıt degılmıydı
02 Feb 2010, 05:26
darklord80
Kahverengi KuÅŸak
bu yeni videoda benden olsun
06 Feb 2010, 23:08
thedarktower
Saiyan
Gerçekten güzel modlar eklemişler.Team ve replay hoş olmuş.Video için teşekkürler
08 Feb 2010, 10:43
Slay
Kara KuÅŸak
Modların videosu daha önceden verilmişti ama sağol Oyunu zaten bu modlar olmasaydı kesinlikle almayı düşünmezdim (4 5 yeni adam için verilen paraya yazık) fakat modlar oldukça güzel ve ilgi çekici olmuş öte yandan Capcom indirilbilir bir upgrade yerine oyunu yeniden piyasaya sürmeye çalışması paraya doymayan bir firma olduklarını bir kez daha kanıtlıyor malum kostümleri bile parayla satıyorlar =)
08 Feb 2010, 14:20
soner78
Kara KuÅŸak
Bonus stagelerle oyun sf2 ye dahada benzeyecek.Gerçi sf2 de otomobil parçalama ve sf3 te cip parçalamadan sonra sf4 ten tır parçalama beklerdim ama neyse
SF'nin eski serilerini geliştirseler dahada güzel olabilir.
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
08 Feb 2010, 20:27
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
soner78 wrote:
Bonus stagelerle oyun sf2 ye dahada benzeyecek.Gerçi sf2 de otomobil parçalama ve sf3 te cip parçalamadan sonra sf4 ten tır parçalama beklerdim ama neyse
Ben direk arabayı kullanmayı beklerdim.Yazık oluyor arabalara,parçalanacak başka birşey mi yok
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum