Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri
Kostümlerin bir esprisi kalmadı artık.Sitelerde kostüm kaynıyor. Yeni ultraların eklenmesi çok iyi olmuş.Yeni dövüş mekanları da çok güzel.
Joined: 01 Mar 2006, 20:17 Posts: 2322 Location: Raccoon City / AnKaRA
_BJK_ wrote:
Kostümlerin bir esprisi kalmadı artık.Sitelerde kostüm kaynıyor. Yeni ultraların eklenmesi çok iyi olmuş.Yeni dövüş mekanları da çok güzel.
costum mu kaynıyo pc ıcın dıyorsun sanırım bu oyun pc versıon u cıkmayacak
haber ıcın saol slay
07 Jan 2010, 01:56
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Evet PC için dedim PS3 içinde indirilebilir içerik olarak vardı sanırım bazı özel kostümler.(Yanlış hatırlamıyorsam) Bu arada hala PC duyurusu yapılmadı Super SF4'ün.Sanırım çıkmayacak...
Oyun malesef Pc ye %90 çıkmıyor, hacklenmiş kostümler ve çeşitli hilelerle oyunun dinamiklerini bozanlar yüzünden sadece konsollara çıkması düşünülüyormuş.
07 Jan 2010, 02:23
KakaLeite22
Beyaz KuÅŸak
Ryu ile Fei Long'un ultralarına bittim,yalnız yedirmesi zor gibi gözüküyor Ryunun ultrası ve çok can götürecek gibi hayvan yapmışlar metsu shoryukeni,harikasın capcom
07 Jan 2010, 02:41
ben efsaneyim
Samuray
bu oynun mutlaka pcyede çıkması lazım yoksa benbu capcoma söverim ben zaten sf4 sevmemiştim hareket bakımından şimdi güzel olmuş ve ben oyniyamicam hii alayına isyan alatına aduket
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
07 Jan 2010, 02:48
Slay
Kara KuÅŸak
Asıl olay online kapışma sistemlerinde olacak 4 er li takımlar halinde King of Fighters tarzı maçlar varmış, biz şimdiden takımı oluşturmaya başladık diyebilirim =) doğru dürüst bir KoF çıkana kadar SSF4 te talim =)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum