|
It is currently 15 Feb 2012, 18:06
|
View unanswered posts | View active topics
Super SF IVde Hakan Adlı Türk Yağli Güreşçisi Yeni eklendi | Author | Message | | M.P Kara Kuşak Joined: 14 Jan 2010, 18:11 Posts: 830 |  Re: Super SF IVde Hakan Adlı Türk Yağli Güreşçisi Yeni eklendi Hürriyet'in ve Habertürk'ün sitelerinde de haber olarak yer almış. Hatta okurken şaşırdım, yapımcılar Darun Mister'ı da Koca Yusuf'tan esinlendiklerini söylemişler!
| | 14 Mar 2010, 19:11 | |  | | TheCrow Ninja Joined: 15 May 2007, 20:00 Posts: 1709 |  Re: Super SF IVde Hakan Adlı Türk Yağli Güreşçisi Yeni eklendi _________________
| | 14 Mar 2010, 19:33 | |  | | M.P Kara Kuşak Joined: 14 Jan 2010, 18:11 Posts: 830 |  Re: Super SF IVde Hakan Adlı Türk Yağli Güreşçisi Yeni eklendi Hakikaten süper yaaaa 
| | 14 Mar 2010, 19:55 | |  | | TwisTeD Kara Kuşak Joined: 24 Oct 2009, 13:16 Posts: 727 Location: Burada |  Re: Super SF IVde Hakan Adlı Türk Yağli Güreşçisi Yeni eklendi valla hiç güleceğim yoktu sağ olun 
| | 14 Mar 2010, 20:13 | |  | | Muratxwq Kahverengi Kuşak Joined: 31 Mar 2008, 03:50 Posts: 225 Location: Dünya |  Re: Super SF IVde Hakan Adlı Türk Yağli Güreşçisi Yeni eklendi Kimse kusura bakmasın ama Türk görmesem bu karakteri Türk sanacağım...Bu karakter resmen araplara benziyor...(Aşağılamak için arap demedim...)Türk dediğin ya Kara Murat olacak yada Battal Gazi...Bu tür karakterler tam Türk imajını yansıtırlar...Hakan bence Türk imajına uygun bir karakter değil...Bari Osmanlı tokadı atabiliyor mu bana onu söyleyin...
Ayrıyetten tekniğini hiç sevmedim...Zangief bunu harcar... _________________ Street Fighter: Kaos Turnuvası forum-f17/ileti-t42561.html
| | 18 Mar 2010, 19:04 | |  | | TwisTeD Kara Kuşak Joined: 24 Oct 2009, 13:16 Posts: 727 Location: Burada |  Re: Super SF IVde Hakan Adlı Türk Yağli Güreşçisi Yeni eklendi Muratxwq wrote: Kimse kusura bakmasın ama Türk görmesem bu karakteri Türk sanacağım...Bu karakter resmen araplara benziyor...(Aşağılamak için arap demedim...)Türk dediğin ya Kara Murat olacak yada Battal Gazi...Bu tür karakterler tam Türk imajını yansıtırlar...Hakan bence Türk imajına uygun bir karakter değil...Bari Osmanlı tokadı atabiliyor mu bana onu söyleyin...
Ayrıyetten tekniğini hiç sevmedim...Zangief bunu harcar... sana katılıyorum hem nerde görülmüş türkün saçının mavi olması resmi olarak türk olduğunu capcom belirtsede komik karakterler arasında olmuş ciddi olsaydı bunları demezdim ama durum böyle.....  _________________
"Bilmediğini bilenin arkasından gidin, bilmediğini bilmeyeni uyarın, bilmediğini bilene öğretin, bilmediğini bilmeyenden kaçının." (Conficius)
| | 18 Mar 2010, 19:19 | |  | | aronow Kara Kuşak Joined: 02 Jul 2009, 20:24 Posts: 556 Location: İstanbul City |  Re: Super SF IVde Hakan Adlı Türk Yağli Güreşçisi Yeni eklendi Arkadaşlara katılıyorum Zangief Hakanı paramparça eder. _________________
M-magnificent (Muhteşem) I-icon (İcon) C-caring (Bakım) H-hero (Kahraman) A-angel (Melek) E-eternal (Sonsuz) L-loving (Sevgi dolu) J-joyful (Neşeli) A-amazing (Heyecan verici) C-creative (Yaratıcı) K-king(!) (KRAL) S-smooth (Kusursuz) O-original (Orjinal) N-natural (Doğal)
| | 18 Mar 2010, 20:41 | |  | | TwisTeD Kara Kuşak Joined: 24 Oct 2009, 13:16 Posts: 727 Location: Burada |  Re: Super SF IVde Hakan Adlı Türk Yağli Güreşçisi Yeni eklendi keşke hakan ı güçlü , en azından ciddi yapsalardı daha iyi olurdu ama Hakan ın ultrası bile dan ın ultra sından daha kötü en azından Dan ( ultrada ) pataklıyor bizimki adamı sıkıyor yağlı olduğu için adam kayı verip duvara çarpıyor...  _________________
"Bilmediğini bilenin arkasından gidin, bilmediğini bilmeyeni uyarın, bilmediğini bilene öğretin, bilmediğini bilmeyenden kaçının." (Conficius)
| | 18 Mar 2010, 21:48 | |  | | aronow Kara Kuşak Joined: 02 Jul 2009, 20:24 Posts: 556 Location: İstanbul City |  Re: Super SF IVde Hakan Adlı Türk Yağli Güreşçisi Yeni eklendi TwisTeD wrote: keşke hakan ı güçlü , en azından ciddi yapsalardı daha iyi olurdu ama Hakan ın ultrası bile dan ın ultra sından daha kötü en azından Dan ( ultrada ) pataklıyor bizimki adamı sıkıyor yağlı olduğu için adam kayı verip duvara çarpıyor...  Sonrada adamlar yağdan yerde kayıyor ve beli kırılıyor. _________________
M-magnificent (Muhteşem) I-icon (İcon) C-caring (Bakım) H-hero (Kahraman) A-angel (Melek) E-eternal (Sonsuz) L-loving (Sevgi dolu) J-joyful (Neşeli) A-amazing (Heyecan verici) C-creative (Yaratıcı) K-king(!) (KRAL) S-smooth (Kusursuz) O-original (Orjinal) N-natural (Doğal)
| | 18 Mar 2010, 22:15 | |  | | TwisTeD Kara Kuşak Joined: 24 Oct 2009, 13:16 Posts: 727 Location: Burada |  Re: Super SF IVde Hakan Adlı Türk Yağli Güreşçisi Yeni eklendi en azından ciddi bir dövme felan osmanlı tokatı yapsalardı iyi olmazmıydı  _________________
| | 18 Mar 2010, 22:24 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|