Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 19:17

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 42  Next
 Amerikan GüreÅŸi İle İlgili Tek BaÅŸlık! 
Author Message
Ninja
Ninja

Post Re: Amerikan GüreÅŸi İle İlgili Tek BaÅŸlık !
evet nxt diye bir program başlıyacak ama ne olduğunu bilmiyorum.

EVET! Ben 14 yaşındayım :D

17 Feb 2010, 19:47
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

ben The Undertaker in Fanatiğiyiyim bence SmackDown , Raw , Ecw , Nxt , Tna olsun bu güreşciler içinde bir tek kişinin fanatiğiyiyim oda The Undertaker

http://www.konsoloyunlari.net/forum-f98/konu54331.html

http://www.konsoloyunlari.net/forum-f184/konu54288.html

http://www.konsoloyunlari.net/forum-f125/

17 Feb 2010, 20:00
Profile
Ninja
Ninja

ben sıralama çıkkartım fanatikliğimme göre:
1-Edge
2-Matt Hardy
3-John Cena
4-Shawn Michaels
5-Christian
6-Randy Orton
7-Undertaker
8-Rey Mysterio
9-Triple H
10-Chris Jericho

17 Feb 2010, 20:09
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

ya john cena ve triple h maçı çok güzeldi ama sheamus gelip maçın içine etti.

ImageImage
ImageImage

20 Feb 2010, 11:23
Profile
Ninja
Ninja

Favorim Hulk Hogan. Şu an güreşenlerden en sevdiğim efsane Undertaker'dır. Zaten Hulk Hogandan sonra ki en iyi güreşçi kabul ediliyor. Daha sonra CM Punk'ı severim -her ne kadar kurumu kurtarmak için burdayım!- desede :D Mysterioyu da severim. Jeff Hardy'ide diğerlerine nazaran atletik olması nedeniyle ilgi çekici. Ama Randy Orton dan kesinlikle nefret ederim. Batista da aynı şekilde. John Cena'danda hiç hoşlanmam. R Truth'uda sevdiğim söylenemez.

Bu arada aklıma eski günler geldi, daha önceleri Flash TV'de gece bilmem kaçta çıkardı, hiç izlenmezdi. Nerde böyle reyting. O zamanlar Türkiye'de Amerikan güreşini bilen bile fazla kişi yoktu yani. Şimdi fox 'da çıkmaya başladı ne olduysa herkes bilmeye başladı :D Bu sebeple fazla ilgilenmedim. Ama güzel bir sahne şovu, ve gerçekten eğlenceli. Oyunculukların bu kadar iyi olduğu ve aynı zamanda bu kadar eğlenceli olduğu bir sahne şovu izlemedim ben.

20 Feb 2010, 13:18
Profile ICQ YIM WWW
Ninja
Ninja

TheCrow wrote:
Favorim Hulk Hogan. Şu an güreşenlerden en sevdiğim efsane Undertaker'dır. Zaten Hulk Hogandan sonra ki en iyi güreşçi kabul ediliyor. Daha sonra CM Punk'ı severim -her ne kadar kurumu kurtarmak için burdayım!- desede :D Mysterioyu da severim. Jeff Hardy'ide diğerlerine nazaran atletik olması nedeniyle ilgi çekici. Ama Randy Orton dan kesinlikle nefret ederim. Batista da aynı şekilde. John Cena'danda hiç hoşlanmam. R Truth'uda sevdiğim söylenemez.

Bu arada aklıma eski günler geldi, daha önceleri Flash TV'de gece bilmem kaçta çıkardı, hiç izlenmezdi. Nerde böyle reyting. O zamanlar Türkiye'de Amerikan güreşini bilen bile fazla kişi yoktu yani. Şimdi fox 'da çıkmaya başladı ne olduysa herkes bilmeye başladı :D Bu sebeple fazla ilgilenmedim. Ama güzel bir sahne şovu, ve gerçekten eğlenceli. Oyunculukların bu kadar iyi olduğu ve aynı zamanda bu kadar eğlenceli olduğu bir sahne şovu izlemedim ben.

Valla şu an benim en sevdiğim efsane Shawn Michaels'tır.Fox ta çıktı fakat sadece fox'u izleyip ben güreş biliyorum diyenlere asla inanmam.John Cena ve Randy orton'u pek sevmem ama şu ana kadar gördüğüm en hızlı gelişen genç isimlerden ikisidir bu kişiler.Ama bir genç daha var oda Yoshi Tatsu tabi çoğunuz bilmiyorsunuz bu adamı.Bu arkadaşımız japon sanırım.Evet şimdi 32 yaşında ama güreşe başladığında 24 yaşındaydı ve gelişerek New Japan Pro Wrestling'ten WWE 'ye geçti ki bu süper bir başarı.Her neyse Şu NXT Şöyle bir olay:
Bir pro güreşçi rastgele seçilen bir acemiyi çalışıtıracak.Kimin kimi çalıştıracağını son ECW bölümünü izleyerek görebilirsiniz...

20 Feb 2010, 16:40
Profile
Ninja
Ninja

[qoute]Fox ta çıktı fakat sadece fox'u izleyip ben güreş biliyorum diyenlere asla inanmam.[/qoute]

Ozaman Türkiye'nin yarısından fazlası hatta %75'ine inanmayacaksın :D Çünkü bu çoğunluk ozamandan beri öğrenmeye başladı, bu da çok yüksek ihtimal.
İstediği kadar çabuk gelişsinler, ikisinede fitilim. Hele o Randy Orton yok mu... :D Undertaker olayından sonra iyice rezil olmuştur kendileri.

Gerçi Finlay yıllardır yapıyorda ne oluyor, en çok yenilme rekorunu elinde bulunduruyor :D (Ard arda Batista'ya 7 kez yenilmiştir.) Sanırım Kane'de çok iyi bir çıkış yapmış. Ultimate Impact de: "Hiçbir star onun kadar iyi çıkış yapamamıştır" diyor ama Ultimate Impacte ne kadar güvenilir orasını bilemem :D

20 Feb 2010, 16:55
Profile ICQ YIM WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

yoshi tatsu biliyorum çok manyak adam eğlenceli adam,adamın maçı kazanınca bi sevinişi var hoplaya zıplaya :D Nxt dediğin olay bi şeyse çok güzelmiiş bakalım izliyecem ecw yu bu son haftaları heralde ecw nun

ImageImage
ImageImage

20 Feb 2010, 16:57
Profile
Ninja
Ninja

süper ya :D

20 Feb 2010, 17:28
Profile
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

Eskiden NWA/TNA vardı...Her bölümün sonunda herkes birbirine girerdi...Hulk Hogan,Goldberg ve Ric Flair vardı...Şimdiki yeni yetmelerin hiçbirisi bunlar kadar olamaz...Eskilerden Undertaker,Kane ve Rey Mysterio olsa bile hiç birisi bir Hogan veyahut Goldberg etmez...Smackdown ve Raw tamamen yeni yetmelerle dolmuş durumda... :-x :-x :-x

(Bu arada Randy Orton biraz daha kendisini geliÅŸtirirse; ikinci bir Ric Flair olabilir.)

01 Mar 2010, 17:45
Profile WWW
Post new topic Reply to topic   [ 416 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 42  Next