Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 19:16

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 42  Next
 Amerikan GüreÅŸi İle İlgili Tek BaÅŸlık! 
Author Message
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Post Re: Amerikan GüreÅŸi İle İlgili Tek BaÅŸlık !
facebook ta dolaşan haberlere göre john cena kalp krizi geçirmiş.ilk önce öldü olarak verildi ama wwe sitesine girdiğimde böyle bir duyum olmadığı için 1. haber daha mantıklı

ImageImage
ImageImage

07 Mar 2010, 10:53
Profile
Ninja
Ninja

Ölmedi facebook'takiler tamamen sallama hem vikide yok hem wwe sitesinde yok...

ALINTIDIR!

Cumartesi gecesinden bu yana tüm Türkiye'nin konuştuğu John Cena ve Undertaker öldü, haberlerinin ayrıntıları bir tık ötede...

İnternette dolaşan üstteki resim herkesi korkuttu. Öldüğüne dair söylentiler çıktı... Ancak bu resmin 2006 yılına ait bir resim olduğu öğrenildi. Sağlık durumunda bir sorun olmadığı bildirildi.

Undertaker ile ilgili ise Vikipedia 'nın Türkçe bölümünde ünlü güreşçinin biyografisinde ölüm tarihi olarak 6 Mart 2010 gösterildi. Bu sebeple de dilden dile ve sanal ortamda öldüğü haberleri ayyuka çıktı. Ancak bir süre sonra ölüm tarihi Türkçe bölümünden ani bir şekilde kaldırıldı. İki güreşçi için yapılan ölüm haberleri gerçeği yansıtmamaktadır...

WWE'ye ait resmi websayfasında da diğer önemli güreş sitelerinde ve hiçbir dünya ajansında bu konu ile ilgili bir haber yer almamaktadır.

Undertaker ve John Cena gibi çok çok üst düzey güreşçilerin ölüm olayı gerçekleştiğinde dünyada yer yerinden oynar. Bildiğiniz üzere Umaga sıradan bir güreşçi olmasına rağmen öldüğü anlaşıldıktan hemen sonra çok çabuk bir şekilde vefat ettiği resmi ajanslar tarafından açıklanmıştı...

EVET! Ben 14 yaşındayım :D

07 Mar 2010, 12:08
Profile
Ninja
Ninja

Başlık canlansın biraz yaw.

Randy Orton'ın Undertaker gibi bir efsaneye meydan okumasının sonucu işte bu olur. Kendiside zaten böyle yapıp yapıp bir güzel dayağını yiyen bir tip...

Ayrıca güreşçilerin çocukluk halleri ve şimdiki hallerinin karşılaştırılması var bu videoda... az önce geziniyorken tıkladım...

Bu videoda sahte kane'nin gerçek kane'e saldırışı var. Sahte Kane'in undertaker olabilitesi var gibi çünkü kane'e o kadar rahat chokeslam'i başka birinin yapacağını pek sanmıyorum.

15 May 2010, 22:06
Profile ICQ YIM WWW
Ninja
Ninja

Uzun bir aradan sonra geri geldim :D .Son kemer sıralaması şöyle
WWE Champion:John Cena
World Heavyweight Champion:Jack Swagger
Intercontinental:Drew Mcyntire
Us Champion:Bret Hart (YANLIÅž DUYMADINIZ HALL OF FAMER bret hart)
Tag Team Champions:Hart Dynasty

Bu ay Over The Limit var onun sonuçlarını yapıldıktan sonra vermeyi düşünüyorum...

19 May 2010, 08:39
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

ben de bişey söylim arkadaşlar smackdown ve raw türkiyede amerikadan bi ay sonra verilio. ve ben türkiyede bi ay sonra verilicek maçları youtube'dan izliyorum. over the limit'de cm punk kaybediyo ve rey mysterio onun saçını zorla traşlıyo. sonra luke ve serena onu kurtarıyo. sonraki hafta cm punk kafası bi bezle yüzü bile görünmeyecek şekilde örtülü olarak geliyo. sonra bezi bi kaldırıyolar ; süper bi maske! videoların hepsini indirdim :D cm punk maskeli olarak kane'le maç yapıyo ama resmen hem hızlanmış hem güçlenmiş :| hareketlerinde değişiklik yapmış. hem big boot gibi sert hareketler yapıyo , hani rey mysterio iplerden gerilip adamın altından filan kayıyo üstünden zıplıyo ya aynılarını da yapıyo. bi acaip , bi daha bi havalı olmuş. süper yaw :D ve 2 ay aradan sonra undertaker smackdown'a dönüyo. ilk maçı rey mysterioyla. Videoları koyim dedim ama şuan youtube'a giremiyorum. dnslerim de yapılı ama açmıyo. daha sonra girebilirsem eklicem. siz şuan youtube'a girebiliyosanız youtube'a 5/28/2010 smackdown yazarak anlattıklarımı ve daha fazlasını izleyebilirsiniz. ha bu arada batista da istifa ediyo tekerlekli sandalyedeyken ve kolunda alçı varken(bizzat gördüm :-D ) bret hart da RAW genel müdürü oluyo. hepsini izleyebilirsiniz bunların youtube'da :-)

Aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

The person you have called , cannot be reached at the moment. Please try again later.

02 Jun 2010, 11:36
Profile WWW
Ninja
Ninja

TheCrow wrote:

Randy Orton'ın Undertaker gibi bir efsaneye meydan okumasının sonucu işte bu olur. Kendiside zaten böyle yapıp yapıp bir güzel dayağını yiyen bir tip...

Ayrıca güreşçilerin çocukluk halleri ve şimdiki hallerinin karşılaştırılması var bu videoda... az önce geziniyorken tıkladım...

Bu videoda sahte kane'nin gerçek kane'e saldırışı var. Sahte Kane'in undertaker olabilitesi var gibi çünkü kane'e o kadar rahat chokeslam'i başka birinin yapacağını pek sanmıyorum.

ona saldıran luke gallows
http://en.wikipedia.org/wiki/Drew_Hankinson yani festus olarak ta bilinir

bu arada randy orton için söylediğin şeye katılmıyorum

26 haziran Fatal 4 Way Maç Listesi

1.Singles Match for the United States Championship:
R-Truth (c) vs Otunga

2.Fatal-4-Way Tag Team Match for the Unified Tag Championship:
The Hart Dynasty (c) (with Bret Hart and Natalya) vs. Chris Jericho and Wade Barret vs The Dude Busters vs Curt Hawkins and Vance Archer

3.Singles Match for the Intercontinental Championship:
Drew McIntyre vs. Koki Kingston (c)

4.Singles Match:
MVP vs Luke Gallows (with Serena)

5.Singles Match:
The Miz (with Michael Cole)vs Bryan Danielson

6.Fatal-4-Way Match for the World Heavyweight Championship:
Jack Swagger (c) vs Undertaker vs. Big Show vs CM Punk (with Luke Gallows and Serena)

7.Singles Match for the Women’s Championship:
Beth Phoenix (with Tiffany and Kelly Kelly) vs. Lalya (with Vickie Guerrero and Michelle McCool)

8.Fatal-4-Way Match for the WWE Championship:
John Cena(c) vs. Sheamus vs. Edge vs. Randy Orton

bugn yapılan 15 kişilik royal battle maçında rey kazandı undertaker yerine Fatala gitçek.Nedenini bilmiorm

04 Jun 2010, 17:28
Profile
Ninja
Ninja

Baranx wrote:
TheCrow wrote:

ona saldıran luke gallows
http://en.wikipedia.org/wiki/Drew_Hankinson yani festus olarak ta bilinir

bu arada randy orton için söylediğin şeye katılmıyorum

26 haziran Fatal 4 Way Maç Listesi

1.Singles Match for the United States Championship:
R-Truth (c) vs Otunga

2.Fatal-4-Way Tag Team Match for the Unified Tag Championship:
The Hart Dynasty (c) (with Bret Hart and Natalya) vs. Chris Jericho and Wade Barret vs The Dude Busters vs Curt Hawkins and Vance Archer

3.Singles Match for the Intercontinental Championship:
Drew McIntyre vs. Koki Kingston (c)

4.Singles Match:
MVP vs Luke Gallows (with Serena)

5.Singles Match:
The Miz (with Michael Cole)vs Bryan Danielson

6.Fatal-4-Way Match for the World Heavyweight Championship:
Jack Swagger (c) vs Undertaker vs. Big Show vs CM Punk (with Luke Gallows and Serena)

7.Singles Match for the Women’s Championship:
Beth Phoenix (with Tiffany and Kelly Kelly) vs. Lalya (with Vickie Guerrero and Michelle McCool)

8.Fatal-4-Way Match for the WWE Championship:
John Cena(c) vs. Sheamus vs. Edge vs. Randy Orton

bugn yapılan 15 kişilik royal battle maçında rey kazandı undertaker yerine Fatala gitçek.Nedenini bilmiorm

Luke Gallows'muymuş yaw bilmiyordum valla. Diğer isminin Festus olduğunu biliyordum da saldırdığını bilmiyordum.

Ayrıca Randy'i sevmediğimden dolayı öyle söyledim. Şimdi biraz daha fazla seviyorumama ilk geldiği zamanlar Taker'a yaptıklarından ötürü sevmiyordum. Zaten onu yaptıktan sonra Taker onu benzetmedi mi? Şimdi biraz daha akıllandı o yüzden daha fazla seviyorum. Demek istediğim bu yani. Bu lafı o zamana göre söylemiştim. :-)

07 Jun 2010, 13:01
Profile ICQ YIM WWW
Ninja
Ninja

sorun deÄŸil zaten isteyen sever isteeyen sevmez :D

07 Jun 2010, 13:36
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

Keşke Shawn Michaels ayrılmasaydı.

08 Jun 2010, 19:10
Profile
Ninja
Ninja

Evet HBK efsane adamdı ama bir yerde okuduğuma göre WWE ile olan anlaşması bitmiş ve bu sebeple WrestleMania'a da Undertaker'a yenilmiş ve bunun karşılığındada "kariyerinin bitti" diyerek HBK'nin gidişini renklendirmişler.

08 Jun 2010, 20:51
Profile ICQ YIM WWW
Post new topic Reply to topic   [ 416 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 42  Next