Re: En iyi dövüş oyunu hangisi ( Anket )
blizzart
Quote:
Tarafsızım diyorsun ve Sphynxinator'un alıntısını koyuyorsun.Yahu okusana orada ne yazıyor.Animasyonda da böylemiydin acaba .. Hayır! Çünkü Ryu ölmeliydi orda ama işte sizin Akuma geldi arkadan vurdu.Oradaki sub zero olsaydı Akumanın vurduğu tarafı bir daha olmazdı..Scorpion şerefli bir karakter.Ama Akuma'yı gördük ne kadar şerefli imiş ..
Tabi tarafsız davranıyorum...Akuma kendi kanından birisini kurtarmayacak da kim kurtaracak...Lütfen tarafsızlığıma inanın...Bence siz bu animasyonları hazmedemediğiniz için tarafsız birisinin yaptığına inanmıyorsunuz...Bu arada Dhalsim yaratık değil insan...
blizzart
Quote:
Daha facebook'un ne olduğunu bilmiyorsun. Facebook ilk planda eski,birbirinden uzak düşmüş veya birbirlerini bulamayan arkadaşları birbirleri ile buluşturmasına aracı olur.İkinci planda tanıştırma (arkadaşından arkadaşına).Üçüncü plan da (ki bu çok kapsamlı) eğlenceyi ele alır.Anketler online oyunlar Fun clupler vs.vs. Zaten google'den ilk 2 anket önemli gözüküyor ki onlar çıkıyor.Sen hayla inkar et.
Ben facebook'un ne olduğunu biliyorum...Bu sitede toplananların çoğunluğunun ipsiz-sağsız insanlar olduğunuda biliyorum...Ve onların saçma sapan boş işler yaptıklarınıda eminim...
Quote:
moliver
lider belli konu gene sapmıs...mk & sf olayına girmiş. ben 2sinide tutmuyorum ankette lider belli zaten.
mk sf den iyi, sf yi koruyan arkadaslar gereksiz yere konuyu uzatmasın. bazı seyleri kabullenmek gerek.
bu anket tamda isteneni vermiyor ama dunya capında yapılan cogu anketin mk nın sf den her konuda ustun oldugunu gösteriyor.sf 4 umarım sf nin bu dusunu arttırır
Çok garip ve geçersiz bir teori...Tüm dünya Street Fighter'in, Mortal Kombat'tan daha iyi bir oyun olduğunu kabul etmişken(ki bu taraflı bir kaç kişinin anketi ile ölçülmez...Tarafsız olması lazım...) burada gereksiz bir SF&MK tartışması olması çok garip bir durum...
Aslında tüm dünyada bağımsız bir anket yapılsa; Street Fighter kendi klonlarını(Mortal Kombat,King Of Fighters,Tekken) ezer geçer...Böylece Mortal Kombat fanatikleri; Street Fighter'in bir numara olduğunu görür ve bu gerçeği hazmetmesi zor olsada kabul ederler...
Street Fighter'in neden birinci olduğuna gelince...Bir dövüş oyununun 2D veyahut 3D olması çok önemli değil...Önemli olan güçlü karakterler olması,oyunun zorluğu(öyleki daha oynamasını bilmeden yok oyun kötü,zor vs...Oynamasını beceremiyen birisinin,"ben beceremiyorum" demesi gerekir.) ve en önemlisi oyunu oynarken ne kadar EĞLENDİRDİĞİDİR...
İşte bu yüzden Street Fighter dünyanın en iyi dövüş oyunudur ve diğer klonları, Street Fighter'in yanında ezik kalmaya her zaman devam edecektir...
KARAR:
Ek olarak: Sonuca varıldı.Hâlâ bu saçmaca konuşmaları (kanıtsız,belgesiz) devam ettiren uyarı alabilir benden söylemesi.
Evet sonuca varıldı...Bencede devam ettiren ceza almalı...
BU ARADA BANA ATILAN İFTİRAYA SESSİZ KALMAYACAĞIM...ÇÜNKÜ BEN HAYATIMDA HIRSIZLIK YAPMADIM...
blizzart
Quote:
Bak şimdi..Sn de çalıyorsun! Hırsız denilecek yakında ikinize de! Yahu nedir bu ya amma çocuksusunuz! Ben dedim mk'nın comboları zor sf gibi değil dedim senin yaptığın şeye bak! Bırakın gidin lütfen yaa, bize tartışmak için çocuk veya çalıntı sözler kullanan şahıs değil!.
Quote:
Yazdıklarımızı çalmayın,benzetme yaptık onu da çaldınız daha ne diyeyim...
Quote:
Daha reklam repliklerini çalıyorsun..Yenilgiyi hazmedemeyen insanlar,ciddiliklerini bozup ifadeye koşarlarmış..
blizzartmısın nesin akıllı konuş...Öncelikle ben alıntı yapıyorum...Sen hırsızlık diyorsun...Öncelikle adam gibi iftira atmadan tartışmayı öğrenin...Biz burada oyunlara hakaret ediyoruz...İnsanlara değil.

Öncelikler her alıntı yaptığımın ismini yazmıyorum çünkü; sadece bir kaç cümle alıntı yapıyorum...Böylece daha kolay oluyor...Asıl yenilgiyi hazmedemeyen insanlar; karşısındakine hakaret ederek tartışmanın seviyesini düşürür...
Ayrıyetten ben hayatımda hiç bir zaman namussuzluk veyahut hırsızlık yapmadım...YAPMAMDA...