Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 19:37

Search this topic:
Go to page Previous  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103  Next
 En iyi dövüş oyunu ( Sonuçlandı: 2008 ve öncesi için KOF) 

En İyi Kavga Oyunu Hangisi?
TEKKEN 24%  24%  [ 388 ]
STREET FIGHTER 22%  22%  [ 358 ]
KING OF FIGHTERS 30%  30%  [ 476 ]
MORTAL KOMBAT 13%  13%  [ 208 ]
SNK VS CAPCOM ( Capcom vs SNK ) 2%  2%  [ 31 ]
SOUL CALIBUR 1%  1%  [ 15 ]
SAMURAI SHODOWN 1%  1%  [ 23 ]
DEAD OR ALIVE 0%  0%  [ 6 ]
BLOODY ROAR 0%  0%  [ 7 ]
VIRTUA FIGHTER 0%  0%  [ 4 ]
GUILTY GEAR 1%  1%  [ 19 ]
MARVEL VS CAPCOM 3%  3%  [ 49 ]
BÜTÜN KAVGA OYUNLARI KÖTÜDÜR 1%  1%  [ 13 ]
DRAGON BALL 1%  1%  [ 11 ]
Total votes : 1608

En iyi dövüş oyunu ( Sonuçlandı: 2008 ve öncesi için KOF) 
Author Message
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Post Re: En iyi dövüş oyunu hangisi ( Anket )
sf yi ne hallere soktunuz yaf öldürdünüz biçtiniz işkence ettiniz kamyon altına attınız tren yoluna bağladınız elinizden ne geliyosa yaptınız ezmek için :-D ama ben sf yi gene de seviyorum.

Türk milleti, senin ilini, senin töreni kim bozabilir!!!

Eset Nod 32 Antivirus + 31 Days Remaining Forever Fix için tıklayınız.
BSR Görüntü Kaydedici için tıklayınız.

10 Jan 2009, 00:18
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

sphynxinator blizzart mksubzero kardeşler sizin yaptığınız şey döndürüp döndürüp aynı gerekçeleri sunuyon dur göstereyim bak :

diyorsunuz ki sf de klon dolu, mk yla alakası yok, nesnel kanıtınız yok alın size kanıt :...

[img]http://img155.imageshack.us/my.php?image=yeahlolmalzoaty0.png[/img]

birde kene ryu ya laf sölersiniz

@sphyxinator and blizzart :
kötüleyemediniz ağzınızı bozdunuz ayıp yapmayın... agresifleştiniz yazılarınızda dikkatinizi çekerim, insan mağlup duruma düştüğü zaman agresifleşir.. bilmem anlatabildimmi
hem aduket saydırıyorda felanda ne bu mk en saçma oyun Sf uzak doğuya dayanır yaratık vs yoktur (yaratıkımsı insanlar wardır) ama Mk yaratık dolu yok dış dünya yok gerçek dünya ne bu azcık gerçekçi olun olmaz ki :roll: bide o ejderha ya dönüşen vatandaş amma genleşio sonra geri adam oluyor ilginç ejder oluo elbiseler yırtılyor geri insan olunca neyapıyor :-D hadi mk cılar Sf ye ölüm diyeceğinize tüm dövüş oyunlarının mk nında atasının yani Sf nin çok yaşamasını istemeniz gerekir......

10 Jan 2009, 00:39
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Bunu daha önceki mesajlarımda da söylemiştim. :-) MK'nin 2d versiyonlarında SF gibi çizgi adamlar dövüşmüyor. :-) Ninjaların hepsini John Turk oynattığından hepsi aynı olabilir. :-) Ve ben klon derken dış görünüş değil, hareketlerden bahsediyorum. :-) Hala anlamadınız mı? Önceki mesajlarıma bir bak derim. :-)

10 Jan 2009, 00:54
Profile
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

:-) street fighter 4 tabiki oynayan varsa beni anlar tekken kötüüüüüüüüüüüü

10 Jan 2009, 00:58
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

[quote="mksubzero"]Bunu daha önceki mesajlarımda da söylemiştim. :-) MK'nin 2d versiyonlarında SF gibi çizgi adamlar dövüşmüyor. :-) Ninjaların hepsini John Turk oynattığından hepsi aynı olabilir. :-) Ve ben klon derken dış görünüş değil, hareketlerden bahsediyorum. :-) Hala anlamadınız mı? Önceki mesajlarıma bir bak derim. :-)[/quote]

yo onlarında hareketleri farklıdır, mesela ken (teknik konuşmucam) böle yumrukla yukarıya doğru wuruyor ya onda usta, ryu hani böle bomba atıyor onda usta yani ikisinin o özellikleri birbirinden daha iyi sonra özel comboları farklı bilip bilmeden konuşma

(imzandaki soruya cvp veriyorum mk hala bilgisayarımda yüklüdür oynarım ve havva atmak gibi olmasın ama iyi oynarım :-) 8) )

10 Jan 2009, 01:00
Profile WWW
Ninja
Ninja

1tuni1 wrote:
sphynxinator blizzart mksubzero kardeşler sizin yaptığınız şey döndürüp döndürüp aynı gerekçeleri sunuyon dur göstereyim bak :

diyorsunuz ki sf de klon dolu, mk yla alakası yok, nesnel kanıtınız yok alın size kanıt :...

Image

birde kene ryu ya laf sölersiniz

@sphyxinator and blizzart :
kötüleyemediniz ağzınızı bozdunuz ayıp yapmayın... agresifleştiniz yazılarınızda dikkatinizi çekerim, insan mağlup duruma düştüğü zaman agresifleşir.. bilmem anlatabildimmi
hem aduket saydırıyorda felanda ne bu mk en saçma oyun Sf uzak doğuya dayanır yaratık vs yoktur (yaratıkımsı insanlar wardır) ama Mk yaratık dolu yok dış dünya yok gerçek dünya ne bu azcık gerçekçi olun olmaz ki :roll: bide o ejderha ya dönüşen vatandaş amma genleşio sonra geri adam oluyor ilginç ejder oluo elbiseler yırtılyor geri insan olunca neyapıyor :-D hadi mk cılar Sf ye ölüm diyeceğinize tüm dövüş oyunlarının mk nında atasının yani Sf nin çok yaşamasını istemeniz gerekir......

Aynı lafları döndürüp döndürüp bize yedirmeye çalışıyorsun. Ağzımızı falan bozmadık, siz seviyemizi yitirmemize sebep oldunuz. Siz baştan agresiftiniz, yenilgiyi hazmedemiyorsunuz. Biz sakin sakin yorum yaparken, siz de her dediğimize sert yanıtlar verdiniz. SF'nin küçüklüğünü bir kez daha kanıtlamış oldunuz. Bir tane 2D MK oyunu bellemişsiniz, ona sataşıp duruyorsunuz ne yazık ki. Başka kozunuz yok elinizde. Yazış tarzına(genleşio, wardır vb.) bakacak olursak da, seviyeli tartışma yapılacak bir kişi değilsin. Onun için, daha da seviyemin düşmesini istemiyorum ve tartışmama son veriyorum. Tartışmayı çocuk kavgasına çevirdiniz, sırf SF'nin yenilgilsini hazmedemeyip çocukça davranışlar gösterdiğiniz için... Sana 2D'den başka klonla ilgili bir belgen var mı diye soruyorum, sen halen ve halen bana 2D'deki klon karakterleri gösteriyorsun. Dediklerimi de anlamıyorsun. Ben orada bir şeyler yazıyorum, kanıtlara dayanarak konuşuyorum, sen benim her cümleme sokak kavgası yapıyormuş gibi cevap veriyorsun. Dediklerin de anlaşılmıyor zaten. Bizim, sizinle harcayacak zamanımız yok. Bir de bundan sonra, tartışmaya son veriyorum diye "MK'nın yenilgisini kabul ettin." demeyin bana, çünkü bunu artık tartışmak istemediğim için yaptım. Tartışmayı sanki çocuklarla yapıyormuşum gibi hissediyorum çünkü. Tartışma sıktı. Yine çocukça laflar ve düşüncelerle cevap vereceksiniz, ama yapacağım bir şey yok. Siz böylesiniz. MK her zaman SF'den daha üstün olmuştur. Bu öznel de böyledir, nesnel de böyledir. Daha fazla konuşmaya gerek duymuyorum. Şimdi, "SF daha üstündür." deyip, lafımı klonlayacaksınız, ama umrumda değil. SF'nin ne klon olduğu belli. Klon Savaşları...

Son yorumuna cevap vermiycem. Sadece, "...sonra özel comboları farklı bilip bilmeden konuşma..." dediğin şeye, "E tabi olacak onlar farklı, bir de aynı olsaydı ne olurdu..." diyeceğim. Bir de, hareketler de klon, Shoryu Ken ve Hadou Ken, Akuma'da, Allen'da, Ken'de, Ryu'da, Dan'da, Sakura'da falan da var. Klon işte...

Last edited by Sphynxinator on 10 Jan 2009, 01:22, edited 2 times in total.

10 Jan 2009, 01:15
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

@1tuni1
Sen bizde yaratık falan yok demişsin ama sana sayayım.
1-Blanka
Image
2-Dhalsim
Image
3-Gill
Image
4-Necro
Image
5-Twelve
Image
6-Garuda
Image
7-Skullomania
Image
İşte bu senin söylediklerini yalanlayan fotoğraflar :-) Emin ol ki SF sadece insanlardan ibaret değil. En azından MK'de yaratıklar dış dünyadan geliyor. Sizinkiler ise yaşadığımız dünyadan. :roll: Aslında Blanka kostüm giyiyor. Yoksa o insan :roll: Twelve'yi unutmayalım. Onu da ışık oyunlarıyla bu hale getirdiler. :roll: Gill ise zaten kırmızı ve mavi dövmeleriolan ve gözlerine lens takan bir insan. :roll: Sizin insan anlayışınız bu, değilmi? :-)

10 Jan 2009, 01:18
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

ya töbe töbe seviyemi harbiden düşürtücen sanane istediğim gibi yazarım virgüle dikkat etmiyom bu kelimeleri anlamıyacak kadar caiz misin! hala bebe gibi aynı şeyleri tekrarlıyorsun sinir etme adamı, adam gibi konuşcaksan dur yoksa git ben teee en üstte dedim tmm mk daha iyi olsun başın göğe erdimi ama tartışmayı siz devam ettirdiniz, sora dediniz kanıt göster gösterdim sora yok seviye felan ama blizzart ne dedi sf yi çocuga sorsan çocuk ...... ..... bişi der dedi aman aman seviyeye bak
bi 2d 3d takıntısı var sende onu kullanıyon yok bölede şöylede sinirlendim bundan sonra ya sen sanki sen gayet seviyeli konuşmalar yaptında bi de diyon seviyesizsin hemde biz ağzınızı bozdurmuşuz git ya burdan bi tane oyun yüzünden bu kadar düşme
bide iki saattir dion sf iğrenç ben demiyom ki mk iğrenç mk da iyi ve böylece oyun seviyen ortaya çıkıyor.....
tamam mk oyunların kralı mutlu oldun mu altında mk elmasda mk

@mksubzero onlar ölüp dışdünyaya gidip gelip yok ruhları çalındı malındı olmadı, bunlar hep hayvandı hayvan kaldı, bi blanka yı aşı maşı yapıp canavar yapıyorlar

BEN BU TARTIŞMAYA BİR DAHA YORUM YAZMIYACAĞIM, BAZILARI ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKİYOR...

10 Jan 2009, 01:29
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Sana zorla tartışmaya gir diyen olmadı. Ben ilk Murat'la tartışıyodum(ben ve blizzart) sen aray atladın. Sen atlayınca biz mi gidicez?? Ve sana noktalamadan bahseden kim?? Konunun ilk sayfasını aç ve gör. Orda istediğin oyuna hakaret edebilirsin yazıyor. :-) Bu arada doğru. Anlamada güçlük çeken birileri var.

10 Jan 2009, 01:36
Profile
Moderator
Moderator

Söyleyecek laf bulamıyorum,olmayan varlıklar hakkında bu kadar tartışmak(buna tartışma bile denemez ama) garip olduğu gibi bide kişisel saldırılarda bulunuyorsunuz,yorumunuzu yapın geçin hem konuyu kapattım diyorsunuz hemde kışkırtıcı cümleler yazmaya devam ediyorsunuz,konunun ilk mesajı şu..

leventk wrote:
istemediğiniz dövüş oyunlarını kötülemek ve çeşitli imalar serbesttir :lol: tabii kişileri rencide etmemek kaydıyla

biraz dikkatli olalım,konuyu daha fazla uzatmaya ve saptırmaya gerek yok

Image
Image

WWF Oyunları Koleksiyonu [SEGA]
Ecco the Dolphin Oyunları Koleksiyonu [SEGA]
Mortal Kombat Oyunları Koleksiyonu [SEGA]
SSF 010 Prototype [Sega Saturn Emulator] Kullanımı
Null DC Emulatoründe Save Dosyası Kullanımı [Dreamcast]

10 Jan 2009, 01:48
Profile WWW
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 1027 posts ]  Go to page Previous  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103  Next