Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 19:35

Search this topic:
Go to page Previous  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103  Next
 En iyi dövüş oyunu ( Sonuçlandı: 2008 ve öncesi için KOF) 

En İyi Kavga Oyunu Hangisi?
TEKKEN 24%  24%  [ 388 ]
STREET FIGHTER 22%  22%  [ 358 ]
KING OF FIGHTERS 30%  30%  [ 476 ]
MORTAL KOMBAT 13%  13%  [ 208 ]
SNK VS CAPCOM ( Capcom vs SNK ) 2%  2%  [ 31 ]
SOUL CALIBUR 1%  1%  [ 15 ]
SAMURAI SHODOWN 1%  1%  [ 23 ]
DEAD OR ALIVE 0%  0%  [ 6 ]
BLOODY ROAR 0%  0%  [ 7 ]
VIRTUA FIGHTER 0%  0%  [ 4 ]
GUILTY GEAR 1%  1%  [ 19 ]
MARVEL VS CAPCOM 3%  3%  [ 49 ]
BÜTÜN KAVGA OYUNLARI KÖTÜDÜR 1%  1%  [ 13 ]
DRAGON BALL 1%  1%  [ 11 ]
Total votes : 1608

En iyi dövüş oyunu ( Sonuçlandı: 2008 ve öncesi için KOF) 
Author Message
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

Post Re: En iyi dövüş oyunu hangisi ( Anket )
Quote:
Bak buna inanmam işte. Sen ve tarafsızlık... Çok ayrı kavramlar bunlar. SF vs MK adlı animasyona da tarafsız diyordun, hep sonra Akuma gelip hile ile dövüyordu Scorpion'u. Hadi bakalım, siz öyle avunun.

Ben zaten tarafsız bir gözlem yaptığım için; en iyi oyun Street Fighter diyorum ya...Lütfen tarafsız davrandığımdan şüphe duymayın... :-) Öncelikle bahsedilen karakterleri kısaca bir tanıtayım:

Makato çocuk değil...24-25 yaşlarında bir hanımefendi...Dojosunun onurunu korumak için turnuvaya katılıyor...
Dudley; kibar bir İngiliz boksörü...
Blanka:Asıl adı Jimmy olan Blanka; küçük yaşta uçak kazası sonrasında bir ormanda yaşamaya başlamış...Geliştidiği bir teknik sayesinde iyi bir dövüşçü olan Jimmy; bilinmeyen bir virüse yakalanmış ve bizim bildiğimiz Blanka haline gelmiştir...
Dhalsim:Hint fakiri görünümünde olan Dhalsim; Yoga tekniğinde ustalaşmış ve kendisine özel tekniğini oluşturmuştur...
Gill:Yarı tanrı olan Gill; ateş ve buz elementlerini ustalıkla kontrol eder...
Necro:Aslen Rus vatandaşı olan Necro; Gill'in başında bulunduğu "illumunati" isimli örgüt tarafından kaçırılıp; "proje G" isimli teste tabi tutulduktan sonra bu hale dönüşmüştür...
Twelwe:Yine Gill'in başında bulunduğu "illumunati" isimli örgüt tarafından; "proje G" kapsamında olup; bilim adamlarınca yaratılmıştır...

Street fighter ex serisini fazla oynamadığımdan Garuda ve Skullomania hakkında verdiğim bilgiler doğru olmayabilir...
Garuda:Sanırım M.Bison'un Sagat'ı öldürtmek için üretmiş olduğu robor...Akibetini bilmiyorum...
Skullomania:Sanırım süper kahraman kıyafeti giymiş olan iyi bir dövüşçü...M.Bison'u yok etmek için turnuvaya girmiş olabilir...(Ama M.Bison bu dövüşçüden kat be kat iyi...)

Şimdi zurnanın zırt dediği yere geldik:

Quote:
Sizin oradakileri gerçekten tanımak istiyorum. Naapsın Scorpion, sap gibi mi dövüşsün? Rakibi kendinden uzaklaşınca Hadou-Ken saydıran bir Ryu varken, neden Scorpion'a saldırdın anlamadım. Bir de Ken var tabi. Bütün oyunlarda bu böyle. Ken, rakip uzaklaşınca Hadou-Ken saydırır hiç durmadan, sonra rakibi üzerine zıplayınca Shoryu-Ken çeker. Ken'in başka yaptığı bir şey yok. SF'nin bütün oyunlarında böyle yapmışlar. Hiç yapay zekayı değiştirmemişler.

Bu Ryu ile Ken'in taktiğidir...Amacı rakibi kızdırıp üstüne çekmektir...Böylece shoryuken ve tatsumaki senpuu kyaku teknikleri ile rakibi darmadağın eder...Ortada iki ihtimal var...Birincisi; ya Ryu ve Ken ile nasıl oynanacağını bilmiyordur... :x İkincisi; bu iki karakteri asla yenmeyi başaramamıştır... :x Eğer bir bireye Street Fighter oynaması zor geliyorsa; bu birey pekala daha kolay,acemi dövüşçüleri bulunan ve Street Fighter klonu olan(Mortal Kombat,Virtua Fighter,Tekken gibi...) bir oyunu oynayabilir...Böylece Street Fighter klonu olan(Ama asla Street Fighter kadar iyi olamayacak olan) oyundaki acemi dövüşçülerle bir nebze olsun özgüveni yerine gelen birey; bu sefer asla oynamayı başaramadığı Street Fighter'i zor bulacak ve böylelikle Street Fighter'dan soğuyacaktır...Bu durum bireyin basitleşmesine neden olur...Nasıl bugün Gta fanatikleri çoksa; Street Fighter fanatikleride çoktur...Bu durumu hazmademeyen bazı bünyeler; Street Fighter'a oranla daha kolay ve basit olan oyunları; sanki Street Fighter'a rakip gibi gösterirler...Benim tavsiyem zora alışmalarıdır; kaçmaları değil...Daima hedefleri büyük olmalıdır ki; buda onları saygın bir insan yapar...(Arkadaş arasında...)

Quote:
1tuni1 doğru söylüyor...Yukarıdaki oylara bakarmısın?Böylece kimin en iyi olduğunu görebilirsin...Diğer iki oyun ise sırf Mai ve Christie uğruna bu kadar oy almış...Onları boşver...Street Fighter %22, Mortal Kombat %12...Böylece kimin elmas, kimin bakır olduğu ortaya çıkıyor...Lütfen Street Fighter'i kıskanmayın...Ayrıyetten "aduket" değil "Hadouken" diye yazılıyor...Bence Mortal kombat ateriden çıkmakla hata etti...

blizzart burada zaten sana cevap veriyorum...Diyorum ki; Street Fighter Elmas ise Mortal Kombat çöptür...(Bakırın değerini düşürmek istemedim...) :x :-)

Quote:
Bu arada sorumu hala yanıtlamadın. Sen kaç kez MK oynadın?

Mortal Kombat oyununu defalarca oynadım merak etme... :-)

Quote:
EKTİR:
10 yaşından beri atari oyunları(Street Fighter ve Mortal Kombat dahil) oynuyorum...Daha sonra bilgisayardan emulatörle oynamaya başladım...Fakat Mortal kombat 1'den(Bunu zamanında çok oynamıştım...hey gidi günler hey...) sonrakiler bana aynı eğlenceyi yaşattırmadı...Efsane bitti...Onun yerine ezik süklüm püklüm oyun oldu Mortal Kombat... :x :x :x

blizzart
Bu arada facebook gibi boş işlerin peşinde koşanların toplandığı(Çok doğru tesbit...Kızmadan önce bir düşünün...Sadece erkek-kız arkadaş bulmak için kurulan arkadaşlık sitesi...Boş gezenin boş kalfaları bir araya toplanmışlar...Peh peh peh...) bir siteyi referans göstermen çok garip olmuş...Bence oraya oy verenlerin çoğunluğunu yeni kuşak oluşturuyor...Eski tüfeklerin bu tür işlerle işi olacağını sanmıyorum... :-)

10 Jan 2009, 05:37
Profile WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

Asfalt ağladı bee! :roll: :roll: :roll: :x :x :x :D :D :-D :-D

10 Jan 2009, 05:43
Profile WWW
Ninja
Ninja

4 kere düzelttim yazdığımı,ama neden?Çünkü bir yere daha yazmışsın onu ekledim,bilmediğin insan psikolojisinden bahsetmişsin,kendi dediğin karakterlerin dış görünüşü değil hareketleri klon lafını başkasının üzerine atmışsın ve ***** **** yazıp beni küçük düşürmeye çalışmışsın ama hepsi boş , al bak cevapların:

1tuni1 wrote:
sphynxinator blizzart mksubzero kardeşler sizin yaptığınız şey döndürüp döndürüp aynı gerekçeleri sunuyon dur göstereyim bak :

diyorsunuz ki sf de klon dolu, mk yla alakası yok, nesnel kanıtınız yok alın size kanıt :...

Image

birde kene ryu ya laf sölersiniz

@sphyxinator and blizzart :
kötüleyemediniz ağzınızı bozdunuz ayıp yapmayın... agresifleştiniz yazılarınızda dikkatinizi çekerim, insan mağlup duruma düştüğü zaman agresifleşir.. bilmem anlatabildimmi
hem aduket saydırıyorda felanda ne bu mk en saçma oyun Sf uzak doğuya dayanır yaratık vs yoktur (yaratıkımsı insanlar wardır) ama Mk yaratık dolu yok dış dünya yok gerçek dünya ne bu azcık gerçekçi olun olmaz ki :roll: bide o ejderha ya dönüşen vatandaş amma genleşio sonra geri adam oluyor ilginç ejder oluo elbiseler yırtılyor geri insan olunca neyapıyor :-D hadi mk cılar Sf ye ölüm diyeceğinize tüm dövüş oyunlarının mk nında atasının yani Sf nin çok yaşamasını istemeniz gerekir......

Yaratık sizde de var ama bizde daha fazlalar buda bizim üstünlüğümüz.Ne yani sf yaratık resimleri,modelleri çizemiyor diye mk'yı kötülemeyin.Ejder olması güzel birşey.Hulk gibi,ama bunu sf teknolojisi yapamamış,ne yazık.Atası olduğu doğrudur ama diktatör olduğu için mk atasını tahttan indirdi.Ayrıyetten mağlup olduğu zaman agresifleşmez,haklı fakat karşısındaki onu dinlemiyorsa agresifleşir.Haksız taraf çocuksu haraketler yapar (sürekli gülme smileyi gibi).İnsan psikolojisinden anlamıyorsun..Yorum yapma o zaman.

1tuni1 wrote:
Bunu daha önceki mesajlarımda da söylemiştim. :-) MK'nin 2d versiyonlarında SF gibi çizgi adamlar dövüşmüyor. :-) Ninjaların hepsini John Turk oynattığından hepsi aynı olabilir. :-) Ve ben klon derken dış görünüş değil, hareketlerden bahsediyorum. :-) Hala anlamadınız mı? Önceki mesajlarıma bir bak derim. :-)

yo onlarında hareketleri farklıdır, mesela ken (teknik konuşmucam) böle yumrukla yukarıya doğru wuruyor ya onda usta, ryu hani böle bomba atıyor onda usta yani ikisinin o özellikleri birbirinden daha iyi sonra özel comboları farklı bilip bilmeden konuşma

(imzandaki soruya cvp veriyorum mk hala bilgisayarımda yüklüdür oynarım ve havva atmak gibi olmasın ama iyi oynarım :-) 8) )

Önceki mesajlarını da biliyorum (editlemediysen tabii).Mk4'den fake resim koymuştun :doubt:
Kafası çalışan herkez Reptile'nin asit,Scorpion'un ateş,Sub-zero'nun buz,Noob Saibot'un gölge,Ermac'ın herhangi bir ışık topu,Rain'in de yıldırım attığını bilir.Ve sen haraketleri aynı diyorsun.Ee ne var yaniJohn Turk oynadıysa?Sizde kimse oynamıyor ona bakın bence.Ve teknik konuşmuyorsan baştan katılmayacaktın tartışmaya.(gerçi tartışma bırakmadınız ama..)

1tuni1 wrote:
ya töbe töbe seviyemi harbiden düşürtücen sanane istediğim gibi yazarım virgüle dikkat etmiyom bu kelimeleri anlamıyacak kadar caiz misin! hala bebe gibi aynı şeyleri tekrarlıyorsun sinir etme adamı, adam gibi konuşcaksan dur yoksa git ben teee en üstte dedim tmm mk daha iyi olsun başın göğe erdimi ama tartışmayı siz devam ettirdiniz, sora dediniz kanıt göster gösterdim sora yok seviye felan ama blizzart ne dedi sf yi çocuga sorsan çocuk ...... ..... bişi der dedi aman aman seviyeye bak
bi 2d 3d takıntısı var sende onu kullanıyon yok bölede şöylede sinirlendim bundan sonra ya sen sanki sen gayet seviyeli konuşmalar yaptında bi de diyon seviyesizsin hemde biz ağzınızı bozdurmuşuz git ya burdan bi tane oyun yüzünden bu kadar düşme
bide iki saattir dion sf iğrenç ben demiyom ki mk iğrenç mk da iyi ve böylece oyun seviyen ortaya çıkıyor.....
tamam mk oyunların kralı mutlu oldun mu altında mk elmasda mk

@mksubzero onlar ölüp dışdünyaya gidip gelip yok ruhları çalındı malındı olmadı, bunlar hep hayvandı hayvan kaldı, bi blanka yı aşı maşı yapıp canavar yapıyorlar

BEN BU TARTIŞMAYA BİR DAHA YORUM YAZMIYACAĞIM, BAZILARI ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKİYOR...

Seviyesizliğin atası sende,gel inceleyelim:
Yazdıklarının hemen hemen her kelimesi seviyesiz.Kelimeleri sen anlamıyorsun, biz burada neler yazıyoruz farkındamısın?Biz klon olayını tamam geçelim dedik ama siz hayla ordasınız.İlk önce adam gibi konuşmayı sen öğren; ne kanıtın, ne de mk hakkında bilgin yok.Mk iyi 1. gibi laflar söylemedin sen tabii editlediysen şimdi o başka.Yoksa biz neden Mk'nın üstünlüğü kabullenmişken daha da ilerletelim ki?Kullandığım kelime şuydu (hepsini sansür yaparak beni gözden düşürme):
Sf'yi çocuğa sordan s****r faytır der, adukeeee diye bağırır dedim.Hem de sansürlemiştim ben.Ama senin yaptığın olaya bak ****** ***** e ne bu?
2d 3d takıntısı var sende demişsin..Yahu sen dönde kendine baksana ; daha deminden beri satıp duruyorsun aynı malları.İyiki bir 2D mk oynamışsın ha.Mkda ve üstünü oyna bakalım bir de.Robotlar bile farklı.Sen sf 1.dir mk gölgesi altında kalmaya muhtaçtır,ateriden çıkmamalıydı gibi alakasız,sadece söylem,kanıtsız,araştırmasız laflar koyuyorsun ortaya..Biz yine de cevap yazıyoruz ama hoş okumadan bir daha tekrar yazıyorsun o lafları.Bundan sonra alan da olmaz aynı şeyleri yazarsan.Avunursun öyle.Hele şükür kabullendin MK'nın 1.sırada olduğunu.
---BEN BU TARTIŞMAYA BİR DAHA YORUM YAZMIYACAĞIM, BAZILARI ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKİYOR... --- demişsin.Yahu varya şu an çok sinirlendim.Bir insan her lafımızımı çalar!?Her kelimesi bize ait ya bu kadar alıntıcı bir kişilik mi olur Allah aşkına?..

UMK3 Kariyer:
Toplam Maç sayım: 3
Kazandığım Maçlar: 3
Kaybettiğim Maçlar: 0
Özet: blizzart vs tariktigli123 (blizzart). blizzart vs donetouch (blizzart). blizzart vs ufuk00 (blizzart).

Last edited by blizzart on 10 Jan 2009, 12:15, edited 4 times in total.

10 Jan 2009, 11:17
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Ben sana aynı soruyu değiştirerek soruyorum. Kaç kez PS2 için çıkan MKlerden oynadın??? Gerçi cevabı zaten belli: Hiç :-)

10 Jan 2009, 11:24
Profile
Ninja
Ninja

Cevaplarımı renkli yazdım

Muratxwq wrote:
Quote:
Bak buna inanmam işte. Sen ve tarafsızlık... Çok ayrı kavramlar bunlar. SF vs MK adlı animasyona da tarafsız diyordun, hep sonra Akuma gelip hile ile dövüyordu Scorpion'u. Hadi bakalım, siz öyle avunun.

Ben zaten tarafsız bir gözlem yaptığım için; en iyi oyun Street Fighter diyorum ya...Lütfen tarafsız davrandığımdan şüphe duymayın... :-) Öncelikle bahsedilen karakterleri kısaca bir tanıtayım:

Tarafsızım diyorsun ve Sphynxinator'un alıntısını koyuyorsun.Yahu okusana orada ne yazıyor.Animasyonda da böylemiydin acaba .. Hayır! Çünkü Ryu ölmeliydi orda ama işte sizin Akuma geldi arkadan vurdu.Oradaki sub zero olsaydı Akumanın vurduğu tarafı bir daha olmazdı..Scorpion şerefli bir karakter.Ama Akuma'yı gördük ne kadar şerefli imiş ..

Makato çocuk değil...24-25 yaşlarında bir hanımefendi...Dojosunun onurunu korumak için turnuvaya katılıyor...
Dudley; kibar bir İngiliz boksörü...
Blanka:Asıl adı Jimmy olan Blanka; küçük yaşta uçak kazası sonrasında bir ormanda yaşamaya başlamış...Geliştidiği bir teknik sayesinde iyi bir dövüşçü olan Jimmy; bilinmeyen bir virüse yakalanmış ve bizim bildiğimiz Blanka haline gelmiştir...
Dhalsim:Hint fakiri görünümünde olan Dhalsim; Yoga tekniğinde ustalaşmış ve kendisine özel tekniğini oluşturmuştur...
Gill:Yarı tanrı olan Gill; ateş ve buz elementlerini ustalıkla kontrol eder...
Necro:Aslen Rus vatandaşı olan Necro; Gill'in başında bulunduğu "illumunati" isimli örgüt tarafından kaçırılıp; "proje G" isimli teste tabi tutulduktan sonra bu hale dönüşmüştür...
Twelwe:Yine Gill'in başında bulunduğu "illumunati" isimli örgüt tarafından; "proje G" kapsamında olup; bilim adamlarınca yaratılmıştır...

Street fighter ex serisini fazla oynamadığımdan Garuda ve Skullomania hakkında verdiğim bilgiler doğru olmayabilir...
Garuda:Sanırım M.Bison'un Sagat'ı öldürtmek için üretmiş olduğu robor...Akibetini bilmiyorum...
Skullomania:Sanırım süper kahraman kıyafeti giymiş olan iyi bir dövüşçü...M.Bison'u yok etmek için turnuvaya girmiş olabilir...(Ama M.Bison bu dövüşçüden kat be kat iyi...)

Şimdi zurnanın zırt dediği yere geldik:

Biz karakterleri say demedik ki.Sonuçta yaratık bunlar geçmişleri bizi bağlamıyor.Hem sen mk karakterlerini çocukça küçültmüştün.Ben laftan anlarım,beynim de çalışıyor, böyle küçük ve önemsiz eleştirilerle uğraşmıyacam (necro zırt, gill ezik gibi).
Zurna zaten alehinize zırtladı sen hayla konuşuyorsun.

Quote:
Sizin oradakileri gerçekten tanımak istiyorum. Naapsın Scorpion, sap gibi mi dövüşsün? Rakibi kendinden uzaklaşınca Hadou-Ken saydıran bir Ryu varken, neden Scorpion'a saldırdın anlamadım. Bir de Ken var tabi. Bütün oyunlarda bu böyle. Ken, rakip uzaklaşınca Hadou-Ken saydırır hiç durmadan, sonra rakibi üzerine zıplayınca Shoryu-Ken çeker. Ken'in başka yaptığı bir şey yok. SF'nin bütün oyunlarında böyle yapmışlar. Hiç yapay zekayı değiştirmemişler.

Bu Ryu ile Ken'in taktiğidir...Amacı rakibi kızdırıp üstüne çekmektir...Böylece shoryuken ve tatsumaki senpuu kyaku teknikleri ile rakibi darmadağın eder...Ortada iki ihtimal var...Birincisi; ya Ryu ve Ken ile nasıl oynanacağını bilmiyordur... İkincisi; bu iki karakteri asla yenmeyi başaramamıştır... Eğer bir bireye Street Fighter oynaması zor geliyorsa; bu birey pekala daha kolay,acemi dövüşçüleri bulunan ve Street Fighter klonu olan(Mortal Kombat,Virtua Fighter,Tekken gibi...) bir oyunu oynayabilir...Böylece Street Fighter klonu olan(Ama asla Street Fighter kadar iyi olamayacak olan) oyundaki acemi dövüşçülerle bir nebze olsun özgüveni yerine gelen birey; bu sefer asla oynamayı başaramadığı Street Fighter'i zor bulacak ve böylelikle Street Fighter'dan soğuyacaktır...Bu durum bireyin basitleşmesine neden olur...Nasıl bugün Gta fanatikleri çoksa; Street Fighter fanatikleride çoktur...Bu durumu hazmademeyen bazı bünyeler; Street Fighter'a oranla daha kolay ve basit olan oyunları; sanki Street Fighter'a rakip gibi gösterirler...Benim tavsiyem zora alışmalarıdır; kaçmaları değil...Daima hedefleri büyük olmalıdır ki; buda onları saygın bir insan yapar...(Arkadaş arasında...)

Uzaktan vuruş yapıyorlar diye mk karakterlerine acemi dedin,lafın sana da yan gelip vurdu.ama sen inkar ediyorsun hayla.Sen hazmedemiyorsun,kim ne kadar satmış,oynanmış,serilerini çıkarmış ilk önce bir araştır :-) .Bak şimdi..Sn de çalıyorsun! Hırsız denilecek yakında ikinize de! Yahu nedir bu ya amma çocuksusunuz! Ben dedim mk'nın comboları zor sf gibi değil dedim senin yaptığın şeye bak! Bırakın gidin lütfen yaa, bize tartışmak için çocuk veya çalıntı sözler kullanan şahıs değil!.
Quote:
1tuni1 doğru söylüyor...Yukarıdaki oylara bakarmısın?Böylece kimin en iyi olduğunu görebilirsin...Diğer iki oyun ise sırf Mai ve Christie uğruna bu kadar oy almış...Onları boşver...Street Fighter %22, Mortal Kombat %12...Böylece kimin elmas, kimin bakır olduğu ortaya çıkıyor...Lütfen Street Fighter'i kıskanmayın...Ayrıyetten "aduket" değil "Hadouken" diye yazılıyor...Bence Mortal kombat ateriden çıkmakla hata etti...

Sana anketin alâsını verdim hayla %diyorsun yav.Verdiklerimde Sf oyun bile yok ( 1 tane ya vardır ya yoktur).

blizzart burada zaten sana cevap veriyorum...Diyorum ki; Street Fighter Elmas ise Mortal Kombat çöptür...(Bakırın değerini düşürmek istemedim...) :x :-)

Yazdıklarımızı çalmayın,benzetme yaptık onu da çaldınız daha ne diyeyim :doubt: (ve kanıt istiyorum çöp olduğuna dair)

Quote:
Bu arada sorumu hala yanıtlamadın. Sen kaç kez MK oynadın?

Mortal Kombat oyununu defalarca oynadım merak etme... :-)

Quote:
EKTİR:
10 yaşından beri atari oyunları(Street Fighter ve Mortal Kombat dahil) oynuyorum...Daha sonra bilgisayardan emulatörle oynamaya başladım...Fakat Mortal kombat 1'den(Bunu zamanında çok oynamıştım...hey gidi günler hey...) sonrakiler bana aynı eğlenceyi yaşattırmadı...Efsane bitti...Onun yerine ezik süklüm püklüm oyun oldu Mortal Kombat... :x

Eski püsküm mk dediğin oyunun sadece mortal kombat armageddon'u sizin sf'nin bütün oyunlarından değerli emin ol,çok beğeni aldı.

blizzart
Bu arada facebook gibi boş işlerin peşinde koşanların toplandığı(Çok doğru tesbit...Kızmadan önce bir düşünün...Sadece erkek-kız arkadaş bulmak için kurulan arkadaşlık sitesi...Boş gezenin boş kalfaları bir araya toplanmışlar...Peh peh peh...) bir siteyi referans göstermen çok garip olmuş...Bence oraya oy verenlerin çoğunluğunu yeni kuşak oluşturuyor...Eski tüfeklerin bu tür işlerle işi olacağını sanmıyorum... :-)

Daha facebook'un ne olduğunu bilmiyorsun. Facebook ilk planda eski,birbirinden uzak düşmüş veya birbirlerini bulamayan arkadaşları birbirleri ile buluşturmasına aracı olur.İkinci planda tanıştırma (arkadaşından arkadaşına).Üçüncü plan da (ki bu çok kapsamlı) eğlenceyi ele alır.Anketler online oyunlar Fun clupler vs.vs. Zaten google'den ilk 2 anket önemli gözüküyor ki onlar çıkıyor.Sen hayla inkar et.

Muratxwq wrote:
Asfalt ağladı bee! ( ifadelerini sildim mesaj yazmayı engelliyor)

Daha reklam repliklerini çalıyorsun..Yenilgiyi hazmedemeyen insanlar,ciddiliklerini bozup ifadeye koşarlarmış..

UMK3 Kariyer:
Özet: blizzart vs tariktigli123 (blizzart). blizzart vs donetouch (blizzart). blizzart vs ufuk00 (blizzart).

10 Jan 2009, 11:40
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

bu tartışma şimdide karşılıklı makaleleşmeye döndü :-D

Image
Image
Image
Image

10 Jan 2009, 15:07
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

arkadaşlar biraz fazla abartmışınız :? bilirsiniz bende sf fanıyım ama mk ye haksızlık yapmayın raiden ve kahn iyi dövüşcüler ewet ama akuma ve gilin seviyesinde olup olmadıgını bilemezsiniz bunu ögrenmek için kapıştırmanız lazım ikisininde kendine özel hareketleri var iki kişi kapışsa ikiside kandi alanlarında pro olsa iyi dövüşen,savunan kazanır veye berabere biter :-) sub zero,scorpion gibi ninja karakterler aynı dövüşüyor diyosunuz ama ken ve ryu ya bakmıyorsunuz onlarda aynı dövüşüyor ikisininde dövüş sitili aynı ee tabiki ninja bunlar aynı alcak tabi birinin karete digerinin kungfu yapcak hali yok yaaa :D scorpion ödler ezik diyorsunuz eger ögle olsaydı bukadar çok fanı olmazdı uzak dövüşüyo diye kötülemeye gerek yok ona bakarsak bizdede hadou ken var :-) ikisininde yeri farklı sf 4 nsl olacak bilmiyorum ama görüntü kalitesi olarak mk sf den önde bunu kabul etmek lazım ama ben sf 4 ile görüntü olarak mk yi ezecegimizi düşünüyorum :-) ama mk ninde ayrı güzellikleri var

Image
Image
Image
Image

10 Jan 2009, 15:28
Profile
Samuray
Samuray

lider belli konu gene sapmıs...mk & sf olayına girmiş. ben 2sinide tutmuyorum ankette lider belli zaten.
mk sf den iyi, sf yi koruyan arkadaslar gereksiz yere konuyu uzatmasın. bazı seyleri kabullenmek gerek.

bu anket tamda isteneni vermiyor ama dunya capında yapılan cogu anketin mk nın sf den her konuda ustun oldugunu gösteriyor.sf 4 umarım sf nin bu dusunu arttırır :-)

10 Jan 2009, 16:00
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

ya töbe töbe diye başlıyorum, yazmıyacağım dedim kendimi tutamadım 4 şey söylüyeceğım:
1.Sphynxinator arkadaş benim yadıklarımı oku, ben alıntı yapmışım sen onları sen yazdın diyorsun, önce bi bak...
2.blizzart sende bi tip adamsın, ...... faytır yazdın nokta nokta da ne var bunu bi çocuk bile bilir ve kendini savunmaya çalışma, hem ben yine çok smiley kullanmadım alıntılardaki smileler ve ben demedim ki hareketler klon + ben sphynxinator arkadaşımızın ''sf clon dur hatta clon war diyebilir, mkyla klonun alakası yoktur'' ona cevap olarak dedim ve sonrasında kanıt göster dediğinizde gösterdim bu seferde ne oldu 2d mk ları ezersin başka bişi yapmassın ya arkadaşım git ya...(ve ben senin lafını çalmadım,sadece son lafım seninkine benziyordu [muratxwq biraz alıntı yapmış olabilir.])
3.olayı kişisel tartışmaya aktardınız ve ilkokul çocuklarının yaptıgı gibi bişi oldu, (hepiniz değil birkaç kişi)...
4.moliver senin dediğin olsun, Mk>Sf olsun, ama ''BENCE'' (dikkat çekiyorum) ilk oynadığım dövüş oyunu olan Sf oyunların kralı.....

10 Jan 2009, 18:09
Profile WWW
Ninja
Ninja

Ne diyeyim,hayla dediklerimi ve sorduklarımı çarpıtıp çarpıtıp bize vuruyorsun,kısa yazayım ki oku.İkiniz sayesinde sf çok ezildi.Bitirdiniz oyunu,çünkü hayla neyi tartışmaya çalıştığımızın farkında değilsiniz.Ben de çıkıyorum buradan,herkez,herşeyin doğrusunu söylemiş.(SF bu yolla, daha da yerin dibine girdi [ikiniz sağ olun] )
Moliverin "mk sf den iyi, sf yi koruyan arkadaslar gereksiz yere konuyu uzatmasın. bazı seyleri kabullenmek gerek."
Lafı ile bitiriyorum ben de gidiyorum bu konudan sağlıcakla kalın.

Ek olarak: Sonuca varıldı.Hâlâ bu saçmaca konuşmaları (kanıtsız,belgesiz) devam ettiren uyarı alabilir benden söylemesi :wink: .

UMK3 Kariyer:

10 Jan 2009, 18:29
Profile
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 1027 posts ]  Go to page Previous  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103  Next