Joined: 16 Oct 2008, 21:11 Posts: 91 Location: İzmir KARŞIYAKA
Re: En iyi dövüş oyunu hangisi ( Anket )
MortalKombat daha eğlenceli diye düşünüyorum.
_________________ Türk budur; Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. Bu ülke, tarihte Türk"tü, bu günde Türk tür ve sonsuza dek Türk olarak yaşayacaktır. Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk Milliyetçisiyiz.
01 Mar 2009, 19:14
corpse_grinder
Mavi KuÅŸak
King of Fighters. Aslında Mortal Kombat'la Kof arasında kaldım ama KOF oynanış bakımından ve oyun hızı bakımından daha iyi geldi bana. Tekken'e bi türlü ısınamadım,street fighter'da biraz baydı gibi.Diğer oyunlar zaten KOF'a rakip bile olamaz..
_________________ May the Triforce be with you...
06 Mar 2009, 19:19
mf_gangsta
Siyah KuÅŸak
Tekken en süper oyundur bence.Diğerleri umrumda bile değil aslında ama Street Fighter ve Mortal Kombatı da seviyorum.Ama Tekken daima 1 numara.
25 Mar 2009, 00:36
KİTANA
Kahverengi KuÅŸak
vay bee kof götüyo oyları ama ben hala street fighter diyorum sf bir efsane çünkü ne kapışırdık atari salonlarında tekken gibi dandik zevkten yoksun bir oyunun da 2. sırada olması şaşırtıcı ilk üç mk sf kof arasında geçer diye düsünüyordum ama mk gibi güzel bir oyun çok çok geride kalmış anlayamadım:S
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum