|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 21 Mar 2010, 12:54
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
En iyi dövüş oyunu ( Sonuçlandı: 2008 ve öncesi için KOF)
|
En iyi dövüş oyunu ( Sonuçlandı: 2008 ve öncesi için KOF)
| Yazar |
Mesaj |
|
gokhan461
Samuray
|
 Re: En iyi dövüş oyunu hangisi ( Anket )
ben bi türlü anlamadım kof un neresi güzel arcade salonlarından beri oynuyorum ama hiç zevk alamadım tbi bu benm kişisel düşüncem ama fatality cidden bi düşünce eseridir zira diğer hiç bir oyunda da böle bişey yok işte mk ile diğer dövüş oyunlarını birbirinden ayıran şey bu ayrıca ben oyunu soul calibur a verdi ama sıkı bir street fighter hastasıyım sadece gerçekçi konustum :)
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl Bir Babanın Asker Oğluna Yazdığı Mektup.....
Bu Vatan Senin Vatanın, Gözün Gibi Koru Evlat, Unutma Yerde Kefensiz Yatanları, Bir Fatiha Oku Evlat.
Yedi Ceddinden Emanet, Edilmez Ona İhanet, Mert Doğdun Sen Mert Oğlu Mert, Bu Vatan Sana Emanet.
Dalgalandıkça Al Bayrak, Senin Şanındandır ANCAK, Kaçacaklar Hep Bucak Bucak, Zafer Hep Senin Olacak..
Şafak Söker Gün AĞIRIR, Ateş Söner Külü Kalır, Dalgalan Ey Şanlı BAYRAK, Gökler Senden İLHAM Alır..
|
| 09 Nis 2009, 23:28 |
|
 |
|
SonGokuU
Samuray
Kayıt: 23 Ağu 2006, 00:09 Mesajlar: 1118 Konum: Trabzon,istanbul (Almanya)
|
bende bir türlü anlamadim metalin neresi güzel ama kof da metall bence zevk isi 

Trabzonluyuz, ağar yaralıyız ceket atar çamura yatar karakol evimiz kelepçe kol saatimiz rakıyı susuz arkadaşı sonsuz severiz ASKER OLURUZ TERÖR VURURUZ. POLIS OLUR VATAN KORURUZ. KAFAMIZA ESER PAPAZ VURURUZ. BIZ ORALI BURALI DEGIL TRABZONLUYUZ !
ÖNEMLI NOT: Türklerle ugrasmak Güven Özveri Tecrübe Ister!
YA KAN KUSTURURUZ, YA TAM SUSTURURUZ
>>Saygilar<<

|
| 10 Nis 2009, 21:46 |
|
 |
|
donetouch
Moderator
Kayıt: 03 Eyl 2008, 02:43 Mesajlar: 2551 Konum: D:\Anime\Dragon Ball
|
Dragon Ball ' a tek oy gelmiÅŸ oda benden nerdesiniz DB' ciler 
| 13 May 2009, 08:15 |
|
 |
|
barbarbeku
Samuray
Kayıt: 12 Haz 2008, 10:34 Mesajlar: 722 Konum: Erzurum-Oltu
|
donetouch yazdı: Dragon Ball ' a tek oy gelmiş oda benden nerdesiniz DB' ciler  tek oy değil 11 oy,biride bendim 
_________________ PCSX2 Emulatöründe Memory Carda Save Dosyası Kaydetme Youtube Jacker ve VDownloader ile Youtube'ye Kesin Çözüm Dragon Ball İlk Seri,Z serisi,GT Serisi ve Tüm Movieler Rurouni Kenshin(Samurai X)(Ovalar,Movie ve Tüm Bölümler) Naruto ve Naruto Shippuuden Tüm Bölümler,Ovalar ve Movieler
|
| 13 May 2009, 08:56 |
|
 |
|
donetouch
Moderator
Kayıt: 03 Eyl 2008, 02:43 Mesajlar: 2551 Konum: D:\Anime\Dragon Ball
|
barbarbeku yazdı: donetouch yazdı: Dragon Ball ' a tek oy gelmiş oda benden nerdesiniz DB' ciler  tek oy değil 11 oy,biride bendim  Hay kafama ben yüzdeye bakmışım oda 1 olunca bir zannettim kusura bakma dostum 
| 13 May 2009, 18:06 |
|
 |
|
asi_isyankar
Samuray
|
K.O.F. Hala açık ara önde gidiyor. iyi iyi
| 18 Haz 2009, 20:03 |
|
 |
|
leventk
Kurucu Üye
|
Oyunların yeni serileri çıktığından eski tercihler değişmiş olabilir diye düşünerek anketi kapatıyorum.
_________________ PSN: leventk
|
| 24 Haz 2009, 13:18 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|