Bir Yerde Küçük İnsanların Büyük Gölgeri Oluşuyorsa O Yerde Güneş Batıyor Demektir.
Büyük İhtimalle Hayatının Son 10 Dk. O Zaman O 10 Dk. Unutulmaz Kıl !!!
Süperman Kadar Güçlü Olsam Ne Yazar Etrafım Kriptonitle Çevrili (Kendi Sözüm)
Bir sefer öldüm Ölümün karanlık parmaklarının bana yaşattığı soğuğu asla unutmayacağım Uyandığım zaman nefret Benim Yeni Efendim Olcak Albert WESKER
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl Bir Babanın Asker Oğluna Yazdığı Mektup.....
Bu Vatan Senin Vatanın, Gözün Gibi Koru Evlat, Unutma Yerde Kefensiz Yatanları, Bir Fatiha Oku Evlat.
Yedi Ceddinden Emanet, Edilmez Ona İhanet, Mert Doğdun Sen Mert Oğlu Mert, Bu Vatan Sana Emanet.
Dalgalandıkça Al Bayrak, Senin Şanındandır ANCAK, Kaçacaklar Hep Bucak Bucak, Zafer Hep Senin Olacak..
Hayat denen bu sahneden bir rol seçip ilerle Beğenmezsen bi yerde darılmak yok devam et Kader benim diyorsan değiştir istiyorsan Oturmuş bekliyorsan acınmak yok gocunmak yok Alınmak yok devam et
(Ogün Sanlısoy-Kendin Oldun)
Kim olursan ol, ne istersen yap Sen de bu dünyada, tek başınasın
Anne kolunda, baba yolunda Kardeş yanında, tek başınasın Tek başımıza Tek başımıza Tek başımıza Hep tek tabanca Sözler altında, gözler altında Yaşam kavganda, tek başınasın
Nefes alırken, nefes verirken Gülüp ağlarken, tek başınasın Tek başımıza kalmışız Hani ana, hani baba Sevdiklerin, gördüklerin Hani kardeşin ve arkadaşın
Bir baştan bir başa Dağılmışız bu dünyaya Bir uçtan bir uca Yayılmışız bu dünyaya (haluk levent tek başına)
_________________ Hayatta en doğru gönlünden geçen Denemek istersen başla bi yerden Kanatlandı ruhun hep uçmak ister Konmayı öğrenmezsen düşmek var elbet Aklım hep sende....
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz