Kanka canım çekti gppo dan 2 el atalım ne dersin
kanka ne zmn istersen çaldır halledelim benim de valla ya iki tokatlim seni :d
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl Bir Babanın Asker Oğluna Yazdığı Mektup.....
Bu Vatan Senin Vatanın, Gözün Gibi Koru Evlat, Unutma Yerde Kefensiz Yatanları, Bir Fatiha Oku Evlat.
Yedi Ceddinden Emanet, Edilmez Ona İhanet, Mert Doğdun Sen Mert Oğlu Mert, Bu Vatan Sana Emanet.
Dalgalandıkça Al Bayrak, Senin Şanındandır ANCAK, Kaçacaklar Hep Bucak Bucak, Zafer Hep Senin Olacak..
Re: En İyi Dövüş Oyunu
Dövüş oyunlarıyla pek aram yok zaten seçeneklerdeki oyunların çoğunu oynamadım.Ama azcık tekken ve Dragon Ball oynamışlığım var.Ama içimden oyumu tekken e vermek geldi.
27 Haz 2009, 23:39
IMMORTALIFB
Moderator
Kayıt: 10 Kas 2007, 15:54 Mesajlar: 3934 Konum: The Psycholic World of White Zombie...
Kayıt: 04 Tem 2007, 17:31 Mesajlar: 8384 Konum: Green Hill Zone
Re: En İyi Dövüş Oyunu
Sphynxinator yazdı:
_BJK_ yazdı:
Sphynxinator yazdı:
Hepsi iğrenç...
İlginç bir yaklaşım Sen severdin halbuki MK'yla Tekken'i...Şaka olsun diye söyledin galiba :)
Yok ya, aslında MK'nın son oyunu güzeldi yine de, PS3 kafede oynadım. Bitiriyodum da son anda kalktık gittik. Sanırım uzun zamandan beri yeni dövüş oyunu oynamadıkça tiksiniyosun hepsinden. Hepsi sıktı. Dur bakalım, belki fikrim değişir?
Bence SF IV fikrini değiştirebilir Çünkü PC'ye çıkacağı için sürekli oynama imkanın olacak ve sisteminde iyiyse yaşadın diyebilirim
ben oyumu street fighter a verdim ama ne yalan sölim aslında MK vermek istedim çok düşündüm ikisi arasında ama Ken faktörü çok etkiledi beni
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl Bir Babanın Asker Oğluna Yazdığı Mektup.....
Bu Vatan Senin Vatanın, Gözün Gibi Koru Evlat, Unutma Yerde Kefensiz Yatanları, Bir Fatiha Oku Evlat.
Yedi Ceddinden Emanet, Edilmez Ona İhanet, Mert Doğdun Sen Mert Oğlu Mert, Bu Vatan Sana Emanet.
Dalgalandıkça Al Bayrak, Senin Şanındandır ANCAK, Kaçacaklar Hep Bucak Bucak, Zafer Hep Senin Olacak..
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz