@Baranx o video yu izlemiştim randy orton ring deyken falan geliyor ekranda kodlar falan süper bir girişti müziği ise süper bazen açıp dinliyorum bu arada y2j bunun önceden kurduğu bir grup ya ismimi hbk gibi @Saibot Bence fake daha 2010 yeni çıktı bence 2010 un sonlarına doğru çıkar.
_________________ Hayatım da izlediğim en güzel anime
kim ne derse desin, en iyi ilginç güreşçi (!) Andy Kaufman'dır . Zamanında kadınlarla güreşerek kendini güreş şampiyonu ilan etmiştir. Gerçekten hiç alışılmamış bir mizah anlayışı vardır. (bkz: man on the moon)
“Zihne takmak için alınmayan kuşak; sadece düşmemesi için donu tutmaya yarar.” (Yüksel Yılmaz)
"Hello, My Name is Andy, and this is my avatar." -Andy Kaufman-
03 Şub 2010, 13:01
askan8
Siyah Kuşak
Re: Amerikan Güreşi İle İlgili Tek Başlık !
ve edge geri döndü ve çok muhteşem oldu royal rumble 2010 u kazandı.
04 Şub 2010, 01:53
Baranx
Samuray
Kayıt: 02 Tem 2007, 09:45 Mesajlar: 881 Konum: uçsuz bucaksız günlerde :D
askan8 yazdı:
ve edge geri döndü ve çok muhteşem oldu royal rumble 2010 u kazandı.
bende onu söyliyecektim süper oldu ya çok fena şaşırdım .Edge'den Çekeceğiniz var WWE
04 Şub 2010, 16:31
IMMORTALIFB
Moderator
Kayıt: 10 Kas 2007, 15:54 Mesajlar: 3934 Konum: The Psycholic World of White Zombie...
Edge.. Şekilsel olarak güzel bi hareketini görmedim yani goldbergin kafa toslaması, mysterionun 619 hareketi veya khalinin çekiç vuruşu gibi hit bi hareketi yok zannımca. Ayrıca çok kalleş bi dövüş stili var sevmem. Ama bir şey itiraf edeyim çok pis sandalye kullanır
Bret e yazık oldu Bret Mc Mahon ı döverken Batistanın gelceği hiç aklıma gelmezdi.
04 Şub 2010, 23:36
Baranx
Samuray
bi düşünsenize under ile edge tag olsa kimse tutamaz ama bu bir hayal bile değil .Heavyweight için kapışanlara bakın: Edge Chris Jericho Rey Batista Cm Punk bu kadar kişiyi nasıl kaldırabilecek bu kemer
07 Şub 2010, 18:29
askan8
Siyah Kuşak
batista nasıl gidiyo manyak gibi çıktı dışarı elendi.elenince cm punk ın sevinişi ayrı bi olaydı.
07 Şub 2010, 21:08
Baranx
Samuray
DX ayrılmanın eşiğinde son raw bölümü çok süperdi izleyin.Big show ve Miz Tag team champ oldu.İyi bi bölümdü.Bide orada ECW'nin artık olmayacağı konuşuluyordu anlamadım tam.
düzenleme: Ecw bozuluyormuş ecw kadrosundakiler istedği brandlara yanı raw ve smackdowna kayıt olabileceklermiş.Haftaya son ECW Bölümü var.
11 Şub 2010, 19:11
askan8
Siyah Kuşak
benim edindiğim haberlere göre ecw yerine aynı saat aynı günde nxt adında yeni bir program olcakmış.evet raw süperdi bret dağıttı ortalığı korkak mcmahon
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz